Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='AMIŚKA']i masz ASIACZKU rację:lol::lol: to umaszczenie jamnisi nazywa sie tylko i wyłacznie pregowane, coraz częsciej jest spotykane:lol::lol:. Jamnik o umaszczeniu merle, albo marmurkowym dawniej nazywany był jamnikiem o umaszczeniu tygrysim.;) WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH SMACZNEGO JAJECZKA dla ASIACZKÓW życzy MURKAMKA Dziękujemy za życzenia! A to ciekawe, że merle/marmurek dawniej to był kolor tygrysi...:crazyeye:. W momencie, gdy zaczęłam się interesować psami,to marmurek = merle. Ale tygrysi to był już zupełnie inny kolorek.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Izabela124. napisał(a):Dziękuję za trzymanie kciuków, mam nadzieję, że to wszystko kiedyś uda mi się spełnic i do tego jeszcze przydałby się szetlandzik :lol: Hohoho, no to teraz trzymam mocno kciuki za szetlandzika!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 bonsai_88 napisał(a):Przyszłam się przywitać :cool3: A, witaj, witaj! Pozwolisz, że nie zapytam "Co tam u Ciebie?":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Cd. zdjęć z trasy... A oto i cel naszej wycieczki. Do tego miasta dodać jeszcze jakieś 20 minut i... jesteśmy na miejscu. Panorama z miejsca docelowego... Na takich pieknych drogach chciałoby się rozwinąć "stosowną" prędkość, ale... No i na drogach pełno było pokus... różnego rodzaju. O nich za chwilę... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Cd. "pokus" zaobserwowanych przy trasie:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Matusz Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 widzę, że przejeżdżałaś prawie przez moje strony :razz::razz: Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Matusz napisał(a):widzę, że przejeżdżałaś prawie przez moje strony :razz::razz: O, a jak daleko jest to "prawie"? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Cd. Jeszcze kilka postów z takimi "pokusami" i... dojdziemy do fotek Maśki i Zuliki...:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Cd. OSTATNI post z przydrożnymi pokusami...:evil_lol: Mimo tak atrakcyjnych ofert przydrożnych, nie udało nam się z nich skorzystac. Albo lata nie te, albo finansów nie stało, albo jeszcze coś innego...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Matusz napisał(a):hmm... nie wiem, z której strony i gdzie jechaliście :diabloti: No, z W-wy do Olsztyna, potem kierunek na augustów, mijamy Kaplityny i ... juz jesteśmy u celu!:evil_lol: Pzdr. Quote
Izabela124. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Asiaczek napisał(a):No, z W-wy do Olsztyna, potem kierunek na augustów, mijamy Kaplityny i ... juz jesteśmy u celu!:evil_lol: Pzdr.A przejeżdżaliście przez Suwałki? Quote
Matusz Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Asiaczek napisał(a):O, a jak daleko jest to "prawie"? Pzdr. hmm... nie wiem, z której strony i gdzie jechaliście :diabloti: Quote
Poświata Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Mazurków dwie tony, jajek jak balony, kiełbasy wędzonej, dużo chrzanu do niej, słońca wiosennego, uśmiechu promiennego, wesołego zająca co śmieje się bez końca, szczerbatego barana, co beczy od rana oraz mokrego ubrania w dzień polewania. ______§§____________§§ ____s§$$§__________§$$§ ___§§$$$$§_________§$$$§ __§$$$_$$$§_______§$$$$§ _§$$$$_$$$$§_____§$$$$§ _§$$$§_§$$$$§___§$$$$§ __§§§___§$$$§§_§§$$$§ ___$$____§$$$$_$$$$§___§§_§§ ________§$_________$s_§§§♥§§§ _______§____@___@___§_§d§§§ _______§______()______§__$§§ _______§____\\\__///___§___§ ________§____§§§____§____§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__§§§ §$§$§_____§_______§__§__§$§$§ §$$$$§_____§_____§__§__§$$$$§ _§$$$$§____§_____§_§__§$$$$§ __§$$$$§§_§_______§§_§$$$$§ ___§$$$$§___________§$$$$§ ____§$$$$§_§§$$$§§_§$$$$§ Quote
M&S Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 byłam tam ImageShack - Image Hosting :: resizeofimg0046jpga.jpg fajne miejsce:p A. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Oj, Poświato, Poświato! Tego mokrego ubrania to Ci nie daruję... oraz żarcia świątecznego w ilościach przeogromnych...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Izabela124. napisał(a):A przejeżdżaliście przez Suwałki? O, nie! Ciutkę nie ta strona... pzdr. Quote
sylrwia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Kochane, dziękuję!:loveu: E, opowiadasz! Wstawiłam i Wieselburg i Luksemburg , obróżkę.... A Tobie ciągle mało. W zapasie mam i może dzisiaj zacznę wstawiać fotki z wyjazdu do Maśki... Jeszcze powiesz, że Ci się znudziły...:evil_lol: Pzdr. Psiakow i kociakow Twoich mi brak :) mało, ciągle mało. Quote
Recommended Posts