Alicja Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='gosiaja']czemu psy jedzą kupy innych psów ?? ja podawałam suszone płuca , żwacza ...a jak mi obmierzło smrodzenie w domu to RUMEN TABS ...no i oczywiście akcja FE ...pomaga O rany ....gaduły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Asiaczek']deer, Kochana, jeżeli będa jakieś baski - to bardzo poproszę. Z góry dziękuję!:lol: Pzdr. Juz widze ze jamniki w sobote (grupa 2,4,6,9,10) a niedziela to (grupa 1,3,5,7,8) Quote
Iwa-R Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asiu, Tobie również gratuluję sukcesów w Austrii. Asiaczki są the best!! Pozdrawiam Iwa Quote
Florka_xyz Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Witaj Asiaczku :loveu: GRATULACJE !!!:multi: Do zobaczenia w Łodzi ;) Quote
Agasia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, szykujemy się na tę wystawę. A Ty tez będziesz? pzdr. to do zobaczenia :) Quote
gosiaja Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Alicja']ja podawałam suszone płuca , żwacza ...a jak mi obmierzło smrodzenie w domu to RUMEN TABS ...no i oczywiście akcja FE ...pomaga O rany ....gaduły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzięki :) spróbuje może pomoże Quote
bonita Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Przyszłam sprawdzic jak Wam poszło na wystawie:cool3: No i oczywiście :multi::multi::multi:WYGRANA:multi::multi::multi: Asiaczki to po prostu THEBEŚCIAKI:evil_lol: Pozdrowionka:loveu: Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Alicja']ja podawałam suszone płuca , żwacza ...a jak mi obmierzło smrodzenie w domu to RUMEN TABS ...no i oczywiście akcja FE ...pomaga O rany ....gaduły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, tam, zaraz gaduły! U Ciebie to dopiero jest gadane...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Juz widze ze jamniki w sobote (grupa 2,4,6,9,10) a niedziela to (grupa 1,3,5,7,8)O, znaczy nici z fotek basków. Trudno. Może innym razem. Dzięki za dobre chęci.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Iwa-R napisał(a):Asiu, Tobie również gratuluję sukcesów w Austrii. Asiaczki są the best!! Pozdrawiam Iwa Witaj i dzięki za dobre słowo!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Florka_xyz napisał(a):Witaj Asiaczku :loveu: GRATULACJE !!!:multi: Do zobaczenia w Łodzi ;) Super! Juz się cieszę! Agasia napisał(a):to do zobaczenia :) Będę Was wypatrywała. :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 gosiaja napisał(a):dzięki :) spróbuje może pomoże Rozumiem, że Morasek zmienił dietę?:mad: A to paskud jeden! Może kaganiec na pyszczku tez pomoże? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='bonita']Przyszłam sprawdzic jak Wam poszło na wystawie:cool3: No i oczywiście :multi::multi::multi:WYGRANA:multi::multi::multi: Asiaczki to po prostu THEBEŚCIAKI:evil_lol: Pozdrowionka:loveu: Ooooooo, Bonita zajrzała!!! Cieszymy się jak nigdy.:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Rozumiem, że Morasek zmienił dietę?:mad: A to paskud jeden! Może kaganiec na pyszczku tez pomoże? Pzdr. Morek nie chce współpracować z kagańcem a ja mam z tego duży ubaw jak zakładam mu kaganiec to próbuje zdjąć go łapami na zmianę prawa lewa i jak biegniemy to tez tak robi komicznie to wygląda Quote
hanacek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Poznowa wielke GRATULACIE :multi::multi::multi::Rose::Rose::Rose: Quote
taxelina Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asiaczek napisał(a):O, znaczy nici z fotek basków. Trudno. Może innym razem. Dzięki za dobre chęci.:lol: Pzdr. Jeszcze nie wiem czy nici :D Zalezy czy od 1 maja mi znajda jakas robote - a na to sie nie zanosi - bo od 1 maja jestem bezrobotna. jak nie znajda to caly weekend bede miec wolny i wtedy w oba dni bede mogla sie pojawic :P Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='gosiaja']Morek nie chce współpracować z kagańcem a ja mam z tego duży ubaw jak zakładam mu kaganiec to próbuje zdjąć go łapami na zmianę prawa lewa i jak biegniemy to tez tak robi komicznie to wygląda O, znamy to, znamy! A żeby Mały nie ściągnął kagańca, to proponuję przełozyc rzemyk od kagańca przez obróżkę. Wtedy na pewno nie da rady.:lol: [quote name='hanacek']Poznowa wielke GRATULACIE :multi::multi::multi::Rose::Rose::Rose: Hanacku - dziękuję! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Jeszcze nie wiem czy nici :D Zalezy czy od 1 maja mi znajda jakas robote - a na to sie nie zanosi - bo od 1 maja jestem bezrobotna. jak nie znajda to caly weekend bede miec wolny i wtedy w oba dni bede mogla sie pojawic :PChyba lepiej dla Was, abyś jednak znalażła pracę. Fotki moga poczekać.:lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A my w niedzielę mieliśmy swój debiut wystawowy :cool3:. Quote
Agasia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Będę Was wypatrywała. :lol:O ile zabiore łaciatą bestie, bo zgloszona (debiut juz za niecale 2 tyg :shake::shake:) to nie trudno bedzie mnie odnalezc :diabloti: Ha a ja sie pochwale, ze tez sie zaopatrzylam w dobry sprzet fotograficzny i mam zamiar wyprobowac na wystawach - bezrobocie mnie wystawowe dopadlo, to chociaz pofoce :razz: Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hej, hej, co słychać? A. Co słychac? Brak czasu słychać... Przed operacją musze tyle rzeczy zrobic, że uh! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Błyskotka napisał(a):A my w niedzielę mieliśmy swój debiut wystawowy :cool3:. Czytałam w Twojej Galerii. Jeszcze raz gratuluję wyników!:multi: Wasima pieknie poszła! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Agasia napisał(a):O ile zabiore łaciatą bestie, bo zgloszona (debiut juz za niecale 2 tyg :shake::shake:) to nie trudno bedzie mnie odnalezc :diabloti: Ha a ja sie pochwale, ze tez sie zaopatrzylam w dobry sprzet fotograficzny i mam zamiar wyprobowac na wystawach - bezrobocie mnie wystawowe dopadlo, to chociaz pofoce :razz: Ooooo, to tym bardziej będe Was wypatrywała! A jaki sprzęciorek? Pochwalisz się, czy to ma byc niespodzianka?;) pzdr. Quote
Recommended Posts