sylrwia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asiaczku przyszłam sie pochwalić przesyłeczka jaką dziś odebrałam z poczty :lol: http://i44.tinypic.com/ayqdg6.jpg Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Błyskotka napisał(a):A jakie teraz plany wystawowe :cool3: ? Moje? Oj, na razie trochę przerwy na operacje ręki. A potem hohoho, mamy plany... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='sylrwia']Asiaczku przyszłam sie pochwalić przesyłeczka jaką dziś odebrałam z poczty :lol: http://i44.tinypic.com/ayqdg6.jpg Widziałam, widziałam, widziałam na innym watku! Gratuluję! I mam nadzieję, że nie zwolnicie tempa w wystawach? Tyle jeszcze jest krajów, do których warto pojechac i zrobić ichniejszy Championat.:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Widziałam, widziałam, widziałam na innym watku! Gratuluję! I mam nadzieję, że nie zwolnicie tempa w wystawach? Tyle jeszcze jest krajów, do których warto pojechac i zrobić ichniejszy Championat.:lol: Pzdr. Oj Asiaczku z innymi wystawami to wiesz wszystko zalezne od dobrych ludzi, ktorzy nas do autka przygarniaja. :loveu: Myslimy tez nad konkursikiem mysliwskim, ale kiedy to nie mam pojecia :) Quote
Błyskotka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 sylrwia napisał(a):Oj Asiaczku z innymi wystawami to wiesz wszystko zalezne od dobrych ludzi, ktorzy nas do autka przygarniaja. :loveu: Myslimy tez nad konkursikiem mysliwskim, ale kiedy to nie mam pojecia :) Mam nadzieję że myślisz też min. o mnie :lol:. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='pati']dziękuje asiaczkom za odwiedziny w mojej galerii i gratulcje. My to tej pory świętujemy :lol: szkoda, ze baski w inne dni niż moj bo byśmy z chęcią sie na wystawy z taaaką ekipa zabierali Moze kiedys uda nam się razem pojechać... Pati - nie otwiera mi się banner "Hotel dla psów". A prawdopodobnie będę chciała skorzystac z oferty. Pomożesz...? Pzdr. Quote
pati Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 dziękuje asiaczkom za odwiedziny w mojej galerii i gratulcje. My to tej pory świętujemy :lol: szkoda, ze baski w inne dni niż moj bo byśmy z chęcią sie na wystawy z taaaką ekipa zabierali Quote
sylrwia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Błyskotka napisał(a):Mam nadzieję że myślisz też min. o mnie :lol:. :calus: ależ oczywiście Quote
Cambel&Megi Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Gratuluję sukcesu w Austrii:multi: i dwóch tysięcy stron w galerii! :cool3: A co to za operacja ręki?:shake: Quote
bonsai_88 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Matusz napisał(a): 5.07.2009r. A kogo Ty masz w Ostródzie ? :eviltong: O... w lipcu to może mi się uda przyjechać :p W Ostródzie mam połowę mojej rodziny i praktycznie całą rodzinę TZa :cool3:... No i sporo znajomych - przyjeżdżałam tam przez ładnych paręnaście lat co roku to i poznałam parę osób ;) Quote
Matusz Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 bonsai_88 napisał(a):O... w lipcu to może mi się uda przyjechać :p W Ostródzie mam połowę mojej rodziny i praktycznie całą rodzinę TZa :cool3:... No i sporo znajomych - przyjeżdżałam tam przez ładnych paręnaście lat co roku to i poznałam parę osób ;) ohohoho... no nieźle, może kogoś znam?;) mnie np. jeszcze nie znasz:diabloti: Quote
taxelina Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 no niestety okazalo zie moje zatrudnienie nie bylo na stale wiec nie maja obowiazku mi czegos zastepczo szukac i to widac ze sie nie staraja.. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Gratuluję sukcesu w Austrii:multi: i dwóch tysięcy stron w galerii! :cool3: A co to za operacja ręki?:shake: O, to juz stuknęło 2000?:crazyeye: Rany, ale tu nagadane...;):lol: Dotknęło mnie choróbsk, co się nazywa "cieśń nadgarstka" i trzeba to ciąć. Potem ok. 2-3 tyg. w gipsie i ... rehabilitacja. Cambel - wczoraj nadałam mojego PIT'a i dla Was wyszło ciut ponad 124 zł. :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 bonsai_88 napisał(a):O... w lipcu to może mi się uda przyjechać :p W Ostródzie mam połowę mojej rodziny i praktycznie całą rodzinę TZa :cool3:... No i sporo znajomych - przyjeżdżałam tam przez ładnych paręnaście lat co roku to i poznałam parę osób ;) Przyjeżdżaj, przyjeżdżaj... Poznasz Matusza...:evil_lol: nas... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 deer_1987 napisał(a):no niestety okazalo zie moje zatrudnienie nie bylo na stale wiec nie maja obowiazku mi czegos zastepczo szukac i to widac ze sie nie staraja.. Wiem, wiem, sledzę Twoją Galerię i rzeczywiście będzie ciężko. Ty bez pracy, TZ - tez ma problemy... eh... Pzr. Quote
bonsai_88 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asiaczek jeśli tylko ciotka nie odmówi mi noclegu to przyjadę ;) Quote
Cambel&Megi Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asiaczek napisał(a):O, to juz stuknęło 2000?:crazyeye: Rany, ale tu nagadane...;):lol: Dotknęło mnie choróbsk, co się nazywa "cieśń nadgarstka" i trzeba to ciąć. Potem ok. 2-3 tyg. w gipsie i ... rehabilitacja. Cambel - wczoraj nadałam mojego PIT'a i dla Was wyszło ciut ponad 124 zł. :lol: Pzdr.popularny ten Wasz fbl :cool3: ojej :shake: trzymam kciuki za zabieg i całą późniejszą rekonwalescencję... :calus: dziękujemy! pozdrawiam i mizianka dla Basków :) Quote
Matusz Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='bonsai_88'] Asiaczek jeśli tylko ciotka nie odmówi mi noclegu to przyjadę ;) w razie co mam jedno wolne łóżko :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Asiaczek']Oj, tam, zaraz gaduły! U Ciebie to dopiero jest gadane...:evil_lol: Pzdr. teraz cisza ;) bo i ja mam mniej czasu i pogoda sprzyja spacerkom ... To ja będę zaciskać :kciuki: za pomyślne zdrowienie ;) Quote
bety Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asiu - dzisiaj wyjęłam ze skrzynki niespodziewajkę od Ciebie - ale miałam radochę. :multi: DZIĘKI :buzi: DZIĘKI :buzi: DZIĘKI :buzi: Dużo zdrówka :calus: Pzdr Quote
bonsai_88 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Mateusz zapamiętam :diabloti:... tylko wiesz... ze mna przyjeżdża jeszcze SMOK :diabloti: Quote
Matusz Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='bonsai_88']Mateusz zapamiętam :diabloti:... tylko wiesz... ze mna przyjeżdża jeszcze SMOK :diabloti: Twój smok to suczka nie? jak tak to spoko :diabloti: Quote
Vectra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='bonsai_88']Mateusz zapamiętam :diabloti:... tylko wiesz... ze mna przyjeżdża jeszcze SMOK :diabloti: chłopaka dzieckiem straszysz ? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Vectra napisał(a):chłopaka dzieckiem straszysz ? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: czym ? :evil_lol: oj Asia nas ubije za ten off :eviltong: tak Cię Asiaczku kochamy:loveu: Quote
Recommended Posts