Poświata Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Asiaczek']Wszystkim tym, którzy przeczytali wywiad ze mną w "Przyjaciel Pies", i pogratulowali mi, dziękuję!!! Wasze uznanie i pochwały są dla mnie bardzo ważne! Pzdr. A ja jeszcze nie czytałam i nie pogratulowałam , ale zaraz popędzę do Empiku w celu nadrobienia niewybaczalnej gafy . ;) Quote
agabass Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 no foteczki moich basków słodkaśne Buszka rewelka a Żelka mniam mniam Quote
SuperGosia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A ja przeczytalam i nie pogratulowalam :placz: A rozmawialam i rozmawialam z Asienka na istotne tematy typu pizza i hamburgery, i cewuceki jakies, a nie pogratulowalam :shake: Asiek, wybacz!!! :Rose: I oczywiscie GRATULUJE :multi: :cool2: Quote
Asiaczek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Pewnie, że wybaczam! Gdyby nie zegarek, to pewnie byśmy gadały, gadały, gadały..... Ale ja to lubię, a jeszcze z Tobą - sam miodzik.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Trochę zdjęć Dablika i Gomcia z wystawy w NDM (Agabass się wścieknie!): Tu chłopcy jeszcze trochę spłoszeni... Chłopcy chcieli zapoznać się z sunią (karelski pies na niedźwiedzie). I tak Dab od razu do panienki "z łapami", Gom natomiast - siła spokoju... Suni wyraźnie spodobali się młodzi Afrykańczycy... Dab chciał zobaczyć, jak to jest "z drugiej strony". A może to Gom jest "z drugiej strony"? Eh, sama już nie wiem... A tu już Agabass + Dab na ringu... Gdzie podział się Dablik?! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Wstawię jeszcze kilka zdjęć panienki co to po drzewach chodzi, śpi na wilczarzu, z kotami się przyjaźni... h Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Dalsze przygody panienki Buszki: Kurczaczek ht Ta słoneczno-rozrywkowa panienka to I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek.:lol: Pzdr. Quote
daga10011 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 powalajace:multi: .Ciekawa jestem czy na leonie by sie tak uwalila:crazyeye: .Myslisz ,ze by sie dogadaly?????Moja corka za pol roku skonczy 7 lat:roll: ..i chce psa na dog handling-leonow nie chce,ale chce cos malego-nie zeby to byl prezent,bo moj pierwszy leon juz byl prezentem dla corki(no coz..pretekstem prezentu:lol: -bo ten pies byl dla mnie) i teraz pies maly bylby moja odpowiedzialnoscia-ale czy baski sa dominantami?? Quote
simbik Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Super fotki :cool3: , szczególnie posłanko a la wilczarz i pupcia w pupcie z kotem :roll: . Może wyślesz na konkurs zdjęcie października ? Quote
agabass Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 a dlaczego Asiaczku mam być wściekiem :evil_lol: :evil_lol: (czytaj mam się wściwec)?:mad: zdjęcia Buszki rewelacja i Alvaro też piękny Quote
Asiaczek Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 daga10011 napisał(a):powalajace:multi: .Ciekawa jestem czy na leonie by sie tak uwalila:crazyeye: .Myslisz ,ze by sie dogadaly?????Moja corka za pol roku skonczy 7 lat:roll: ..i chce psa na dog handling-leonow nie chce,ale chce cos malego-nie zeby to byl prezent,bo moj pierwszy leon juz byl prezentem dla corki(no coz..pretekstem prezentu:lol: -bo ten pies byl dla mnie) i teraz pies maly bylby moja odpowiedzialnoscia-ale czy baski sa dominantami?? Samce lubią dominować, ale to nie jest reguła. Baski nie różnią się (jeżeli chodzi o charakter i zachowania między psami) od innych psów. Jak małe będzie od początku socjalizowane z innymi zwierzakami (np. koty lub psy innych ras) to naprawdę nie widzę tutaj większego problemu. I radzę sukę na początek.:lol: Nasza pierwsza baska też tak leżała na sznaucerce i lubiła wtulać się w pachwinę sznaucerki; tam było tak cieplutko i spokojnie i wogóle... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 simbik napisał(a):Super fotki :cool3: , szczególnie posłanko a la wilczarz i pupcia w pupcie z kotem :roll: . Może wyślesz na konkurs zdjęcie października ? Tez się nad tym zastanawiałam. Ale raczej myślę o "Moim Psie". Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='agabass']a dlaczego Asiaczku mam być wściekiem :evil_lol: :evil_lol: (czytaj mam się wściwec)?:mad: zdjęcia Buszki rewelacja i Alvaro też piękny A bo wzięłam Twoich chłopaków do mojej Galerii:oops:... Pzdr. Quote
Czoko Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Asiu! Jak zwykle z wielkim opóźnieniem odkryłam i podziwiałam dużo nowości w Waszej Galerii. Może chciałabyś umieścić też niektóre wspaniałe wspólne zdjęcia w wątku "zakoceni..." Pozdrawiam Ewa Quote
Asiaczek Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Najpierw chciałabym tam zajrzeć. Możesz podać mi link? Pzdr. Quote
Czoko Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Asiaczek']Najpierw chciałabym tam zajrzeć. Możesz podać mi link? Pzdr. Asiu! Oczywiście już podaję: W Generalne - Galeria - zakoceni.pl http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7423 Pozdrawiam Ewa Quote
Savannah Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Asiaczek']Wstawię jeszcze kilka zdjęć panienki co to po drzewach chodzi, śpi na wilczarzu, z kotami się przyjaźni... Cdn. Pzdr. Moja śliczna podopieczna :loveu::loveu::loveu::loveu: już niedługo ją zobacze, jak pojadę laske odwiedzic i trenować ostroooo:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='Czoko']Asiu! Oczywiście już podaję: W Generalne - Galeria - zakoceni.pl http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7423 Pozdrawiam Ewa OK. Dzięki. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Savannah napisał(a):Moja śliczna podopieczna :loveu::loveu::loveu::loveu: już niedługo ją zobacze, jak pojadę laske odwiedzic i trenować ostroooo:evil_lol: Ale z Kielcami to nadal nic nie wiadomo... Pzdr. Quote
Savannah Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Asiaczek napisał(a):Ale z Kielcami to nadal nic nie wiadomo... Pzdr. ALE Mi nie o Kielce chodzi... jade do małej na weekend w listopadzie jakiś i będziemy trenować:loveu: nie na wystawie:razz: Quote
Asiaczek Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Wiem. Tak napisałam... Bo Małgosia zasugerowała, że gdyby miała transport, to może by pojechała do Kielc. Ale na topiku "Kielce" nikt się nie zdeklarował, że jedzie z Leszna /Głogowa... Szkoda... Pzdr. Quote
aga1215 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Asiaczek'] hi,hi - "czego oczy nie widzą....";) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Ha! Ja bym raczej powiedziała, że w grupie raźniej!. Buszka i koty świetnie się dogadują. We wszystkim...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Dzisiaj byłam na dłuuugim spacerku na działkach w W-wie. Flory na zdjeciach jest b.dużo, ale fauny to tam chyba nie znajdziecie... Jutro obrobię zdjęcia i może coś tam powstawiam. Pzdr. Quote
Recommended Posts