Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Wszystkim tym, którzy przeczytali wywiad ze mną w "Przyjaciel Pies", i pogratulowali mi, dziękuję!!! Wasze uznanie i pochwały są dla mnie bardzo ważne!
Pzdr.
A ja jeszcze nie czytałam i nie pogratulowałam , ale zaraz popędzę do Empiku w celu nadrobienia niewybaczalnej gafy .

;)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

A ja przeczytalam i nie pogratulowalam :placz: A rozmawialam i rozmawialam z Asienka na istotne tematy typu pizza i hamburgery, i cewuceki jakies, a nie pogratulowalam :shake:

Asiek, wybacz!!! :Rose: I oczywiscie GRATULUJE :multi: :cool2:

Posted

Trochę zdjęć Dablika i Gomcia z wystawy w NDM (Agabass się wścieknie!):

Tu chłopcy jeszcze trochę
spłoszeni...

Chłopcy chcieli zapoznać się z sunią (karelski pies na niedźwiedzie). I tak Dab od razu do panienki "z łapami", Gom natomiast - siła spokoju...

Suni wyraźnie spodobali się młodzi Afrykańczycy...

Dab chciał zobaczyć, jak to jest "z drugiej strony". A może to Gom jest "z drugiej strony"? Eh, sama już nie wiem...

A tu już Agabass + Dab na ringu...

Gdzie podział się Dablik?!

Pzdr.

Posted

powalajace:multi: .Ciekawa jestem czy na leonie by sie tak uwalila:crazyeye: .Myslisz ,ze by sie dogadaly?????Moja corka za pol roku skonczy 7 lat:roll: ..i chce psa na dog handling-leonow nie chce,ale chce cos malego-nie zeby to byl prezent,bo moj pierwszy leon juz byl prezentem dla corki(no coz..pretekstem prezentu:lol: -bo ten pies byl dla mnie) i teraz pies maly bylby moja odpowiedzialnoscia-ale czy baski sa dominantami??

Posted

daga10011 napisał(a):
powalajace:multi: .Ciekawa jestem czy na leonie by sie tak uwalila:crazyeye: .Myslisz ,ze by sie dogadaly?????Moja corka za pol roku skonczy 7 lat:roll: ..i chce psa na dog handling-leonow nie chce,ale chce cos malego-nie zeby to byl prezent,bo moj pierwszy leon juz byl prezentem dla corki(no coz..pretekstem prezentu:lol: -bo ten pies byl dla mnie) i teraz pies maly bylby moja odpowiedzialnoscia-ale czy baski sa dominantami??

Samce lubią dominować, ale to nie jest reguła. Baski nie różnią się (jeżeli chodzi o charakter i zachowania między psami) od innych psów. Jak małe będzie od początku socjalizowane z innymi zwierzakami (np. koty lub psy innych ras) to naprawdę nie widzę tutaj większego problemu. I radzę sukę na początek.:lol:

Nasza pierwsza baska też tak leżała na sznaucerce i lubiła wtulać się w pachwinę sznaucerki; tam było tak cieplutko i spokojnie i wogóle...
Pzdr.

Posted

simbik napisał(a):
Super fotki :cool3: , szczególnie posłanko a la wilczarz i pupcia w pupcie z kotem :roll: . Może wyślesz na konkurs zdjęcie października ?

Tez się nad tym zastanawiałam. Ale raczej myślę o "Moim Psie".
Pzdr.

Posted

[quote name='agabass']a dlaczego Asiaczku mam być wściekiem :evil_lol: :evil_lol: (czytaj mam się wściwec)?:mad:
zdjęcia Buszki rewelacja i Alvaro też piękny
A bo wzięłam Twoich chłopaków do mojej Galerii:oops:...
Pzdr.

Posted

Asiu!
Jak zwykle z wielkim opóźnieniem odkryłam i podziwiałam dużo nowości w Waszej Galerii. Może chciałabyś umieścić też niektóre wspaniałe wspólne zdjęcia w wątku "zakoceni..."
Pozdrawiam Ewa

Posted

[quote name='Asiaczek']Najpierw chciałabym tam zajrzeć. Możesz podać mi link?
Pzdr.

Asiu! Oczywiście już podaję: W Generalne - Galeria - zakoceni.pl
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7423
Pozdrawiam Ewa

Posted

[quote name='Asiaczek']Wstawię jeszcze kilka zdjęć panienki co to po drzewach chodzi, śpi na wilczarzu, z kotami się przyjaźni...

Cdn.
Pzdr.
Moja śliczna podopieczna :loveu::loveu::loveu::loveu: już niedługo ją zobacze, jak pojadę laske odwiedzic i trenować ostroooo:evil_lol:

Posted

[quote name='Czoko']Asiu! Oczywiście już podaję: W Generalne - Galeria - zakoceni.pl
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7423
Pozdrawiam Ewa
OK. Dzięki.
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
Moja śliczna podopieczna :loveu::loveu::loveu::loveu: już niedługo ją zobacze, jak pojadę laske odwiedzic i trenować ostroooo:evil_lol:

Ale z Kielcami to nadal nic nie wiadomo...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale z Kielcami to nadal nic nie wiadomo...
Pzdr.

ALE Mi nie o Kielce chodzi... jade do małej na weekend w listopadzie jakiś i będziemy trenować:loveu: nie na wystawie:razz:

Posted

Wiem. Tak napisałam...
Bo Małgosia zasugerowała, że gdyby miała transport, to może by pojechała do Kielc. Ale na topiku "Kielce" nikt się nie zdeklarował, że jedzie z Leszna /Głogowa... Szkoda...
Pzdr.

Posted

Dzisiaj byłam na dłuuugim spacerku na działkach w W-wie. Flory na zdjeciach jest b.dużo, ale fauny to tam chyba nie znajdziecie... Jutro obrobię zdjęcia i może coś tam powstawiam.
Pzdr.