Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
Maśka rewelacja i jakie ma fajowe towarzystwo :loveu:

Maśka, faktycznie, zapowiada się bdb. Jeszcze trochę treningu, czasu i będzie git!:lol:
A towarzystwo ma: 3 podhalany, cockerspanielka + Zulika (basenji). Ma gdzie biegać i z kim się bawić!

Pzdr.

Posted

Wiecie co? Juz nic nie rozumiem z tym zegarem na DGM... Jeszcze 2-3 godziny temu różnica między czasem dogomaniackim a moim zegarem wynosiła ok. 2-3 minut. Wiedziałam o tym i się z tym pogodziłam. Uważałam przy pisaniu postów, aby nie było skaczących postów.

Obecnie różnica czasu wynosi juz 15 minut. JAKIM CUDEM????????? Przecież to jest chore...

Może ktoś z Modów tu zagladających pomoże mi wyjasnić tę sytuację? Nadmieniam, że zegara w kompie, ani w komórce ani w tellewizorze ani nigdzie indziej nie ruszałam...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie ma problemu. I tak pewnie miałaś miłę Święta, prawda?:lol:

Pzdr.

święta na pewno inne niż do tej pory
u nas na stole było trochę tak

Posted

[quote name='Asiaczek']Wiecie co? Juz nic nie rozumiem z tym zegarem na DGM... Jeszcze 2-3 godziny temu różnica między czasem dogomaniackim a moim zegarem wynosiła ok. 2-3 minut. Wiedziałam o tym i się z tym pogodziłam. Uważałam przy pisaniu postów, aby nie było skaczących postów.

Obecnie różnica czasu wynosi juz 15 minut. JAKIM CUDEM????????? Przecież to jest chore...
Może ktoś z Modów tu zagladających pomoże mi wyjasnić tę sytuację? Nadmieniam, że zegara w kompie, ani w komórce ani w tellewizorze ani nigdzie indziej nie ruszałam...

Pzdr.

Asiu
Moje posty do tej pory nie "skakaly" a od wczoraj :shake: Trzeba byc niezlym w dedukcji, zeby zrozumiec co po czym i kto na co odpowiada :angryy:

Posted

[quote name='Asiaczek']Wiecie co? Juz nic nie rozumiem z tym zegarem na DGM... Jeszcze 2-3 godziny temu różnica między czasem dogomaniackim a moim zegarem wynosiła ok. 2-3 minut. Wiedziałam o tym i się z tym pogodziłam. Uważałam przy pisaniu postów, aby nie było skaczących postów.

Pzdr.

podobno dogo chodzi na 2 czy 3 serwerach i tutaj zamieszanie robi to ze czas jest niezsynchronizowany między nimi .... coś w tym sensie ...może ktoś bardziej obyty w informatyce będzie umiał to wytłumaczyć ;)

Posted

[quote name='Alicja']
podobno dogo chodzi na 2 czy 3 serwerach i tutaj zamieszanie robi to ze czas jest niezsynchronizowany między nimi .... coś w tym sensie ...może ktoś bardziej obyty w informatyce będzie umiał to wytłumaczyć ;)

Dobrze gada dać jej torta :evil_lol:

Posted

Asiu serdeczne gratulacje za sukcesy wystawowe! A Maśka wyrosła na piękną pannicę, co do świąt ja też ledwo żyję, za duzo jedzenia jak dla mnie, a Mama Michała za dobrze gotuje:cool3::razz::eviltong:.serdeczne pozdrowienia świąteczne z Łodzi:multi::multi:

Posted

O rany, ponad 30 stron !!! :crazyeye: ale dałam radę :tard: :evil_lol:

Bardzo dziękuję za karteczkę :loveu:
Saidi też ma taką obróżkę :p
http://img26.imageshack.us/img26/6708/resizeofimg0402.jpg

Z Morastym się dobrze dogadują, chociaż jak pisała gosiaja na początku Saidi młodego ustawiła, a ja byłam w szoku, bo zrobiła to pierwszy raz :-o. Za to Morek jest w nią wpatrzony i nawet jak w ogródku dołączyły do nas inne psy na na ogół trzymał się cioteczki :lol: (zaraz u siebie wkleję parę fotek - zapraszam)

A Maśka jest urocza :) i jej fotki z pewnością się nam nie znudzą, dawaj, dawaj.

Posted

[quote name='Mudik']Asiu serdeczne gratulacje za sukcesy wystawowe! A Maśka wyrosła na piękną pannicę, co do świąt ja też ledwo żyję, za duzo jedzenia jak dla mnie, a Mama Michała za dobrze gotuje:cool3::razz::eviltong:.serdeczne pozdrowienia świąteczne z Łodzi:multi::multi:
Znaczy: tak Ci dobrze, że dobrze Ci tak!:lol:

[quote name='jamnicze']O rany, ponad 30 stron !!! :crazyeye: ale dałam radę :tard: :evil_lol:

Bardzo dziękuję za karteczkę :loveu:
Saidi też ma taką obróżkę :p
http://img26.imageshack.us/img26/6708/resizeofimg0402.jpg

Z Morastym się dobrze dogadują, chociaż jak pisała gosiaja na początku Saidi młodego ustawiła, a ja byłam w szoku, bo zrobiła to pierwszy raz :-o. Za to Morek jest w nią wpatrzony i nawet jak w ogródku dołączyły do nas inne psy na na ogół trzymał się cioteczki :lol: (zaraz u siebie wkleję parę fotek - zapraszam)

A Maśka jest urocza :) i jej fotki z pewnością się nam nie znudzą, dawaj, dawaj.
Fotki z najnowszego spacerosa widziałam. Rzeczywiście Morasek zakochany w ciotce i daje ze soba robić wszystko! No, prawie wszystko...

Cieszę się, że juz jestes z nami!

Pzdr.

Posted

Sylrwia
Kaaasiaaa
PANGEA
Alicja

- ja juz nie wnikam co i jak, czy to 2 czy 3 serwery, ale wydaje mi się, że to naprawde można zsynchronizowac. I wcale takiej dużej wiedzy do tego nie potrzeba.
Totalnie się pogubiłam...
I stąd moje odpowiedzi już nie będą takie "na czasie". Wolę odczekac z 15 minut od godziny postu i dopiero wtedy odpowiedziec...

Pzdr.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Dziękuję. A gdzieś teraz wybierasz się na Litwę?
Pozdrawiam
Iwa

Boshe, 6 stron musiałam się cofnąć, aby znaleźć Twój post...

Na razie na Litwę nie jadę. Nie mam koncepcji... Niemniej sprawa jest aktualna, bo Dżezikowi brakuje, no i Erce jak wejdzie w dorosłą klasę - tez by się przydało. Może jesienią coś się wykombinuje...?

Pzdr.