agaciaaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Witajcie Asiaczki :) Widziałam zimowe fotki- bardzo fajne, ale ja jak większość wolałabym oglądać już zieloną trawkę :lol: http://img510.imageshack.us/img510/6966/resizeofimg0097jpga.jpg baskowe synchrony zawsze mnie zachwycają :loveu: Quote
Florka_xyz Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Witamy sie z Asiaczkami ;) Ślicznie zdjecia:) Widzimy sie w NDM za tydzien ? Quote
anetta Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Szalejecie. Gratulacje :multi::multi::multi: Jaką ładną pogode miałaś :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Russellka napisał(a):Cześć Asiaczki :loveu: Przyszłyśmy się przywitać :cool3: Witaj! Cieszymy się, że o nas nie zapolmniałaś:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='agaciaaa']Witajcie Asiaczki :) Widziałam zimowe fotki- bardzo fajne, ale ja jak większość wolałabym oglądać już zieloną trawkę :lol: http://img510.imageshack.us/img510/6966/resizeofimg0097jpga.jpg baskowe synchrony zawsze mnie zachwycają :loveu: Zgadzam się. Mnie tez juz brakuje "zielonych" fotek... A synchrony mają juz swoich fanów!;):lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Florka_xyz napisał(a):Witamy sie z Asiaczkami ;) Ślicznie zdjecia:) Widzimy sie w NDM za tydzien ? Hejka! Niestety, w NDM mnie nie będzie, bo.. w tym czasie jestem w Austrii. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 anetta napisał(a):Szalejecie. Gratulacje :multi::multi::multi: Jaką ładną pogode miałaś :crazyeye: Dzieki!:lol: Pogoda była świetna! Potem przez 2 dni czułam na policzkach tę "wiosnę"...:lol: Pzdr. Quote
Russellka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 No jakże bym mogła o Was zapomnieć? :mad::loveu: To super, że pogoda Wam dopisała. U nas też już nie ma śniegu i coraz cieplej się robi :multi: Pozdrawiamy! Quote
Asiaczek Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Nie wiem, czy będzie mi to wybaczone,ale nie pożegnałam się z Wami przed wyjazdem na wystawę do Lux.:cool1: Tak więc wyciągnęłam z torby moje "trzecie dziecko" i piszę. Jestesmy ok. 140 km do Wrocka, przed nami jeszcze hohoho kilometrów... Najgorsze jest to, że jadę sama... Problemy zdrowotne, niestety, dopadły moich współtowarzyszy podróży...:cool3: Tradycyjnie proszę o trzymanie kciuków, bo w konkurencji mamy 12 suk i 14 piesków. Będziemy w kontakcie. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Nie wiem, czy będzie mi to wybaczone,ale nie pożegnałam się z Wami przed wyjazdem na wystawę do Lux.:cool1: Tak więc wyciągnęłam z torby moje "trzecie dziecko" i piszę. Jestesmy ok. 140 km do Wrocka, przed nami jeszcze hohoho kilometrów... Najgorsze jest to, że jadę sama... Problemy zdrowotne, niestety, dopadły moich współtowarzyszy podróży...:cool3: Tradycyjnie proszę o trzymanie kciuków, bo w konkurencji mamy 12 suk i 14 piesków. Będziemy w kontakcie. Pzdr. Ohohoo to spora stawka...proszę o fotorelację! :) Oczywiście mocno zaciskamy kciuki, dacie radę! :razz: :kciuki: zdjęcia z konkurencji finałowych z Węgier super! :multi: pozdrawiam i szerokiej drogi! Quote
Asiaczek Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Asiaczki na fotki to raczej się nie załapią, ale konkurencje to postaram się obfocić. Zobaczymy. Pzdr. Quote
Iwa-R Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Asiu.... trzymanie kciuków masz jak w banku! Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ja też mocno zaciskam :kciuki: Śliczne migdałki :loveu: http://img410.imageshack.us/img410/513/resizeofimg0114jpga.jpg Quote
bety Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Szczęśliwej podróży i porwania ringówek :thumbs: Pzdr Quote
Alicja Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Asiaczku ....zaciskamy z całych sił :kciuki: Quote
M&S Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Uwaga, uwaga!!!!!!!!! z ostatniej chwili........ DZEZ - CAC, CACIB, CH. LUXEMBURGA, NOMINACJA NA CRUFTS 2010!!!!!!!!! ŻELKA - r. CAC[SIZE=2], (ale przechodzi) i jest [SIZE=3]NOWY CHAMPON LUXEMBURGA!!!!!!!!! ERKA - CAC, rozpoczęty CHAMPIONAT LUXEMBURGA nasze WIEEELKIE GRATULACJE!!!!!!!! A. Quote
J.G Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='Maks i Spark']Uwaga, uwaga!!!!!!!!! z ostatniej chwili........ DZEZ - CAC, CACIB, CH. LUXEMBURGA, NOMINACJA NA CRUFTS 2010!!!!!!!!! ŻELKA - r. CAC[SIZE=2], (ale przechodzi) i jest [SIZE=3]NOWY CHAMPON LUXEMBURGA!!!!!!!!! ERKA - CAC, rozpoczęty CHAMPIONAT LUXEMBURGA nasze WIEEELKIE GRATULACJE!!!!!!!! A. Brawo. Wielkie serdeczne gratulacje.:multi::multi::multi: Quote
jamnicze Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ale wyniki !!!!!!!!! :multi: SUPER, WIELKIE GRATULACJE !!! Quote
Recommended Posts