Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='gosikf & dogs']Wesołych i spokojnych Świąt kochana! I wzajemnie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 PANGEA napisał(a):Wesołych Świąt!! Prawda, ze kolorowe jamniki sa suuuper :loveu: Jak kiedy jeszcze bede miec jamnika, to tylko kolorowego :evil_lol: Mnie podoba się kilka kolorów u jamników i dlatego trudno byłoby mi się zdecydowac, jaki miałby być... Pozostanę przy baskach!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 I jak samopoczucie po Świątecznym Śniadanku? Żyjecie? Meldować, kto co dobrego jadł...:lol: pzdr. Quote
Matusz Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 dużo tego było :evil_lol::evil_lol: szczerze mówiąc to mam już dość ale i tak najlepsze były babeczki, z marmolada, masą i na środku pyszny orzech w czekoladzie :loveu: no i trochę jeszcze innych ciast :eviltong: mielone jednak wymiatają i biała kiełbasa:razz: ale po świętach trzeba zgubić to, te "kilogramy":evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Matusz, to rzeczywiście smakowicie opisałes... U nas bardziej powściągliwie, ale tez objadłam się. Ale słodycze to dopiero ok. 12-tej próbowałam, wcześniej nie dałam rady...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Korzystając z faktu, że zycie w Galeriach zamarła na czas świąteczny i - co za tym idzie - mam trochę wolnego czasu, wstawiam foteczki z pobytu u Maśki. Zapraszam! Maśka mieszka razem z "ekologiczną" cockerspanielką... Dziewczyny, zaraz po wyjściu z domu - zaczęły niuchać jakby im kto za to płacił...:evil_lol: Moje ulubione zdjęcie!:lol: Dwa doopalonki.:loveu::loveu: Cdn. Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Dziękujemy za życzenia! A to ciekawe, że merle/marmurek dawniej to był kolor tygrysi...:crazyeye:. W momencie, gdy zaczęłam się interesować psami,to marmurek = merle. Ale tygrysi to był już zupełnie inny kolorek.:lol: Pzdr. Pierwszy urodzony w Polsce długowłosy jamnik o umaszczeniu merle to Mister Tigr z Końskiego Raju;) ojciec mojej ZINKI ma w rodowodzie napisane-maść tygrysia!!!!!!:lol::lol: I imie dostał ze wzgledu na maść:lol::lol: A my jedlismy: pieczenie z karkówki,szynki ,boczku i nadziewanej kaczki, jajka w sosie tatarskim, kiełbasę gotowana z chrzanami/z rodzynkami,żurawiną,buraczkami/ barszczyk, sałatke jarzynową, i torty-jeden biały z bezą,a drugi wegierski:shake: i nie dalismy rady zjeść-galaretki z kurczaka ,kapusty z grzybami,bigosu, żurku, makowca,sernika,i ryby po grecku.... ale i tak zostało zjedzone za dużżo,:shake: i w zwiazku z tym i zaraz jade do lasu na 2 godziny i bedziemy chodzić, sorry toczyc się:cool3: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 AMIŚKA napisał(a):Pierwszy urodzony w Polsce długowłosy jamnik o umaszczeniu merle to Mister Tigr z Końskiego Raju;) ojciec mojej ZINKI ma w rodowodzie napisane-maść tygrysia!!!!!!:lol::lol: I imie dostał ze wzgledu na maść:lol::lol: A my jedlismy: pieczenie z karkówki,szynki ,boczku i nadziewanej kaczki, jajka w sosie tatarskim, kiełbasę gotowana z chrzanami/z rodzynkami,żurawiną,buraczkami/ barszczyk, sałatke jarzynową, i torty-jeden biały z bezą,a drugi wegierski:shake: i nie dalismy rady zjeść-galaretki z kurczaka ,kapusty z grzybami,bigosu, żurku, makowca,sernika,i ryby po grecku.... ale i tak zostało zjedzone za dużżo,:shake: i w zwiazku z tym i zaraz jade do lasu na 2 godziny i bedziemy chodzić, sorry toczyc się:cool3: Ooooooo, ale menu!!!!! Kto i kiedy zdążył to wszystko przygotować?!?!?!:crazyeye: Miłego toczenia się! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Cd. fotek z pobytu u Maśki. Cdn. Pzdr. Quote
