Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 jamnicze napisał(a):Super wieści :multi::multi::multi::multi::multi: i buziaczki z gratulacjami od nas :p Asiu, a co to za Zulika?, bo chyba cosik mi umknęło ;) Dzięki za gratulacje. Oj, pisałam wcześniej, że jest do oddania sunia 3-letnia. I to właśnie jest ZULIKA. Musiałaś przegapić tę informację, chociaz dawałam ja kilkakrotnie w mojej Galerii. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Maks i Spark - dziękuję za serwis prasowy i wstawienie new'sów! zielona - superowo, że wstawiłaś nowe fotki Zuliki! Mam nadzieję, że Zulika i Maśka to będa dobre kumpelki do zabawy! Alicja - dzięki za odkurzanie Galerii! Ja ostatnio byłam moooocno zajęta... agnethka gosiaja bety Elitesse jamnicze Korenia zielona Sylrwia J.G - dziękuję za gratulacje! Wierna z Was ekipa!!! Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Dzięki za gratulacje. Oj, pisałam wcześniej, że jest do oddania sunia 3-letnia. I to właśnie jest ZULIKA. Musiałaś przegapić tę informację, chociaz dawałam ja kilkakrotnie w mojej Galerii. Pzdr. Tak też myślałam, tzn. była informacja o jakiejś suni, ale nie wiedziałam, że to Zulika. Jest spokrewniona z Twoimi Abotersami? Quote
M&S Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Maks i Spark - dziękuję za serwis prasowy i wstawienie new'sów! Pzdr. :lol::p:lol::p....takie info piszę z przyjemnością A. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 jamnicze napisał(a):Tak też myślałam, tzn. była informacja o jakiejś suni, ale nie wiedziałam, że to Zulika. Jest spokrewniona z Twoimi Abotersami? Spokrewniona jest o tyle, że to ta sama hodowla.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :multi::multi::multi:. Witamy i dziękujemy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 gosiaja napisał(a):czemu psy jedzą kupy innych psów ?? Moja Żelka, nawet gdy nie było juz szczeniaków nadal była zainteresowana kupami, szczególnie kocimi. Chociaz na spacerze tez jej się zdarzyło coś tam popróbować... Ja nie mam na to sposobu, po prostu staram się od razu reagować komendą "Fe!". Obecnie Żelka juz nie zjada na spacerach tego... Jest teoria, że w takich sytuacjach psu czegoś brakuje w diecie. Dopytaj weta. Kiedys, moja sznaucerka też miała taki niechlubny okres w swoim zyciu. Dadawałam jej wtedy taki proszek do jedzenia o nazwie Roboran H. Ale czy to jest jeszcze do kupienia, to ja nie wiem.... Niektórzy twierdza, że w takich sytuacjach nalezy dać psu śmierdzące mięso (takie juz lekko popsute). I że to pomaga. Ja nie wiem. Może i pomaga... Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Podobno też żwacz krowi [może być suszony] pomaga ;)... Quote
jenis Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 GRATULUJE!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :laola: Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='jenis']GRATULUJE!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :laola: Hej, dzięki!:lol: Ja tez się cieszę! A Żelka dostała śliczna nowa obróżkę w truskawki...:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Dzisiaj juz nie zdążę. Ale jutro, jak będzie słonko, to zrobię fotkę. Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Asiaczku dziekuje doszlo. Mniam truskaweczka, aż ślinotoku dostałam:evil_lol: Quote
Matusz Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Matusz, witaj! Wcale nie przefarbowałam włosów, ale... po prostu ściełam baleyage... Teraz staram się zapuszczać, aby znów odmłodzić sie... Cieszę się, że zajrzałeś do nas i do zobaczenia w.... Olsztynie! Pzdr. w każdym bądź razie wyglądasz świetnie ;) o, zawitasz do stolycy Warmii i Mazur ;) a i jakbyś potrzebowała pomocy to krzycz :lol: jak będę to pomogę z miłą chęcią;) Quote
Vectra Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Oczywiście że truskawki , na cześć cukierni ;) prawda Asiu ? :) Gratuluje sukcesów !!! Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 sylrwia napisał(a):Asiaczku dziekuje doszlo. Mniam truskaweczka, aż ślinotoku dostałam:evil_lol: Jak zobaczyłam tę obróżkę, to chyba tez nieco się obśliniłam... Maks i Spark oraz J.G moga zaświadczyć:oops: I tym sposobem obróżka znalazła się w moich rękach...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Matusz napisał(a):w każdym bądź razie wyglądasz świetnie ;) o, zawitasz do stolycy Warmii i Mazur ;) a i jakbyś potrzebowała pomocy to krzycz :lol: jak będę to pomogę z miłą chęcią;) Serio-serio?;) Jeżeli w Olsztynie będzie konkurencja Grupa hodowlana (w cą wątpię, bo nie każdy Oddział decyduje się zrobić tę konkurencję), to Twoja pomoc będzie na pewno baaaardzo pożądana. Ale i podczas oceny na ringu podejrzewam, że tez będe potrzebowała pomocy. Czuj się potrzebny i zarezerwowany :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='agnethka']WIDAĆ! Gratulacje ;) Dzięki, dzięki!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Vectra napisał(a):Oczywiście że truskawki , na cześć cukierni ;) prawda Asiu ? :) Gratuluje sukcesów !!! Trochę nie do końca, ale generalnie można tak przyjąć! Myslę, że zagrał tutaj apetyt na słońce, wiosnę i..... potem truskaweczki.:lol:Mniam, mniam, mniam... Dzieki, że do nas zajrzałaś Zapracowana Kobieto! Miło nam!:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Vectra napisał(a):Teraz mam porządny internet , więc latam gdzie się da .. mam mnóstwo do nadrobienia ... ale Was odwiedzam z ukrycia ;) ... że niby Moderator, tak? Czy może jakas inna przyczyna "czajnikowania się"?:lol: Pzdr. Quote
Vectra Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Teraz mam porządny internet , więc latam gdzie się da .. mam mnóstwo do nadrobienia ... ale Was odwiedzam z ukrycia ;) Quote
Vectra Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Asiaczek napisał(a):... że niby Moderator, tak? Czy może jakas inna przyczyna "czajnikowania się"?:lol: Pzdr. ee są blogaski , gdzie wchodzę bardziej towarzysko ;) na foto blogach , mimo że mega off , to regulaminowo jest całkiem przyzwoicie.Więc mogę sobie pozwolić , na pogaduchy :cool3: a podpatruje na fotki i sukcesy wystawowe , to bardzo budujące czytać jak polska hodowla kładzie świat na łopatki :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts