sylrwia Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Asiaczku ja bardzo dziekuje za to co dzis dostalam. Nieziemsko mnie zaskoczylas :) Wielkie dzieki :buzi: Quote
bazylowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Fantastyczna ta mała :loveu: http://img11.imageshack.us/img11/425/resizeofimg0072.jpg A jamniora tricolor też bym chciała zobaczyć :cool3: Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 dzasta napisał(a):Asiu Wesołych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt życzę Tobie i calej Twojej ludzko-psiej familii :) A co to się dzieje z Twoim nadgarstkiem? Czyżby cieśń nadgarstka czy jakaś kontuzja? Ja aktualnie mam pękniętą kość w nadgarstku :( A na Interku z przyczyn prze różnych jestem bardzo okazjonalnie :( Pozdrawiam cieplutko!!! Dziękujemy za życzenia! Tak, to cieśń nadgarstka. A co robiłaś, że aż kośc pękła w nadgarstku...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Izabela124. napisał(a):Witam się :) Ładne fotencje :loveu: Witamy, witamy przyszłą Panią Wetkę!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 agnethka napisał(a):wsjego najlepszego i od nas :loveu: przede wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia! Dziękujemy za życzenia!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 sylrwia napisał(a):Asiaczku ja bardzo dziekuje za to co dzis dostalam. Nieziemsko mnie zaskoczylas :) Wielkie dzieki :buzi: Nie ma sprawy!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='bazylowa']Fantastyczna ta mała :loveu: http://img11.imageshack.us/img11/425/resizeofimg0072.jpg A jamniora tricolor też bym chciała zobaczyć :cool3: Podczas robienia fotekbyła trochę wystraszona; nie mam pojęcia, jak jej poszło na ringu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='Błyskotka']WESOŁEGO ALLELUJA Błyskotko - dziękujemy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Tyle życzeń już dla nas spłynęło, tak więc i my przesyłamy: Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy, obficie zastawionego stołu, mokrego Poniedziałku, miłych spotkań w gronie Rodziny i Przyjaciółdla wszystkich Przyjaciół Asiaczków. Pzdr. Quote
Izabela124. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Witamy, witamy przyszłą Panią Wetkę!:lol: Pzdr.Jakie miłe przywitanie :multi: :loveu: Quote
sylrwia Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 hehe Asiaczku fotkami zbytnio nas nie zasypujesz to zaraz tu sie kolorowo od jajek, kurczakow, zajacy zrobi :evil_lol: Quote
PANGEA Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Asiaczek napisał(a):A masz może fotki takich cudaczków? Pzdr. Asiu Myslalam, ze mam Na ile przygotowanie przedswiteczne pozwolily, przeszukalam dom i :shake: Moze jeszcze znajde A na zywo tricolorka spotkalam w Warszawie ;) Przy Nowym Swiecie. Pan go przywiozl se Stanow wlasnie Quote
Cambel&Megi Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Megowe też składają najlepsze życzenia.:) Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Izabela124. napisał(a):Jakie miłe przywitanie :multi: :loveu: Jestemu Ciebie w Galerii juz dłuższy czas i śledzę na bieżąco, co sie tam u Ciebie dzieje! No i oczywiście mocno trzymam kciuki za skończenie studiów i znalezienie dobrej pracy.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Maks i Spark napisał(a): Pięknych Świąt Asiu Ania i Marysia Kochane, dziękuję!:loveu: sylrwia napisał(a):hehe Asiaczku fotkami zbytnio nas nie zasypujesz to zaraz tu sie kolorowo od jajek, kurczakow, zajacy zrobi :evil_lol: E, opowiadasz! Wstawiłam i Wieselburg i Luksemburg , obróżkę.... A Tobie ciągle mało. W zapasie mam i może dzisiaj zacznę wstawiać fotki z wyjazdu do Maśki... Jeszcze powiesz, że Ci się znudziły...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 PANGEA napisał(a):Asiu Myslalam, ze mam Na ile przygotowanie przedswiteczne pozwolily, przeszukalam dom i :shake: Moze jeszcze znajde A na zywo tricolorka spotkalam w Warszawie ;) Przy Nowym Swiecie. Pan go przywiozl se Stanow wlasnie Szkoda, a ten psiak trikolorowy może pokaże się na wystawach... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 deer_1987 napisał(a):Witamy sie u Was!! A ja dopiero dzisiaj odpowiadam...:oops: Witaj! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Megowe też składają najlepsze życzenia.:) Dziękujemy za pamięć! Megi, jak zwykle, w super kondycji, uśmiechnięta... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 A czego on tam szukał?!?!?! Jajka to w kurniku. No, chyba, że szukał takich 100-letnich, z lekka zaśmiardniętych...:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 a nie wiem czego on tam szukał w końcu do niczego się nie dokopał ale ostatnio to jego ulubione zajęcie a my się właśnie zbieramy na spacerek z Saidi Quote
Recommended Posts