Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 A ja jeszcze nie przeczytałam... :oops: Pzdr. Quote
simbik Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 aga1215 napisał(a):Asiaczku - czytałam wywiad!!!!!!!!!!!!:p A gdzie jest ten wywiad? Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Simbik - w najnowszym numerze "Przyjaciel Pies". Pzdr. Quote
chicken Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Asiaczek napisał(a):Simbik - w najnowszym numerze "Przyjaciel Pies". Pzdr. Wlasnie chcialam pogratulowac :p:p :cunao: Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 No i obiecane zdjęcia z Wrocka. Na poczatek - Dżezik: h Lokaty w kl. młodziezy: I tym sposobem Dżezik skończył we Wrocławiu Młodzieżowy Championat Polski! Zuch chłopak!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Sporo zdjęć Wahzirka (esp. to PIKA1215!): Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 I jeszcze trochę Wahzirka, tym razem w konkurencji Młody Prezenter razem z Agasią: Oto i cała historia (nie skłamana w niczem) zwycięstwa Agasi we Wrocławiu! Brawo!!!:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Gusia-pręgusia będzie tylko tyle, co kot napłakał. Gusio chyba naraził się czymś Tomkowi-Fotografowi...:crazyeye: Pzdr. Cdn. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Fan club Żelki zaraz będzie usatysfakcjonowany. Zdjęć jest sporo i fajowskie są!:lol: A tutaj Żelka biega razem z Savannah A tutaj to już BIS Juniorów V gr. i Żelcia daje sobą kierować Agasi. Żelcia "wyszła" w pierwszej trójce z grupy V, ale potem, to już nie dała rady. Ale i tak dzielnie sobie radziła. No i Agasia też!:lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 :pA ja zaszpanowałam przed TZtem pokazując mu wasze foto :lol:i mówiąc ze to Gusio -Pręgusio;)/ oczywiscie o PP mówie bo dogo on nie czyta .;)/ Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 A teraz I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek (Buszka) prezentowana przez Savannah: Konkurencja w klasie. Ciekawe, o czym Panna Zołzikiewiczówna sobie myślała, co? Buszka była dosk. 2. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 I juz ostatnie zdjęcia z konkurencji Najlepsza para Hodowlana. Niestety, tym razem sędziowie nie zwrócili uwagi na moje "kloniki"... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pA ja zaszpanowałam przed TZtem pokazując mu wasze foto :lol:i mówiąc ze to Gusio -Pręgusio;)/ oczywiscie o PP mówie bo dogo on nie czyta .;)/ No i co on na to? Docenił? On = TKTZ, of course... Pzdr. Quote
Savannah Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 [LEFT]Asiaczku śliczne zdjęcia:loveu:, najbardziej podobają mi się zdjecia Zelki no i Buszki!! ubolewam jedynie nad faktem że jest stosunkowo mało zdjęć Wahzirka w ruchu - w perfekcyjnym ruchu....ahhhh :( [/LEFT] Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Savannah - zdjęć z Wahzirkiem w biegu jest aż 8! To dużo! Panna Grymasela z Ciebie wychodzi...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 We Wrocławiu dostałam płytę ze zdjęciami Buszki z Zielonej Góry. No to wstawiam: h Na wystawie w Zielonej Górze Buszka była prezentowana przez savannah i doszła aż do BOG3!!! Piękny wynik!!! A na dodatek po sędziowaniu dziewczyny poszły w las i porobiły takie oto piękne zdjęcia Buszce. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 To Savannah ze swoją ulubienicą Buszką! Jak się okazuje - dziewczyny wspaniale się dogadują (na ringu i poza nim!).:lol: Pzdr. Quote
bellatriks Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Asiaczek napisał(a):To Savannah ze swoją ulubienicą Buszką! Jak się okazuje - dziewczyny wspaniale się dogadują (na ringu i poza nim!).:lol: Pzdr. wspaniale razem wyglądają ;) PS. Asiaczku bardzo fajny wywiad o baskach w PP :D Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Wszystkim tym, którzy przeczytali wywiad ze mną w "Przyjaciel Pies", i pogratulowali mi, dziękuję!!! Wasze uznanie i pochwały są dla mnie bardzo ważne! Pzdr. Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Asiaczek napisał(a):No i co on na to? Docenił? On = TKTZ, of course... Pzdr.myśle ,ze docenił bo on jeszcze baska na zywca nie widział a ja już piałam z zachwytu po spotkaniu opolskim z Agabaskiem ;) Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 A kiedy spotkanie w realu z Asiaczkami? Pzdr. Quote
simbik Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Wszystkie fotki świetne, a to puszczone oczko do kamerzysty w połączeniu z dyskretnym uśmiechem rewelacyjne : Quote
Recommended Posts