Matusz Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Serio-serio?;) Jeżeli w Olsztynie będzie konkurencja Grupa hodowlana (w cą wątpię, bo nie każdy Oddział decyduje się zrobić tę konkurencję), to Twoja pomoc będzie na pewno baaaardzo pożądana. Ale i podczas oceny na ringu podejrzewam, że tez będe potrzebowała pomocy. Czuj się potrzebny i zarezerwowany :lol: Pzdr. w takim razie rezerwacja przyjęta :diabloti: Quote
pati Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Wielkie gratulacje dla Asiaczków :multi: a zdjęcia jakieś będą a może są tylko przeoczyłam? tez się pochwalimy my w NDM JuniorBOB i BOB :p Quote
Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Vectra napisał(a):ee są blogaski , gdzie wchodzę bardziej towarzysko ;) na foto blogach , mimo że mega off , to regulaminowo jest całkiem przyzwoicie.Więc mogę sobie pozwolić , na pogaduchy :cool3: a podpatruje na fotki i sukcesy wystawowe , to bardzo budujące czytać jak polska hodowla kładzie świat na łopatki :multi: :loveu: Aaaaa, rozumiem. A mnie jest fajnie, że sa ludzie doceniający moje osiągi.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Matusz napisał(a):w takim razie rezerwacja przyjęta :diabloti: No to jestesmy umówieni. Bardzo się cieszę na spotkanie "po latach"... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 pati napisał(a):Wielkie gratulacje dla Asiaczków :multi: a zdjęcia jakieś będą a może są tylko przeoczyłam? tez się pochwalimy my w NDM JuniorBOB i BOB :p Uuuuuuuu, brawo! Alez piekny sukces!!!:multi: Fotki z Wieselburga będa. Nie mam ich duzo, ale na pewno coś się wybierze. Więcej fotek mam z Luksa. Myslę, że w tym tygodniu powstawiam zaległości. A gdzie mogę znaleźć fotki Twojego psiaka? Masz jakąś Galerię na DGM? pzdr. Quote
pati Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Asiaczek']Uuuuuuuu, brawo! Alez piekny sukces!!!:multi: Fotki z Wieselburga będa. Nie mam ich duzo, ale na pewno coś się wybierze. Więcej fotek mam z Luksa. Myslę, że w tym tygodniu powstawiam zaległości. A gdzie mogę znaleźć fotki Twojego psiaka? Masz jakąś Galerię na DGM? pzdr. tak mamy galerie fotki sa na poczatku pozniej gadanie i od chyba 8 strony znowu są zdjęcia http://www.dogomania.pl/forum/f576/smarcik-moj-dlugo-oczekiwany-skarb-123461/ czekam więc na fotki Quote
Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='pati']tak mamy galerie fotki sa na poczatku pozniej gadanie i od chyba 8 strony znowu są zdjęcia http://www.dogomania.pl/forum/f576/smarcik-moj-dlugo-oczekiwany-skarb-123461/ czekam więc na fotki Oczekuj, że Asiaczki przydrepczą i do Ciebie.:lol: Ale to ppłd., zaraz wychodzę na pocztę nadac świąteczne karteczki. Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A kiedy ma być ta wystawa w Olsztynie :razz:? Może akurat by mi się udało wpaść w Ostródy :cool3:... Quote
Matusz Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asiaczek napisał(a):No to jestesmy umówieni. Bardzo się cieszę na spotkanie "po latach"... Pzdr. ostatni raz to chyba się widzieliśmy w Białymstoku :eviltong: bonsai_88 napisał(a):A kiedy ma być ta wystawa w Olsztynie :razz:? Może akurat by mi się udało wpaść w Ostródy :cool3:... 5.07.2009r. A kogo Ty masz w Ostródzie ? :eviltong: Quote
Nitor-Nivalis Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Maks i Spark']Donosik z Austrii: Dzez - r. CACIB, CAC Waziri - CAC, CACIB Żelka - CAC, CACIB, BOB, BOG 4, NOWY CHAMPION AUSTRII Erka - dosk. 2 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! A. GRATULACJE WIELKIE WIELKIE BRAWA :laola::laola::laola: Quote
