Cambel&Megi Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/8638/resizeofimg0355.jpg faktycznie, super zdjęcie! Świetna jest ta obroża w truskawki! :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='AMIŚKA']GRATULACJE ASIACZKI ImageShack - Image Hosting :: resizeofimg0396.jpg jedna wyprawa a tyle złota:multi::multi::multi: a obrózki cudne , bardzo podobaja się mnie te wszystkie czerwone:lol::lol::lol: Dziekujemy, Amisko! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Ooooo, widze, że nie tylko gosiaja obróżka się podoba...;) Pzdr. Quote
Vectra Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 smakowita ta obróżka :) jeszcze tylko makaronik , cukier i śmietanka HA wyżerka mniam ;) Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Błyskotka napisał(a):Uwielbiam truskawki :loveu:. Ja tez lubię truskawki, szczególnie "żywe". Natomiast lodów, dżemów, kremów itp. z truskawkami - to już nie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Vectra napisał(a):smakowita ta obróżka :) jeszcze tylko makaronik , cukier i śmietanka HA wyżerka mniam ;) O, tak!!! :multi::lol:To juz niedługo, za jakieś 2-2,5 miesiąca..... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ależ śliczne baski na wystawie :loveu: A obroża rzeczywiście ''inna'' i pyszna :evil_lol: Pzdr. PS. załapałam się na 'tegoroczną' stronę 2009 ;] Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 kaskaSz napisał(a):Ależ śliczne baski na wystawie :loveu: A obroża rzeczywiście ''inna'' i pyszna :evil_lol: Pzdr. PS. załapałam się na 'tegoroczną' stronę 2009 ;] O, jaka spostrzegawcza! Nawet o tym nie pomyślałam i w pierwszej chwili nie zrozumiałam, o czym Ty piszesz...:oops: Pzdr. Quote
Buszki Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Fajowa ta obróżka!Buszi też by taką chciała:placz:.Jak by gdzieś taka była,to się polecamy. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Buszki']Fajowa ta obróżka!Buszi też by taką chciała:placz:.Jak by gdzieś taka była,to się polecamy. Buszki - możesz sobie pooglądac i inne obróżki. Ponizxejpodaję link. Może do sierpnia wytrzymasz, bo w sierpniu będę w austrii i wtedy mogę wybrany model kupić dla Buszki. Freche Früchtchen - Artikel - Hundegwand Pzdr. Quote
Iwa-R Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Maks i Spark napisał(a): nareszcie fotki, fajowe. o są czerwone pantofelki:evil_lol: A. Czerwone pantofelki to już podstawa :) Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cześć, przyszłam:lol: nareszcie fotki, fajowe. o są czerwone pantofelki:evil_lol: a truskawy całkiem całkiem, smacznie wyglądają:cool3: A. Quote
Buszki Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Buszki - możesz sobie pooglądac i inne obróżki. Ponizxejpodaję link. Może do sierpnia wytrzymasz, bo w sierpniu będę w austrii i wtedy mogę wybrany model kupić dla Buszki. Freche Früchtchen - Artikel - Hundegwand Pzdr. Obróżki obejżałam,toż to można oczopląsu dostać:crazyeye:.A co jedna to piąkniejsza!!! Quote
Kaya Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Super są te obróżki :loveu: A u Asiaczków już 2009 strona taka jaki mamy obecnie rok :cool3: Pozdrawiam :) Quote
Savannah Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Spoznione gratulacje za sukesy w Austrii Asiaczki! ! B.sie ciesze! :loveu: i nadal czekam na tego maila :razz: a w ogole szkola zmusza mnie do pojawienia sie w maju w polsce to pewnie przyjade na 2-3 tygodnie to moze jakies spotkanko, wystawa? bo juz niedlugo zapomne o co "w tych klockach" chodzilo :cool3::cool3::cool3: Pozdrowionka!!! ;) Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Iwa-R Maks i Spark - ale Wypatrywacze Czerwonych Pantofelków z Was...;):evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Kaya napisał(a):Super są te obróżki :loveu: A u Asiaczków już 2009 strona taka jaki mamy obecnie rok :cool3: Pozdrawiam :) Na stronę zgodną z bieżącym rokiem juz zwróciła uwagę KaskaSz.A ja się zagapiłam...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Buszki napisał(a):Obróżki obejżałam,toż to można oczopląsu dostać:crazyeye:.A co jedna to piąkniejsza!!! Eh, żeby to człowiek miał nieograniczone zasoby Eurasków... Mnie podobają się prawie wszystkie!:cool1: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Savannah']Spoznione gratulacje za sukesy w Austrii Asiaczki! ! B.sie ciesze! :loveu: i nadal czekam na tego maila :razz: a w ogole szkola zmusza mnie do pojawienia sie w maju w polsce to pewnie przyjade na 2-3 tygodnie to moze jakies spotkanko, wystawa? bo juz niedlugo zapomne o co "w tych klockach" chodzilo :cool3::cool3::cool3: Pozdrowionka!!! ;) Savannah - spotkanie - musowo zrobić! Bez tego się nie obejdzie!:multi: Co do wystaw to 2.5.2009 r. - Łódź i potem chyba 23.5.2009 r. - Prestige. A zapomnieć, to na pewno nie zapomnisz. "Tego" się nie zapomina!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 jbk - O, jakie oryginalne życzenia! Brawo Zapracowana Kobieto!!!:lol: Pzdr. Quote
zielona Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ojej tutaj życie kwitnie a ja na nic nie mam czasu Quote
Recommended Posts