Savannah Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Wiem. Tak napisałam... Bo Małgosia zasugerowała, że gdyby miała transport, to może by pojechała do Kielc. Ale na topiku "Kielce" nikt się nie zdeklarował, że jedzie z Leszna /Głogowa... Szkoda... Pzdr. No własnie, ja jade do Kielc, ale Małgosi nie podrodze jest ja gdzieś podrzucić mi..szkoda:shake: ale za to porobimy fotki jak do niej pojade:loveu: Quote
Asiaczek Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 OK. Bardzo dziękuję. Fotki poproszę na płytkę to wstawię je na stronę. Zdjęcia z 2 płyt są już na www. A może jakoś uda Ci się namówić Gosię, aby gdzieś podjechała z Buszką, co? Na topiku o Kielcach - cisza. Nikt się nie deklaruje, że z tamtych okolic jedzie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Zgodnie z obietnicą - wklejam zdjęcia ze spacerku relaksujacego na działkach w W-wie. Przygotujcie się na sporą dawkę flory... Zaczynami od owoców (różnego rodzaju): h Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Cd. owoców. Ale tym razem owoce są z tych jadalnych... h ht h Cdn. Pzdr. Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :razz: no no i Asiaczka na przyrodę wzielo ....a mi slinka pociekła na widok winogron:oops: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Cd. pięknych kwiatów: h ht Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: no no i Asiaczka na przyrodę wzielo ....a mi slinka pociekła na widok winogron:oops: A ja podczas spacerku załapałam się na kiść takich słodziusieńkich jasnych winogron.... Pycha!!! Pzdr. Quote
sylrwia Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: no no i Asiaczka na przyrodę wzielo ....a mi slinka pociekła na widok winogron:oops: U mnie podobna reakcja :evil_lol: Zdjęcia Asiaczek robisz świetne :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Były piękne kwiaty w kilku odsłonach, a teraz będą przepiękne kwiaty - róże:[SIZE=2] Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 sylrwia napisał(a):U mnie podobna reakcja :evil_lol: Zdjęcia Asiaczek robisz świetne :loveu: Podczas tej sesji działkowej rozpracowywałam jedną funkcję aparatu i... chyba się udało!:lol: Pzdr. Quote
agabass Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 no proszę to chyba piknik sobie tam urządziłaś :evil_lol: kosz z jedzeniem i kocyk Quote
Asiaczek Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 I trochę kolorów jesieni... I to samo ujęcie w słońcu... Quote
Asiaczek Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 agabass napisał(a):no proszę to chyba piknik sobie tam urządziłaś :evil_lol: kosz z jedzeniem i kocyk Nieeee, tak dobrze to nie było... ani kosza z jedzeniem, ani kocyka... Za to plecak na plecach i reklamówka (normalka!) w ręku, bo wcześniej (kretynka!) kupiłam pomidory i ogóreczki kiszone (mniam, mniam...). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Jak sie na końcu okazało, to i trochę fauny się załapało... ht Fauna - ta sama na wszystkich zdjęciach - była jedyną, jaką widziałam na działkach. Bo ptaków nie liczę - za szybkie dla mnie...:evil_lol: Pzdr. Quote
agabass Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :evil_lol: do tego pomidorka i ogórka to i ślimak na zagrychę się trafił :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Że też ja na to nie wpadłam...., ehhh...:evil_lol: A tak leciałam do domu głodna... Pzdr. Quote
Agappe Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 wyjeżdżałam były roślinki, przyjechałam nadal są roślinki :roll: :roll: :roll: a niby galeria baskowa ;) ide nadrabiać 2tygodniowe zaległosci.. a potem może Was troche Egiptem zasypie.. chcecie?? w połowie tygodnia powinnam mieć nawet zdjecia spod wody :)) a poza zdjęciami ludzi mam równiez, kwiatki, drzewka, rafe, morze, plaze, ptaszki, kotki i pieski :)) Quote
Asiaczek Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 E, nie narzekaj, w międzyczasie było trochę basków!!! A tak wogóle, to witaj po zagranicznych wojażach!!! Cieszymy się, że już jestes z nami!!! Co do zdjęć. Chcemy, chcemy, chcemy!!! [SIZE=2]Ja jeszcze nie byłam w Egipcie i pewnie nie będę. Jakoś nie ciągnie mnie w te okolice. Ale popatrzeć na zdjęcia i posłuchać, jak bylo wspaniale - chętnie!:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 no to lecim tak sobie powolutku żeby nie było wątpliwości..na tym pierwszym wielbłądzie siedzi moja kolazanka, a na tym drugim ja ;) <zdjecia ludziów chyba sobie daruje, sama przyroda i widoczki;) > cdn Quote
Asiaczek Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Eeee, z tymi wielbłądami to chyba przesadziłaś. Gdzie jesteś Ty, a gdzie koleżanka? Bo nie wiedzę.:crazyeye::roll:;):evil_lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Asiaczek napisał(a):Eeee, z tymi wielbłądami to chyba przesadziłaś. Gdzie jesteś Ty, a gdzie koleżanka? Bo nie wiedzę.:crazyeye::roll:;):evil_lol: Pzdr. no wiesz co nie widzisz tej jednej nogi < a wlasciwie kawałeczka nogi> w jasno niebieskim bucie zwisającej z wielbląda ;) no ewentualnie moge za chwile wstawić te wielblądy z towarem na garbie ;p Quote
Asiaczek Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Agappe napisał(a):no wiesz co nie widzisz tej jednej nogi < a wlasciwie kawałeczka nogi> w jasno niebieskim bucie zwisającej z wielbląda ;) no ewentualnie moge za chwile wstawić te wielblądy z towarem na garbie ;p Jak nie zobaczę, to nie uwierzę! Dawaj zdjęcia! Pzdr. Quote
Agappe Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Asiaczek']Jak nie zobaczę, to nie uwierzę! Dawaj zdjęcia! Pzdr. dla niedowiarków ;) Quote
Agappe Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 a teraz troszke mniejsze zwierzątka... niestety jak chyba w kazdym kraju arabskim na ulicach panuje straszny syf, wiec tło powyższych zdjec nie jest za piękne :/ Quote
Recommended Posts