pati Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 wielkie gratulacje dla ekipy ASIACZKÓW :multi: Quote
Alicja Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='Maks i Spark']Uwaga, uwaga!!!!!!!!! z ostatniej chwili........ DZEZ - CAC, CACIB, CH. LUXEMBURGA, NOMINACJA NA CRUFTS 2010!!!!!!!!! ŻELKA - r. CAC[SIZE=2], (ale przechodzi) i jest [SIZE=3]NOWY CHAMPON LUXEMBURGA!!!!!!!!! ERKA - CAC, rozpoczęty CHAMPIONAT LUXEMBURGA nasze WIEEELKIE GRATULACJE!!!!!!!! A. BRAWO Quote
gosiaja Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='Maks i Spark']Uwaga, uwaga!!!!!!!!! z ostatniej chwili........ DZEZ - CAC, CACIB, CH. LUXEMBURGA, NOMINACJA NA CRUFTS 2010!!!!!!!!! ŻELKA - r. CAC[SIZE=2], (ale przechodzi) i jest [SIZE=3]NOWY CHAMPON LUXEMBURGA!!!!!!!!! ERKA - CAC, rozpoczęty CHAMPIONAT LUXEMBURGA nasze WIEEELKIE GRATULACJE!!!!!!!! A. serdeczne gratulacje :multi::multi::multi::multi::multi::multi: :bluepaw: Quote
bety Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr Quote
Czoko Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Najserdeczniej gratuluję i Wszystkich pozdrawiam! Quote
Elitesse Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 mega wielkie gratulacje !! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Kaya Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Konkurencja wam chyba nie straszna :lol: Gratulacje :multi: Quote
ewelinabuck Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 wielkie gratulacje:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ale szalejecie:p Quote
jenis Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 GRATULUJE !!! BRAWO!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Witam, witam, juz jestem. W domu byłam ok. 15.00. W podróży maiłam b.komfortowe warunki, wyspałam się i az tak bardzo nie jestem zmęczona, jakby to sugerowała odległość. Wyniki są super, to prawda! Do tej pory to do mnie nie dociera... Błyskotka Iwa-R Korenia jamnicze gosiaja bety Alicja Kisses xox anetta Maks i Sp[ark deer_1987 J.G pati Sylrvia czoko Elitesse Cambel&Megi Kaya ewelinabuck jbk jenis - musieliście baaaardzo mocno trzymać kciuki i naprawdę dobrze mi życzyć, bo... wyniki mówią same za siebie! Takiej super wystawy to dawno nie miałam!:multi: Trzecia w mojej hodowli nominacja na wystawę Cruft'a! Pierwsza nominacja dla JAZZY BOY Asiaczek FCI 2 Championy Luksemburga 1 Champion Luksemburga rozpoczęty!!! I wszystko to w konkurencji: 12 psów i 14 suk! Eh, chce się zyć!:lol::loveu: Quote
M&S Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dobrze, że już jesteś Asiu:lol:, raz jeszcze Nasze Wielkie Gratulacje!!!!!!!, A. ps. teraz to już napewno trzeba oblać;) Quote
bonsai_88 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A... ja jeszcze nie pogratulowałam :oops: Quote
Savannah Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Wielkie Gratulacje Asiaczku! ! No, to teraz jak Dzezik ma nominacje, to za pol roku prosze mi robic kwarantanne i wyslac go do mnie do UK i ja juz go na Crufcie wystawie :p co Ty na to Asiaczku? :) Quote
Savannah Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Asiaczek napisał(a):Dzięki, Koffana!:lol: pzdr. Wielkie Gratulacje Asiaczku! ! No, to teraz jak Dzezik ma nominacje, to za pol roku prosze mi robic kwarantanne i wyslac go do mnie do UK i ja juz go na Crufcie wystawie co Ty na to Asiaczku? Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 A tak wygląda dokument potwierdzający możliwość wzięcia udziału w wystawie Cruft w Anglii w 2010 r. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 agnethka napisał(a):ja też GRATULUJĘ :multi::multi::multi::multi::multi::loveu: Dzięki, Koffana!:lol: pzdr. Quote
hanacek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Asiaczek - jeszcze tu raz GRATULUJE- SUPER :smilecol::Rose::Rose::Rose::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='hanacek']Asiaczek - jeszcze tu raz GRATULUJE- SUPER :smilecol::Rose::Rose::Rose::multi::multi::multi: Asiaczki dziękują!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):Dobrze, że już jesteś Asiu:lol:, raz jeszcze Nasze Wielkie Gratulacje!!!!!!!, A. ps. teraz to już napewno trzeba oblać;) Hm, moze w Wieselburgu?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 bonsai_88 napisał(a):A... ja jeszcze nie pogratulowałam :oops: No to możesz teraz pogratulowac...;):lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts