M&S Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 o kurka, ależ ta mała pirania urosła.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ślicznie stoi, ładna zaraza jest:loveu: A. Quote
Matusz Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 o, Asiaczki przefarbowały włosy na ciemny kolor, bardzo ładnie :) a postawy super:loveu: Quote
M&S Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 fajny portrecik, smukły pyszczek....wygląda na miłą sunię:p A. Quote
zielona Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Piranie mają się dobrze,cały dzień na słońcu. Quote
M&S Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 super foty, piękne baski, a jakie podhalany:loveu::loveu: ogromne, majestatyczne...i dogi też są:-o...łał musisz koniecznie załozyć swoją galerię!!!!!!! A. Quote
Iwa-R Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Asiu.... muszę przyznać, że bardzo ładnie Ci w nowym kolorze włosów :) A co do Crufta... chyba nie ma się nad czym zastanawiać, tylko wystawić. Koniec kropka :) Ach... no i wiem, że mniej więcej teraz biegasz po ringu, więc trzymam oczywiście kciuki! Pozdrawiam Iwa Quote
Alicja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Asiaczku ...jak latasz to uważaj na kominy ;):evil_lol: u nas dziś wiosna na całego ...ba ...prawie lato :loveu::loveu: bardzo milutka fotka :loveu: http://img525.imageshack.us/img525/2333/resizeofimg0203.jpg Quote
taxelina Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Asiaczki a poludniowa Szwecja Wam nie podrodze na wystawy? chetnie byj Wam poznala :D Quote
M&S Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Donosik z Austrii: Dzez - r. CACIB, CAC Waziri - CAC, CACIB Żelka - CAC, CACIB, BOB, BOG 4, NOWY CHAMPION AUSTRII Erka - dosk. 2 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! A. Quote
bety Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Maks i Spark']Donosik z Austrii: Dzez - r. CACIB, CAC Waziri - CAC, CACIB Żelka - CAC, CACIB, BOB, BOG 4, NOWY CHAMPION AUSTRII Erka - dosk. 2 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! A. GRATULEJSZENS :evil_lol:;) Pzdr Quote
gosiaja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Maks i Spark']Donosik z Austrii: Dzez - r. CACIB, CAC Waziri - CAC, CACIB Żelka - CAC, CACIB, BOB, BOG 4, NOWY CHAMPION AUSTRII Erka - dosk. 2 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! A. :smilecol: GRATULUJE :smilecol: Quote
Elitesse Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 oo tym razem Zela pokazala klase :klacz: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: GRATULACJE dla Asiaczkowej ekipy !! Quote
jamnicze Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Maks i Spark']Donosik z Austrii: Dzez - r. CACIB, CAC Waziri - CAC, CACIB Żelka - CAC, CACIB, BOB, BOG 4, NOWY CHAMPION AUSTRII Erka - dosk. 2 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! A. Super wieści :multi::multi::multi::multi::multi: i buziaczki z gratulacjami od nas :p Asiu, a co to za Zulika?, bo chyba cosik mi umknęło ;) Quote
J.G Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']Donosik z Austrii: Dzez - r. CACIB, CAC Waziri - CAC, CACIB Żelka - CAC, CACIB, BOB, BOG 4, NOWY CHAMPION AUSTRII Erka - dosk. 2 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! A. Gratuluję bardzo serdecznie:multi: i muszę się pochwalić że widziałem w/w sukcesy na własne oczy i muszę wam powiedzieć że piękny widok który bardzo cieszy jak się widzi jak nasze POLSKIE psy wygrywają na zagranicznych wystawach.BRAWO Asiaczku:cunao:aby tak dalej :Rose:. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 agnethka napisał(a):ślicznie stoją :loveu: trzymam kciuki ;) ja z moimi małpami codziennie ćwiczę,ale my za 2 tygodnie się wystawiamy dopiero :evil_lol: Wiesz, Zulika ma juz 3 lata, to i miała dużo czasu, aby nauczyć się stać w postawie. A Maśka była juz od malutkiej siusiarki ćwiczona do stójki.:lol: Maks i Spark napisał(a):o kurka, ależ ta mała pirania urosła.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ślicznie stoi, ładna zaraza jest:loveu: A. Potwierdzam! Fajna z niej pirania się zrobiła. Zielona dba o nią.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Matusz napisał(a):o, Asiaczki przefarbowały włosy na ciemny kolor, bardzo ładnie :) a postawy super:loveu: Matusz, witaj! Wcale nie przefarbowałam włosów, ale... po prostu ściełam baleyage... Teraz staram się zapuszczać, aby znów odmłodzić sie... Cieszę się, że zajrzałes do nas i do zobaczenia w.... Olsztynie! Pzdr. Quote
M&S Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Asiaczek napisał(a): Potwierdzam! Fajna z niej pirania się zrobiła. Zielona dba o nią.:lol: Pzdr. widać, że dba:lol: A. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Iwa-R']Asiu.... muszę przyznać, że bardzo ładnie Ci w nowym kolorze włosów :) A co do Crufta... chyba nie ma się nad czym zastanawiać, tylko wystawić. Koniec kropka :) Ach... no i wiem, że mniej więcej teraz biegasz po ringu, więc trzymam oczywiście kciuki! Pozdrawiam Iwa Hahaha, Iwa, pisałam wczesniej, to nie farba, to mój naturalny kolor, tylko siwych włosów nie widac na fotce!:oops: A z tym bieganiem, to prawda. Właśnie dzisiaj wróciłam z Austrii - cała happy!!!:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Asiaczki a poludniowa Szwecja Wam nie podrodze na wystawy? chetnie byj Wam poznala :D Wiesz, aby rozpocząć wystawy w nowym "miejscu", w tym wypadku to Skandynawia, to muszę do tego dojrzeć;) Na razie nie za bardzo po drodze... Mam tyle ciekawych wystaw w Austrii, na Słowacji, Luksemburgu, Litwie, Łotwie, Estonii, no i w Polsce... Ciężko wybrać... Pzdr. Quote
Recommended Posts