Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Widzisz Aniu, jak Cię inni odbierają?:evil_lol:
A ja myślałam, że Ty, to taka spokojna, zrównoważona osoba. O zdecydowanych poglądach...:lol:

Pzdr.

.....Asiu, czasem trzeba troszkę tupnąć;).

A.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

agnethka napisał(a):
a na mnie nie robi to żadnego wrażenia :eviltong: u mnie w chwili obecnej jest śnieg po kolanka - to i tak już mniej niż było, bo mieliśmy po pas :evil_lol:

Wiem, wiem! U Was jestem codziennie!
A u nas tyle śniegu napadało przez 1 noc!

Pzdr.

Posted

Maks i Spark
Agnethka

- tez jestem zdania, że niech to białe juz sobie idzie od nas. Ale jak juz dzisiaj poświęciłam trochę czasu na fotki, to chcę je dzisiaj wstawić, bo (wierzę w to głęboko) jutro fotki będą juz nieaktualne!:evil_lol:
Tak więc jeszcze trochę cierpliwości...

Pzdr.

Posted

Ale macie zimę :o
u nas właściwie cały dzień padało, ale nie było na tyle zimno, by ten śnieg się utrzymał......ja mam już dość takiej pogody...:placz:
zamiast takich dołujących fotek, wolałabym Baseczki pooglądać :loveu:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Ale macie zimę :o
u nas właściwie cały dzień padało, ale nie było na tyle zimno, by ten śnieg się utrzymał......ja mam już dość takiej pogody...:placz:
zamiast takich dołujących fotek, wolałabym Baseczki pooglądać :loveu:

Chyba większość z nas ma dosyć!
Basków mam trochę z wystawy na Węgrzech, ale chyba dopiero na jutro je przygotuję...:oops:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Maks i Spark
Agnethka
- tez jestem zdania, że niech to białe juz sobie idzie od nas. Ale jak juz dzisiaj poświęciłam trochę czasu na fotki, to chcę je dzisiaj wstawić, bo (wierzę w to głęboko) jutro fotki będą juz nieaktualne!:evil_lol:
Tak więc jeszcze trochę cierpliwości...

Pzdr.

oczywiście, jak są foty to trzeba wstawić, a jak do tego są ładne, to obowiązkowo:p

A.

Posted

jak fajnie jest sobie na snieg popatrzec na zdjeciach :lol::lol:
dostalam wczoraj fotki mojej corci Escada Sentiment - mieszkajacej pod Warszawa jak brykala po brzuch w sniegu :crazyeye:

a u mnie co prawda padal i snieg i grad ale ze bylo cieplo to sie momentalnie roztapial i teraz w parku mam bagienko :shake:

Posted

Halo :)
Nadrobiłam trochę zaległości i z przykrością stwierdzam, że musiałam się trochę poprzekopywać przez strony żeby jakieś psie zdjęcia znaleźć!! Ale się udało :) i jak zwykle jestem zachwycona! :loveu:

Posted

Elitesse napisał(a):
jak fajnie jest sobie na snieg popatrzec na zdjeciach :lol::lol:
dostalam wczoraj fotki mojej corci Escada Sentiment - mieszkajacej pod Warszawa jak brykala po brzuch w sniegu :crazyeye:

a u mnie co prawda padal i snieg i grad ale ze bylo cieplo to sie momentalnie roztapial i teraz w parku mam bagienko :shake:

No, a gdzie sa te fotki? Wstawiłaś juz je do swojej Galerii?
Zaraz zacznę wysyłać ci fotki z Kiszki...:lol:

Pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
Śnieg, śnieg, śnieg... Chce baskowe fotki, nie śnieg! I to już! :diabloti:

Ohohoho, zjawia się raz na miesiąc i jeszcze pokrzykuje...;)
Dzisiaj będą, ppłd....Może być?

Pzdr.

Posted

[quote name='alive']Halo :)
Nadrobiłam trochę zaległości i z przykrością stwierdzam, że musiałam się trochę poprzekopywać przez strony żeby jakieś psie zdjęcia znaleźć!! Ale się udało :) i jak zwykle jestem zachwycona! :loveu:
Jeeeeeee, jestem pod wrażeniem, kto tutaj wpadł! :multi:Alive, jak widać, pogrożenie kijkiem podziałało!!!;):lol:
A ja juz dzisiaj byłam na poczcie i nadałam paczuszkę, zgodnie z Twoimi wskazówkami.
Czy będą jakieś nowe fotki w Twojej Galerii, tak paskudnie zapuszczonej?
Marysia ma juz roczek, a Papryczki pewnie tez chciałyby się pokazac światu.... No to jak?

Pzdr.

Posted

Asiaczku!!!
BRAWO!!! to piękny sukces!!!!
Moje serdeczne gratulacje!!!:multi:
Pozdrawiam Cię!
Ania

[quote name='Maks i Spark'] I jeszcze jedna wiadomość z ostatniej chwili!!!!!!!

Asiaczki Para Hodowlana I miejsce!!!!!!!!!!

SUUUPER, GRATULACJE

[SIZE=2]A.