Izabela124. Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 http://img410.imageshack.us/img410/5315/resizeofimg0104.jpg śliczne :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Izabela124.']http://img410.imageshack.us/img410/5315/resizeofimg0104.jpg śliczne :loveu::loveu::loveu: No coś, Ty! Stanęła jak jakaś pokraczka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 agnethka napisał(a):jakie urocze fotencje :loveu: Mam ich jeszcze trochę; zrobiłam wtedy ok. 200 fotek...:evil_lol: Jeszcze Maśka Wam się znudzi... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 No i dlatego wypycham; nie lubię, jak mam takie zaległości we wstawianiu fotek na DGM.:cool1: Pzdr. Quote
sandrulka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 hej!! śliczne zdjęcia!! http://img412.imageshack.us/img412/2617/resizeofimg0122.jpg dupeczki! dupeczki!! :) heheh fajna fotka :) Czy to prawda że Basenji nie szczekają?? tak czytałam.Pozdrawiamy gorąco! Quote
gosiaja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Asiu dziękuję serdecznie za karteczkę dziś dopiero ze skrzynki wyjełam Quote
AMIŚKA Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 ImageShack - Image Hosting :: resizeofimg0110.jpg ale śliczne białaski:lol::lol::lol: fajnie musiało być w goscinie:lol::lol: zazdraszczam:razz: Quote
Alicja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne http://img15.imageshack.us/img15/425/resizeofimg0072.jpg a u nas skromnie co by nie kusiło i kilogramów nie przybyło :eviltong: na śniadanko : jajeczka szyneczka ale nie sklepowa tylko oryginalna wedzona gotowana w domeczku kiełbaski do tego chrzanik , sosik tatarski i co kto lubi na obiadek pieczeń marynowana sałatka jarzynowa rosołek z wkładką deserek sernik , sernik , sernik :evil_lol:[ mój , siostry i mamy] jabłecznik babka i słodycze pod różną postacią i moje naj ...sałtka owocowa w sumie połowa nieruszona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ważne ze se poleżało :evil_lol: no i były 2 spacery ;) Quote
bazylowa Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 A co to znaczy ekologiczna spanielka?? :razz: Quote
sylrwia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Maśka rewelacja i jakie ma fajowe towarzystwo :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='sandrulka']hej!! śliczne zdjęcia!! http://img412.imageshack.us/img412/2617/resizeofimg0122.jpg dupeczki! dupeczki!! :) heheh fajna fotka :) Czy to prawda że Basenji nie szczekają?? tak czytałam.Pozdrawiamy gorąco! Witaj, tak, zgadza się - basenji nie szczekają! Wydają za to różne śmieszne odgłosy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 gosiaja napisał(a):Asiu dziękuję serdecznie za karteczkę dziś dopiero ze skrzynki wyjełam Nie ma problemu. I tak pewnie miałaś miłę Święta, prawda?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='AMIŚKA']ImageShack - Image Hosting :: resizeofimg0110.jpg ale śliczne białaski:lol::lol::lol: fajnie musiało być w goscinie:lol::lol: zazdraszczam:razz: Fajnie było, ale... krótki. Za krótko... Niestety, trzeba było wracac do W-wy... Ale z Maśką - jak wszystko dobrze pójdzie - to widzimy się w Olsztynie na wystawie.:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne http://img15.imageshack.us/img15/425/resizeofimg0072.jpg a u nas skromnie co by nie kusiło i kilogramów nie przybyło :eviltong: na śniadanko : jajeczka szyneczka ale nie sklepowa tylko oryginalna wedzona gotowana w domeczku kiełbaski do tego chrzanik , sosik tatarski i co kto lubi na obiadek pieczeń marynowana sałatka jarzynowa rosołek z wkładką deserek sernik , sernik , sernik :evil_lol:[ mój , siostry i mamy] jabłecznik babka i słodycze pod różną postacią i moje naj ...sałtka owocowa w sumie połowa nieruszona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ważne ze se poleżało :evil_lol: no i były 2 spacery ;) Ooooo, przebiłas Matusza, chyba. Ale Amiśka miała podobnie! Tez sporo jedzenia nieruszona... Pzdr. Quote
Recommended Posts