J.G Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):tak, trzeba pomyśleć!!!!!, ale mam nadzieję, że się nie rozmyśli;) (z kim mu będzie tak dobrze, jak z nami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) A. A. dokładnie,nic dodać nic ująć.;) Quote
M&S Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 J.G napisał(a):Nie martw się nie rozmyślę się.:evil_lol: tylko byś spróbował.....:mad:;) A. Quote
J.G Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :mad:Maks i Spark napisał(a):tylko byś spróbował.....:mad:;) A. O.... A. nie wiedziałem że jesteś taka grozna hehe... Quote
M&S Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 J.G napisał(a)::mad: O.... A. nie wiedziałem że jesteś taka grozna hehe... ....albo jeszcze bardziej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
betel Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 No to czekamy na dowody i pozostałe fotkli z wystawy:lol: PS. Asiaczku , czy wiesz ,że jedna z naszych suczek u Murki - Lenka ma juz domek . Przyjechali po nia Panstwo aż ze Śląska:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 betel napisał(a):No to czekamy na dowody i pozostałe fotkli z wystawy:lol: PS. Asiaczku , czy wiesz ,że jedna z naszych suczek u Murki - Lenka ma juz domek . Przyjechali po nia Panstwo aż ze Śląska:multi::multi: Zaraz będa fotki zimowe z dzisiejszego ranka. A o Lence - czytałam na watku. Bardzo się cieszę, bo choc troszkę drgnęło... U Poświaty tez Kaj jest juz u siebie! Pzdr. Quote
jbk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 J.G napisał(a)::mad: O.... A. nie wiedziałem że jesteś taka grozna hehe... Uzbrojona w kule ;) Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 jbk napisał(a):Uzbrojona w kule ;) Widzisz Aniu, jak Cię inni odbierają?:evil_lol: A ja myślałam, że Ty, to taka spokojna, zrównoważona osoba. O zdecydowanych poglądach...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Tak było dzisiaj w nocy... (fotki z balkonu) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 A tak wyglądało moje osiedle dzisiaj rano, ok. godz. 7.30-8.00. Cdn. Pzdr. Quote
cavallo Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Witaj Asiaczku :loveu: Paskudna ta zima, odejść nie chce :shake: Zostawiam pozdrowionka i życzę słoneczka i ciepełka :loveu: Quote
betel Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Oj , jak śnieżnie!!! A u nas wszystko na raz - deszcz ,śnieg, grad, słońce , wiatr i...... ból głowy:placz: Quote
Korenia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 O jacie :O Jaka zima w Warszawie! U nas we Wrocławiu dzisiaj piękna wiosna :loveu: rano kałuże były zamarznięte, ale to śliczne słońce szybko je roztopiło :loveu: Potem cały czas świeciło słoneczko i było sucho :multi: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 cavallo napisał(a):Witaj Asiaczku :loveu: Paskudna ta zima, odejść nie chce :shake: Zostawiam pozdrowionka i życzę słoneczka i ciepełka :loveu: Ooooo, a kogo my tu widziamy! Cavallo wróciła!!!:loveu: SUperowo, mam nadzieję, że wróciłaś na stałe, co? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 betel napisał(a):Oj , jak śnieżnie!!! A u nas wszystko na raz - deszcz ,śnieg, grad, słońce , wiatr i...... ból głowy:placz: U nas dzisiaj tez było to wszystko wymienione przez Ciebie, oprócz... bólu głowy! Mówili, że ciśnienie jest wysokie...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Korenia napisał(a):O jacie :O Jaka zima w Warszawie! U nas we Wrocławiu dzisiaj piękna wiosna :loveu: rano kałuże były zamarznięte, ale to śliczne słońce szybko je roztopiło :loveu: Potem cały czas świeciło słoneczko i było sucho :multi: Zobacz, jaka różnica w pogodzie. A to tylko 300-350 kilometrów...:evil_lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 U mnie też zima ale nie aż taka :crazyeye:. Fotki w galerii :cool3:. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Lecimy dalej z fotkami zimy. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Błyskotka napisał(a):U mnie też zima ale nie aż taka :crazyeye:. Fotki w galerii :cool3:. Zajrzę do Was, ale troszkę później. Najpierw musze uporać się ze wstawianiem fotek, bo... jutro fotki będa juz nieaktualne...:lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Zajrzę do Was, ale troszkę później. Najpierw musze uporać się ze wstawianiem fotek, bo... jutro fotki będa juz nieaktualne...:lol: Pzdr. No dzisiaj to dzisiaj :lol:. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Cd. śnieznych porannych fotek... Cdn. Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 fajna ta zima :) u nas też tak śnieżnie było Quote
Recommended Posts