jamnicze Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A my planowaliśmy Olsztyn, ale nic z tego :shake: Jak Krzyś dostanie urlop, to będziemy wtedy w górach :multi: Quote
taxelina Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ogromne gratulacje :D Asiaczek napisał(a):Wiesz, aby rozpocząć wystawy w nowym "miejscu", w tym wypadku to Skandynawia, to muszę do tego dojrzeć;) Na razie nie za bardzo po drodze... Mam tyle ciekawych wystaw w Austrii, na Słowacji, Luksemburgu, Litwie, Łotwie, Estonii, no i w Polsce... Ciężko wybrać... Pzdr. W maju sie wybieram na wystawe na poludniu Szwecji to zerke czy w ten dzien co bede beda basenji (bede w ten dzien co jamniki :D) to bym cos pofocila :D Quote
pati Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, szykujemy się na tę wystawę. A Ty tez będziesz? pzdr. a w jaki dzień sa baski? Quote
Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 bonsai 88 Matusz - tak, wystawa jest 5.7.2009 r. Jak wszystko dobrze pójdzie, to na tej wystawie zadebiutuje MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (po domowemu Maśka). Matusz - zgadza się. Ostatnio widzieliśmy się i to bardzo krótko w B-stoku. Oby w Olsztynie starczyło czasu na małe pogaduszki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='Nitor-Nivalis']GRATULACJE WIELKIE WIELKIE BRAWA :laola::laola::laola: Ooooo, a kogo my tutaj widzimy! Witaj Ewuniu i dziękujemy za wizytę!:multi::lol: Wyniki z Wieselburga mnie tez cieszą.;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 jamnicze napisał(a):A my planowaliśmy Olsztyn, ale nic z tego :shake: Jak Krzyś dostanie urlop, to będziemy wtedy w górach :multi: A jak nie dostanie urlopu, to przyjedziecie do Olsztyna?:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Agasia napisał(a):Czy Asiaczki beda w Lodzi :) ? Tak, szykujemy się na tę wystawę. A Ty tez będziesz? pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='deer_1987']Ogromne gratulacje :D W maju sie wybieram na wystawe na poludniu Szwecji to zerke czy w ten dzien co bede beda basenji (bede w ten dzien co jamniki :D) to bym cos pofocila :D deer, Kochana, jeżeli będa jakieś baski - to bardzo poproszę. Z góry dziękuję!:lol: Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Ooooo, a kogo my tutaj widzimy! Witaj Ewuniu i dziękujemy za wizytę!:multi::lol: Wyniki z Wieselburga mnie tez cieszą.;) Pzdr. Ja może nie cześto bywam ale kibicuję zawsze :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: dostałam płytkę dziękuję ślicznie i mam nadzieje że sie wkrótce zobaczymy Quote
Matusz Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Asiaczek']bonsai 88 Matusz - tak, wystawa jest 5.7.2009 r. Jak wszystko dobrze pójdzie, to na tej wystawie zadebiutuje MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (po domowemu Maśka). Matusz - zgadza się. Ostatnio widzieliśmy się i to bardzo krótko w B-stoku. Oby w Olsztynie starczyło czasu na małe pogaduszki... Pzdr. oby było tak jak mówisz ;) mam nadzieję, że uda mi się pojawić...;) Maśka w Ol. mieszka? Quote
Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Nitor-Nivalis napisał(a):Ja może nie cześto bywam ale kibicuję zawsze :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: dostałam płytkę dziękuję ślicznie i mam nadzieje że sie wkrótce zobaczymy Oj, na pewno gdzies się na siebie natkniemy!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='Matusz']oby było tak jak mówisz ;) mam nadzieję, że uda mi się pojawić...;) Maśka w Ol. mieszka? No to trzymam kciuki, aby się udało. A Maśka mieszka pod Olsztynem. Pzdr. Quote
Recommended Posts