Florka_xyz Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Asiaczki jak slicznie wygladaja na zdjeciach :loveu: Quote
agaciaaa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Asiaczki jak zwykle świetnie się prezentują :loveu: Quote
zielona Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Asiaczku muszę się Ciebie trzymać , może ja też takie championy wyhoduję. Zrobiłam sobie banery(trzy) ale nie mogę wstawić bo mam za mało postów. Więc wstawię zdjęcia. Co byście w nich zmienili?,żeby były super. Quote
zielona Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Teraz to już nie wiem jak to się stało.Nie mogłam wstawić podpisu a teraz jest. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Na wystawie w Wieselburgu aro zauważył taką oto sunię rasy jamnik o baaaardzo nietypowym umaszczeniu. Sami zobaczcie: I jak Wam się podoba? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Florka_xyz agaciaaa - dziękuję, Koffane jesteście!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Mnie ten bannerek bardzo się podoba, ale na nim brak jest info o Twojej galerii malarskiej. http://img201.imageshack.us/img201/9880/roboczy1sm.jpg No i jeszcze ten: http://img408.imageshack.us/img408/1053/logopsy1sm.jpg No i na wszystkich brak jest info o Maśce i Zulice. Ładnie to tak?:mad: Ja bym tutaj nic nie zmieniała, lecz dodałabym fotkę Maśki + Zuliki. Dostałaś mojego maila? pzdr. Quote
zielona Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Asiaczek']Mnie ten bannerek bardzo się podoba, ale na nim brak jest info o Twojej galerii malarskiej. http://img201.imageshack.us/img201/9880/roboczy1sm.jpg No i jeszcze ten: http://img408.imageshack.us/img408/1053/logopsy1sm.jpg No i na wszystkich brak jest info o Maśce i Zulice. Ładnie to tak?:mad: Ja bym tutaj nic nie zmieniała, lecz dodałabym fotkę Maśki + Zuliki. Dostałaś mojego maila? pzdr. Banerek w górach jeszcze do poprawy.Ale wiedziałam,że jak nie będzie Maśki i Zulki to od razu odpiszesz. Na tym drugim to są same obrazy a "maśki nie są jeszcze namalowane" Ale obiecuję,że się poprawię. Na e-mil już odpowiedziałam.Poczytaj. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 zielona napisał(a):Banerek w górach jeszcze do poprawy.Ale wiedziałam,że jak nie będzie Maśki i Zulki to od razu odpiszesz. Na tym drugim to są same obrazy a "maśki nie są jeszcze namalowane" Ale obiecuję,że się poprawię. Na e-mil już odpowiedziałam.Poczytaj. Hahaha, wyczułas mnie... Mail przeczytany i juz odpowiedź gna po drutach.:lol: Pzdr. Quote
zielona Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Mam już nowy banerek,tylko nie wiem jak teraz wymienić ale się pogłowie. Quote
lady_m Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Asiaczek napisał(a): Kazdy coś tam umie zrobić na DGM, tylko ja taka niemotowata jestem...:oops: Pzdr. Asiu nie badz taka okrutna dla siebie! Napewno cos tam potrafisz ;) Quote
zielona Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Asiu ale ja tak jak Ty psa nie wystawię. Chyba udało mi się podmienić. Mateusz dzięki za pomoc ,jak możesz to oddziel te banerki spacją bo ja nie wiem jak to zrobić. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 O, i taki mi się zdecydowanie bardziej podoba! Zulika, Miska, podhalany... superowo!!! http://img8.imageshack.us/img8/6461/banerballada.jpg BTW - Zdolniacha z Ciebie (juz to mówiłam, wiem...)! Kazdy coś tam umie zrobić na DGM, tylko ja taka niemotowata jestem...:oops: Pzdr. Quote
zielona Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jeszcze -przechrzciłam Matusz w Mateusza.Bardzo przepraszam Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 lady_m napisał(a):Asiu nie badz taka okrutna dla siebie! Napewno cos tam potrafisz ;) Ja nie okrutna, ja prawdziwa.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 zielona napisał(a):Asiu ale ja tak jak Ty psa nie wystawię. Chyba udało mi się podmienić. Mateusz dzięki za pomoc ,jak możesz to oddziel te banerki spacją bo ja nie wiem jak to zrobić. O, Matusz w tym reke maczał? Nonono, dzięki! WOlsztynie będzie mógł pogłaskac Maśkę i będziesz mógl jej nawet fotkę pstryknąć.;):lol: Pzdr. Quote
PANGEA Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Asiu Uwielbiam jamniki o "innych" umaszczeniach. Kiedys obfocilam dlugowlosa preguske w Bratyslawie A Amierykanie hoduja jeszcze jamniki trikolory :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 PANGEA napisał(a):Asiu Uwielbiam jamniki o "innych" umaszczeniach. Kiedys obfocilam dlugowlosa preguske w Bratyslawie A Amierykanie hoduja jeszcze jamniki trikolory :loveu: A masz może fotki takich cudaczków? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 bonsai_88 napisał(a):Ja w katowickim Spodku obfociłam jamniora blue merle :loveu:... cudny był... Merlaczka to ja juz widziałam . Ale pręgowanego jamniorka to I raz w Wieselburgu. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='Florka_xyz'] Wesołych Świat Asiaczki :loveu: Jeeee, jakie ładne zyczonka! Dziękujemy!!! Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ja w katowickim Spodku obfociłam jamniora blue merle :loveu:... cudny był... Quote
dzasta Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Asiu Wesołych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt życzę Tobie i calej Twojej ludzko-psiej familii :) A co to się dzieje z Twoim nadgarstkiem? Czyżby cieśń nadgarstka czy jakaś kontuzja? Ja aktualnie mam pękniętą kość w nadgarstku :( A na Interku z przyczyn prze różnych jestem bardzo okazjonalnie :( Pozdrawiam cieplutko!!! Quote
Recommended Posts