Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiem. Tak napisałam...
Bo Małgosia zasugerowała, że gdyby miała transport, to może by pojechała do Kielc. Ale na topiku "Kielce" nikt się nie zdeklarował, że jedzie z Leszna /Głogowa... Szkoda...
Pzdr.

No własnie, ja jade do Kielc, ale Małgosi nie podrodze jest ja gdzieś podrzucić mi..szkoda:shake:
ale za to porobimy fotki jak do niej pojade:loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

OK. Bardzo dziękuję. Fotki poproszę na płytkę to wstawię je na stronę. Zdjęcia z 2 płyt są już na www.

A może jakoś uda Ci się namówić Gosię, aby gdzieś podjechała z Buszką, co?

Na topiku o Kielcach - cisza. Nikt się nie deklaruje, że z tamtych okolic jedzie...

Pzdr.

Posted

Zgodnie z obietnicą - wklejam zdjęcia ze spacerku relaksujacego na działkach w W-wie. Przygotujcie się na sporą dawkę flory...

Zaczynami od owoców (różnego rodzaju):

h

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz: no no i Asiaczka na przyrodę wzielo ....a mi slinka pociekła na widok winogron:oops:
A ja podczas spacerku załapałam się na kiść takich słodziusieńkich jasnych winogron.... Pycha!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz: no no i Asiaczka na przyrodę wzielo ....a mi slinka pociekła na widok winogron:oops:
U mnie podobna reakcja :evil_lol: Zdjęcia Asiaczek robisz świetne :loveu:

Posted

sylrwia napisał(a):
U mnie podobna reakcja :evil_lol: Zdjęcia Asiaczek robisz świetne :loveu:

Podczas tej sesji działkowej rozpracowywałam jedną funkcję aparatu i... chyba się udało!:lol:
Pzdr.

Posted

agabass napisał(a):
no proszę to chyba piknik sobie tam urządziłaś :evil_lol: kosz z jedzeniem i kocyk

Nieeee, tak dobrze to nie było... ani kosza z jedzeniem, ani kocyka...
Za to plecak na plecach i reklamówka (normalka!) w ręku, bo wcześniej (kretynka!) kupiłam pomidory i ogóreczki kiszone (mniam, mniam...).
Pzdr.

Posted

Jak sie na końcu okazało, to i trochę fauny się załapało...

ht

Fauna - ta sama na wszystkich zdjęciach - była jedyną, jaką widziałam na działkach. Bo ptaków nie liczę - za szybkie dla mnie...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

wyjeżdżałam były roślinki, przyjechałam nadal są roślinki :roll: :roll: :roll:

a niby galeria baskowa ;)
ide nadrabiać 2tygodniowe zaległosci.. a potem może Was troche Egiptem zasypie.. chcecie?? w połowie tygodnia powinnam mieć nawet zdjecia spod wody :)) a poza zdjęciami ludzi mam równiez, kwiatki, drzewka, rafe, morze, plaze, ptaszki, kotki i pieski :))

Posted

E, nie narzekaj, w międzyczasie było trochę basków!!!

A tak wogóle, to witaj po zagranicznych wojażach!!! Cieszymy się, że już jestes z nami!!!

Co do zdjęć. Chcemy, chcemy, chcemy!!! [SIZE=2]Ja jeszcze nie byłam w Egipcie i pewnie nie będę. Jakoś nie ciągnie mnie w te okolice. Ale popatrzeć na zdjęcia i posłuchać, jak bylo wspaniale - chętnie!:lol:
Pzdr.

Posted

no to lecim tak sobie powolutku

żeby nie było wątpliwości..na tym pierwszym wielbłądzie siedzi moja kolazanka, a na tym drugim ja ;) <zdjecia ludziów chyba sobie daruje, sama przyroda i widoczki;) >

cdn

Posted

Asiaczek napisał(a):
Eeee, z tymi wielbłądami to chyba przesadziłaś. Gdzie jesteś Ty, a gdzie koleżanka? Bo nie wiedzę.:crazyeye::roll:;):evil_lol:
Pzdr.

no wiesz co nie widzisz tej jednej nogi < a wlasciwie kawałeczka nogi> w jasno niebieskim bucie zwisającej z wielbląda ;)

no ewentualnie moge za chwile wstawić te wielblądy z towarem na garbie ;p

Posted

Agappe napisał(a):
no wiesz co nie widzisz tej jednej nogi < a wlasciwie kawałeczka nogi> w jasno niebieskim bucie zwisającej z wielbląda ;)

no ewentualnie moge za chwile wstawić te wielblądy z towarem na garbie ;p

Jak nie zobaczę, to nie uwierzę!
Dawaj zdjęcia!
Pzdr.

Posted

a teraz troszke mniejsze zwierzątka...

niestety jak chyba w kazdym kraju arabskim na ulicach panuje straszny syf, wiec tło powyższych zdjec nie jest za piękne :/