Asiaczek Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Anna Rapp']Asiaczku!!! BRAWO!!! to piękny sukces!!!! Moje serdeczne gratulacje!!!:multi: Pozdrawiam Cię! Ania Aniu, dzięki za pamięć! Niedawno przejeżdżałam koło Twojej miejscowości i od razu pomyślałam o Tobie... Czyli wywołałam Cię myslami.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):Asiu masz chwilę, to zadzwonię A. Kręć!:lol: Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Asiu! ZAPRASZAM!!! to tylko 4 km od trasy Katowickiej;). A to wczorajszy poranny - wiosenny spacerek z pieskami ;) Na dokładkę zaczęłam strzyc Maryla na wiosnę ( bo zaglądała do nas dwa dni temu )... narazie zostawiłam mu buty :lol: A to wiosenne sopelki na "rynnie" naszego domku : [quote name='Asiaczek']Aniu, dzięki za pamięć! Niedawno przejeżdżałam koło Twojej miejscowości i od razu pomyślałam o Tobie... Czyli wywołałam Cię myslami.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Ale super sniezny Misiek! http://images39.fotosik.pl/88/8f131117624bc4a5med.jpg A ta fotka przypomina mi, jak wracałam z zimowych spacerów ze swoimi sznaucerami. Miały identyczne "kaloszki" na łapach...Może ciutke lepiej widoczne, bo sznaucery były czarne... http://images42.fotosik.pl/88/7e6dffefcedeec00med.jpg Pzdr. Quote
pati Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 o matko ja mam to samo śniegowy płaszczyk na psie i jak mnie to wkurza wrrrrr Asiaczku a jak tam reszta twoich dzieci bo chyba był pokazany tylko Modest? szaleją juz na wystawach? Quote
M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 bonsai_88 napisał(a): No nie, zupełnie jakbym Birmę widziała :diabloti:... Tylko ona sie tak nie ogranicza - mieć kulki tylko na łapach? A uszy i grzbiet to co? :evil_lol: czyli Birma idzie na całość:evil_lol: A. Quote
bonsai_88 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 No nie, zupełnie jakbym Birmę widziała :diabloti:... Tylko ona sie tak nie ogranicza - mieć kulki tylko na łapach? A uszy i grzbiet to co? :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak fajnie mieć piesa bezkulkowego ...znaczy bezśnieżnego ;) http://images42.fotosik.pl/88/7e6dffefcedeec00med.jpg Czytamy , tylko coś z pisaniem kiepsko ;) Quote
jamnicze Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ufff, ale miałam nadrabiania, a tylko parę dni mnie tu nie było :p trochę spóźnione, ale zawsze szczere gratulacje zagranicznych podbojów :lol: Quote
bonsai_88 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):czyli Birma idzie na całość:evil_lol: A ty byś się ograniczała :diabloti:? Birma zawsze idzie na całość, nie bawi się w półśrodki :evil_lol: Quote
M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 bonsai_88 napisał(a):A ty byś się ograniczała :diabloti:? Birma zawsze idzie na całość, nie bawi się w półśrodki :evil_lol: pewnie, że nie, albo wszystko, albo nic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
bonsai_88 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):pewnie, że nie, albo wszystko, albo nic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: W jej wypadku to jest "albo zabiorę ze sobą cały śnieg z 2 tys. m2, albo w ogóle" :diabloti:... i wierz mi - dopóki był śnie dopóty dzielnie próbowała :evil_lol: Quote
M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 bonsai_88 napisał(a):W jej wypadku to jest "albo zabiorę ze sobą cały śnieg z 2 tys. m2, albo w ogóle" :diabloti:... i wierz mi - dopóki był śnie dopóty dzielnie próbowała :evil_lol: .....twarda zawodniczka;):lol::lol::lol: A. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 pati napisał(a):o matko ja mam to samo śniegowy płaszczyk na psie i jak mnie to wkurza wrrrrr Asiaczku a jak tam reszta twoich dzieci bo chyba był pokazany tylko Modest? szaleją juz na wystawach? Tak, jak do tej pory to tylko Modest pokazał się na wystawie. Ale wiem do Właścicieli, że w kl. młodziezy pokaże się na pewno.:lol: Maśka też się pokaże, ale nie pamiętam, gdzie...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 jamnicze - witaj Zapracowana Kobieto! Kiedy minie ten pracowity czas? Może byś się juz trochę poleniła...? pzdr. Quote
betel Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Pozdrawiam z samego rana:lol: i pytam grzecznie , gdzie te obiecane foteczki wystawowe!!!!:razz: Buźka dla Was:loveu: Quote
Kaya Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Witam porannie u nas tak straaszne szaro nic się człowiekowi nie chce nienawidze takiej pogody :-( Niech już ta wiosna wkońcu przyjdzie :placz: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 betel napisał(a):Pozdrawiam z samego rana:lol: i pytam grzecznie , gdzie te obiecane foteczki wystawowe!!!!:razz: Buźka dla Was:loveu: No, właśnie! Tez się sama siebie chciałam zapytac! NO, gdzie?!?!?!?! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Kaya napisał(a):Witam porannie u nas tak straaszne szaro nic się człowiekowi nie chce nienawidze takiej pogody :-( Niech już ta wiosna wkońcu przyjdzie :placz: Juz niedługo, jeszcze chwilkę..... jeszcze zatęsknisz za białym szaleństwem...:evil_lol: Miłego dnia! Pzdr. Quote
M&S Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Witanko:lol: jest już piątek:p jak samopoczucie? A. Quote
Asiaczek Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witanko:lol: jest już piątek:p Jak samopoczucie? A. Mimo, że na dzisiaj mam trochę spraw do załatwienia - OK.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']no proszę już 1980 stron, łał:p:p:p A. Rzeczywiście, ale to dzięki m.in. Wam! Pzdr. Quote
Recommended Posts