Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jamnicze napisał(a):
Super wieści :multi::multi::multi::multi::multi: i buziaczki z gratulacjami od nas :p

Asiu, a co to za Zulika?, bo chyba cosik mi umknęło ;)

Dzięki za gratulacje.
Oj, pisałam wcześniej, że jest do oddania sunia 3-letnia. I to właśnie jest ZULIKA. Musiałaś przegapić tę informację, chociaz dawałam ja kilkakrotnie w mojej Galerii.

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Maks i Spark - dziękuję za serwis prasowy i wstawienie new'sów!

zielona - superowo, że wstawiłaś nowe fotki Zuliki! Mam nadzieję, że Zulika i Maśka to będa dobre kumpelki do zabawy!

Alicja - dzięki za odkurzanie Galerii! Ja ostatnio byłam moooocno zajęta...

agnethka
gosiaja
bety
Elitesse
jamnicze
Korenia
zielona
Sylrwia
J.G

- dziękuję za gratulacje! Wierna z Was ekipa!!!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzięki za gratulacje.
Oj, pisałam wcześniej, że jest do oddania sunia 3-letnia. I to właśnie jest ZULIKA. Musiałaś przegapić tę informację, chociaz dawałam ja kilkakrotnie w mojej Galerii.

Pzdr.

Tak też myślałam, tzn. była informacja o jakiejś suni, ale nie wiedziałam, że to Zulika. Jest spokrewniona z Twoimi Abotersami?

Posted

[quote name='Asiaczek']Maks i Spark - dziękuję za serwis prasowy i wstawienie new'sów!

Pzdr.

:lol::p:lol::p....takie info piszę z przyjemnością

A.

Posted

jamnicze napisał(a):
Tak też myślałam, tzn. była informacja o jakiejś suni, ale nie wiedziałam, że to Zulika. Jest spokrewniona z Twoimi Abotersami?

Spokrewniona jest o tyle, że to ta sama hodowla.:lol:

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
czemu psy jedzą kupy innych psów ??

Moja Żelka, nawet gdy nie było juz szczeniaków nadal była zainteresowana kupami, szczególnie kocimi. Chociaz na spacerze tez jej się zdarzyło coś tam popróbować... Ja nie mam na to sposobu, po prostu staram się od razu reagować komendą "Fe!". Obecnie Żelka juz nie zjada na spacerach tego...

Jest teoria, że w takich sytuacjach psu czegoś brakuje w diecie. Dopytaj weta. Kiedys, moja sznaucerka też miała taki niechlubny okres w swoim zyciu. Dadawałam jej wtedy taki proszek do jedzenia o nazwie Roboran H. Ale czy to jest jeszcze do kupienia, to ja nie wiem....

Niektórzy twierdza, że w takich sytuacjach nalezy dać psu śmierdzące mięso (takie juz lekko popsute). I że to pomaga. Ja nie wiem. Może i pomaga...

Pzdr.

Posted

[quote name='jenis']GRATULUJE!!!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
:laola:
Hej, dzięki!:lol:
Ja tez się cieszę!
A Żelka dostała śliczna nowa obróżkę w truskawki...:loveu:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matusz, witaj!
Wcale nie przefarbowałam włosów, ale... po prostu ściełam baleyage... Teraz staram się zapuszczać, aby znów odmłodzić sie...
Cieszę się, że zajrzałeś do nas i do zobaczenia w.... Olsztynie!

Pzdr.

w każdym bądź razie wyglądasz świetnie ;)

o, zawitasz do stolycy Warmii i Mazur ;)

a i jakbyś potrzebowała pomocy to krzycz :lol: jak będę to pomogę z miłą chęcią;)

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczku dziekuje doszlo.
Mniam truskaweczka, aż ślinotoku dostałam:evil_lol:

Jak zobaczyłam tę obróżkę, to chyba tez nieco się obśliniłam... Maks i Spark oraz J.G moga zaświadczyć:oops:
I tym sposobem obróżka znalazła się w moich rękach...:lol:

Pzdr.

Posted

Matusz napisał(a):
w każdym bądź razie wyglądasz świetnie ;)

o, zawitasz do stolycy Warmii i Mazur ;)

a i jakbyś potrzebowała pomocy to krzycz :lol: jak będę to pomogę z miłą chęcią;)

Serio-serio?;)
Jeżeli w Olsztynie będzie konkurencja Grupa hodowlana (w cą wątpię, bo nie każdy Oddział decyduje się zrobić tę konkurencję), to Twoja pomoc będzie na pewno baaaardzo pożądana. Ale i podczas oceny na ringu podejrzewam, że tez będe potrzebowała pomocy. Czuj się potrzebny i zarezerwowany :lol:

Pzdr.

Posted

Vectra napisał(a):
Oczywiście że truskawki , na cześć cukierni ;) prawda Asiu ? :)

Gratuluje sukcesów !!!

Trochę nie do końca, ale generalnie można tak przyjąć! Myslę, że zagrał tutaj apetyt na słońce, wiosnę i..... potem truskaweczki.:lol:Mniam, mniam, mniam...

Dzieki, że do nas zajrzałaś Zapracowana Kobieto! Miło nam!:multi:

Pzdr.

Posted

Vectra napisał(a):
Teraz mam porządny internet , więc latam gdzie się da .. mam mnóstwo do nadrobienia ... ale Was odwiedzam z ukrycia ;)

... że niby Moderator, tak? Czy może jakas inna przyczyna "czajnikowania się"?:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
... że niby Moderator, tak? Czy może jakas inna przyczyna "czajnikowania się"?:lol:

Pzdr.

ee są blogaski , gdzie wchodzę bardziej towarzysko ;)
na foto blogach , mimo że mega off , to regulaminowo jest całkiem przyzwoicie.Więc mogę sobie pozwolić , na pogaduchy :cool3:
a podpatruje na fotki i sukcesy wystawowe , to bardzo budujące czytać jak polska hodowla kładzie świat na łopatki :multi: :loveu: