M&S Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Widzisz Aniu, jak Cię inni odbierają?:evil_lol: A ja myślałam, że Ty, to taka spokojna, zrównoważona osoba. O zdecydowanych poglądach...:lol: Pzdr. .....Asiu, czasem trzeba troszkę tupnąć;). A. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 agnethka napisał(a):a na mnie nie robi to żadnego wrażenia :eviltong: u mnie w chwili obecnej jest śnieg po kolanka - to i tak już mniej niż było, bo mieliśmy po pas :evil_lol: Wiem, wiem! U Was jestem codziennie! A u nas tyle śniegu napadało przez 1 noc! Pzdr. Quote
M&S Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Fotki śliczne, tylko jw wolę takie okoliczności przyrody we właściwym czasie, teraz już niech sobie idzie od nas A. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Jeszcze trochę fotek sniegu i bloków - dla Amatorów!:diabloti: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Maks i Spark Agnethka - tez jestem zdania, że niech to białe juz sobie idzie od nas. Ale jak juz dzisiaj poświęciłam trochę czasu na fotki, to chcę je dzisiaj wstawić, bo (wierzę w to głęboko) jutro fotki będą juz nieaktualne!:evil_lol: Tak więc jeszcze trochę cierpliwości... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ale macie zimę :o u nas właściwie cały dzień padało, ale nie było na tyle zimno, by ten śnieg się utrzymał......ja mam już dość takiej pogody...:placz: zamiast takich dołujących fotek, wolałabym Baseczki pooglądać :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Ale macie zimę :o u nas właściwie cały dzień padało, ale nie było na tyle zimno, by ten śnieg się utrzymał......ja mam już dość takiej pogody...:placz: zamiast takich dołujących fotek, wolałabym Baseczki pooglądać :loveu: Chyba większość z nas ma dosyć! Basków mam trochę z wystawy na Węgrzech, ale chyba dopiero na jutro je przygotuję...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 I DWIE ostatnie fotki śniegowe!:evil_lol: KONIEC!!! Pzdr. Quote
M&S Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Maks i Spark Agnethka - tez jestem zdania, że niech to białe juz sobie idzie od nas. Ale jak juz dzisiaj poświęciłam trochę czasu na fotki, to chcę je dzisiaj wstawić, bo (wierzę w to głęboko) jutro fotki będą juz nieaktualne!:evil_lol: Tak więc jeszcze trochę cierpliwości... Pzdr. oczywiście, jak są foty to trzeba wstawić, a jak do tego są ładne, to obowiązkowo:p A. Quote
Agasia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Śnieg, śnieg, śnieg... Chce baskowe fotki, nie śnieg! I to już! :diabloti: Quote
taxelina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Skad wy ta zime wytrzasneliscie? u nas ma teraz byc deszcz pare dni pod rzad.. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Cześć Asiu!!!!, piękną mamy zimę tej wiosny:evil_lol:, mam nadzieję, że zdrowie u wszystkich jest.... A. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 agnethka napisał(a):SŁOŃCE ŚWIECI SŁOŃCE :crazyeye: :multi::multi::multi: U nas też:lol::lol::lol::lol: A. Quote
Elitesse Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 jak fajnie jest sobie na snieg popatrzec na zdjeciach :lol::lol: dostalam wczoraj fotki mojej corci Escada Sentiment - mieszkajacej pod Warszawa jak brykala po brzuch w sniegu :crazyeye: a u mnie co prawda padal i snieg i grad ale ze bylo cieplo to sie momentalnie roztapial i teraz w parku mam bagienko :shake: Quote
alive Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Halo :) Nadrobiłam trochę zaległości i z przykrością stwierdzam, że musiałam się trochę poprzekopywać przez strony żeby jakieś psie zdjęcia znaleźć!! Ale się udało :) i jak zwykle jestem zachwycona! :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Elitesse napisał(a):jak fajnie jest sobie na snieg popatrzec na zdjeciach :lol::lol: dostalam wczoraj fotki mojej corci Escada Sentiment - mieszkajacej pod Warszawa jak brykala po brzuch w sniegu :crazyeye: a u mnie co prawda padal i snieg i grad ale ze bylo cieplo to sie momentalnie roztapial i teraz w parku mam bagienko :shake: No, a gdzie sa te fotki? Wstawiłaś juz je do swojej Galerii? Zaraz zacznę wysyłać ci fotki z Kiszki...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Agasia napisał(a):Śnieg, śnieg, śnieg... Chce baskowe fotki, nie śnieg! I to już! :diabloti: Ohohoho, zjawia się raz na miesiąc i jeszcze pokrzykuje...;) Dzisiaj będą, ppłd....Może być? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 deer_1987 napisał(a):Skad wy ta zime wytrzasneliscie? u nas ma teraz byc deszcz pare dni pod rzad.. Tegoroczna zima tak kocha PL, że nie chce stąd odchodzic... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='alive']Halo :) Nadrobiłam trochę zaległości i z przykrością stwierdzam, że musiałam się trochę poprzekopywać przez strony żeby jakieś psie zdjęcia znaleźć!! Ale się udało :) i jak zwykle jestem zachwycona! :loveu: Jeeeeeee, jestem pod wrażeniem, kto tutaj wpadł! :multi:Alive, jak widać, pogrożenie kijkiem podziałało!!!;):lol: A ja juz dzisiaj byłam na poczcie i nadałam paczuszkę, zgodnie z Twoimi wskazówkami. Czy będą jakieś nowe fotki w Twojej Galerii, tak paskudnie zapuszczonej? Marysia ma juz roczek, a Papryczki pewnie tez chciałyby się pokazac światu.... No to jak? Pzdr. Quote
betel Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 http://img142.imageshack.us/img142/790/resizeofimg0036.jpg- bardzo ładne są wszystkie fotki z tej serii. http://img520.imageshack.us/img520/7305/resizeofimg0049.jpg- a tu ktoś miał fajny widok z okna:evil_lol: Pozdrowienia:lol: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='betel']http://img142.imageshack.us/img142/790/resizeofimg0036.jpg- bardzo ładne są wszystkie fotki z tej serii. http://img520.imageshack.us/img520/7305/resizeofimg0049.jpg- a tu ktoś miał fajny widok z okna:evil_lol: Pozdrowienia:lol: Powiem nieskromnie, że nawet wiem, kto! Bo to u mojej znajomej poprawiali balkon i stąd to rusztowanie...:evil_lol: pzdr. Quote
Anna Rapp Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Asiaczku!!! BRAWO!!! to piękny sukces!!!! Moje serdeczne gratulacje!!!:multi: Pozdrawiam Cię! Ania [quote name='Maks i Spark'] I jeszcze jedna wiadomość z ostatniej chwili!!!!!!! Asiaczki Para Hodowlana I miejsce!!!!!!!!!! SUUUPER, GRATULACJE [SIZE=2]A. Quote
Recommended Posts