gosiaja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 żeby nie zaśmiecać wstawiam tylko link http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/zyczenia-wielkanoc08.jpg Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 pati napisał(a):czy asiaczki dostały moje pw? Dostałam SMS'a - dzieki za info. Ale PW - nie.... Pzdr. Quote
Agasia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 A jaki sprzęciorek? Pochwalisz się, czy to ma byc niespodzianka?;-)Pochwale - Nikon D90 i narazie 1,8 - 50mm obiektyw :) Dokupilabym jeszcze jakis aleee... ciagle mam wrazenie ze nie moge wydac za duzo, bo a noz widelec trafi sie dla mnie szczeniak i co wtedy :lol: A dolar teraz za nisko nie stoi :shake: Obroza truskawkowa pieknaaa!!! Szkoda ze nie mam zadnej takiej szczuplej szyjki do ubrania, bo pewnie w wiekszym rozmiarze juz nie ma takich :( A wlasnie zauwazylam (oj ja zacofana) ze miot N Asiaczkow urodzil sie w moje urodziny :D Mały bo mały, ale już czuje ze to wspanialy miot hihihi :D Quote
AiK Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Gratulacje Asiaczku:multi: na tą obrożę czerwoną Mac Leather to ważaj bo moja foksa zmoczyła ją a rano miała wydrapaną siną pręgę na szyi pewnie od barwnika Quote
Savannah Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 no to pewnie przyjade przed dlugim majowym weekendem :) to moze razem zaliczymy Lodz? :) tzn ja jako pomoc z "druga reka" :razz: jak by sie nie udalo z Lodzia to moze sie do Warszawy wprosze :cool1: w odwiedziny do Asiaczkow :loveu: Asiaczku kiedy sie maila moge spodziewac? ;) Quote
M&S Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Aj, mało casu, kruca bomba, mało casu...;) Pzdr. ...bo czas tak pędzi i to wtedy, gdy potrzeba go więcej..... A. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Agasia napisał(a):Pochwale - Nikon D90 i narazie 1,8 - 50mm obiektyw :) Dokupilabym jeszcze jakis aleee... ciagle mam wrazenie ze nie moge wydac za duzo, bo a noz widelec trafi sie dla mnie szczeniak i co wtedy :lol: A dolar teraz za nisko nie stoi :shake: Obroza truskawkowa pieknaaa!!! Szkoda ze nie mam zadnej takiej szczuplej szyjki do ubrania, bo pewnie w wiekszym rozmiarze juz nie ma takich :( A wlasnie zauwazylam (oj ja zacofana) ze miot N Asiaczkow urodzil sie w moje urodziny :D Mały bo mały, ale już czuje ze to wspanialy miot hihihi :D Ha! To sprzęciorek super! To mój drugi wymarzony... Nawet miałam okazję przetestowac D90 i baaaardzo mi się spodobał! Na pewno będziesz zadowolona!!! Miot "N" - niestety, mam trochę problemów z kontaktem do p. Pawła... Może to przejściowe trudności, zobaczymy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 gosiaja napisał(a):d90 to fajna zabaweczka życzę udanych zdjęć Tak, tak! Zgadzam się!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 AiK napisał(a):Gratulacje Asiaczku:multi: na tą obrożę czerwoną Mac Leather to ważaj bo moja foksa zmoczyła ją a rano miała wydrapaną siną pręgę na szyi pewnie od barwnika O, dzieki za info! Ta obróżka to jest jeszcze "dziewicza"... Wożę ją jako zapasową, na wszelki wypadek. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Savannah napisał(a):no to pewnie przyjade przed dlugim majowym weekendem :) to moze razem zaliczymy Lodz? :) tzn ja jako pomoc z "druga reka" :razz: jak by sie nie udalo z Lodzia to moze sie do Warszawy wprosze :cool1: w odwiedziny do Asiaczkow :loveu: Asiaczku kiedy sie maila moge spodziewac? ;) Jakby udało się razem pojechać do Łodzi - byłoby super! tyle czasu na pogaduszki... Daj znać, jak juz będziesz znała datę przyjazdu/przylotu.:lol: A maila jeszcze nie wysłałam, bo pomyślałam sobie, że jak się spotkamy, to wtedy wszystko obgadamy. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć Asiaczki!!! co słychać? A. Aj, mało casu, kruca bomba, mało casu...;) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Witam się :loveu: Gratuluję sukcesów wystawowych :multi::multi::multi: Gdzie teraz zawitasz na wystawę? Pozdrawiam Quote
Izabela124. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Witaj, Izabela124! Widziałam, że byłaś w NDM; nas, niestety, tam nie było. W tym czasie walczyliśmy w Austrii... Najbliższe wystawy to Opole i Łódź... Pzdr.Byłam w oba dni :) Zrobiłam niestety baskom tylko 3 zdjecia O to w Łodzi się spotkamy. A który bedziesz dzień? Ja w niedzielę Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='gosiaja']żeby nie zaśmiecać wstawiam tylko link http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/zyczenia-wielkanoc08.jpg A my Wam przesyłam takie oto zyczonka: Pzdr. Quote
jbk Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Aj, mało casu, kruca bomba, mało casu...;) Pzdr. Kruca bomba, to zupełnie jak u mnie, kruca bomba :) :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Izabela124. napisał(a):Witam się :loveu: Gratuluję sukcesów wystawowych :multi::multi::multi: Gdzie teraz zawitasz na wystawę? Pozdrawiam Witaj, Izabela124! Widziałam, że byłaś w NDM; nas, niestety, tam nie było. W tym czasie walczyliśmy w Austrii... Najbliższe wystawy to Opole i Łódź... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, ja 2.5.2009 r. - sobota... Pzdr.Szkoda, ze się nie zobaczymy, ale na pewno jeszcze bedzie okazja ;) Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Trochę zabrakło mi chronologii, ale dopiero teraz wstawiam fotki z Luxa. od lewej: Abotere's ANTAR JAZZY BOY Asiaczek FCI WAKILI SIGNET GIANNI VERSACE Od lewej Abotere's ANTAR JAZZY BOY Asiaczek FCI Porównanie o NDPwR, od lewej: JAZZY BOY Asiaczek FCI Bulldobas BLOCKBUSTER - kl. pośrednia, CAC GAMBO Ekibondo - kl.otwarta, CAC Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Izabela124. napisał(a):Byłam w oba dni :) Zrobiłam niestety baskom tylko 3 zdjecia O to w Łodzi się spotkamy. A który bedziesz dzień? Ja w niedzielę Oj, ja 2.5.2009 r. - sobota... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Cd. fotek z Luxa. JAZZY BOY Asiaczek FCI Od lewej JAZZY BOY Asiaczek FCI (?) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Cd. JAZZY BOY Asiaczek FCI z sędziną Zeljka FON-ZIDAR/SLO BOG Troszkę LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI Pzdr. Quote
Recommended Posts