Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 ewka i haker napisał(a):a wiec znowu wchodzę i gratuluje:loveu::lol::evil_lol: WIELKIE BRAWA:loveu::loveu: często jeździcie na wystawy częściej niz ja na dogo jestem:evil_lol::angryy: Hahaha... wiesz, staram się, aby moje wyjazdy na wystawy nie były częściej niż 2 razy w miesiącu. Ale jak widzę jakiegoś ciekawego sędziego to... moja kalkulacja bierze w łeb i.... jadę na tę dodatkowa wystawę. A na DGM to ja jestem codziennie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Elitesse napisał(a):niespodzianeczka :p O, dzięki! Elitesse - jesteś juz II osobą, która ma te fotkę. Ską ja masz...? Pytam z ciekawości...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):jakia ładna fotka, Ooo, widzę znajomą osobę i znajome baski na I pudle....ciekawe kto to?;) A. E, taka jedna, nie znasz...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 AMIŚKA napisał(a):GRATULUJĘ ASIACZKU NAJWYŻSZEGO PUDŁA:cunao::cunao::cunao: [SIZE=1]kciuki były trzymane:loveu::loveu: AMIŚKA - wiem, że na Was mogę liczyć! Dzieki!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Elitesse napisał(a):ten malezyjczyk z Opola mial mnie sedziowac kiedys w Debreczynie ale juz na wystawie zamienili go na Serba malezyjczykowi przypadly wtedy w udziale ozdobki - sedzia ponoc ostry w werdyktach ale dobrze sedziowal Dzięki za info. Ciekawe, jak nas posędziuje... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 PANGEA napisał(a):Asiu a ja myslalam, ze jadlysmy Langosze w Budapeszcie.... W kazdym razie sa pyszne. W Krakowie mozna je kupic pod M1. Ma tam budke "prawdziwy" Wegier i robi Langosze i te slodkie "cos" takei zawiniete jak muszla slimaka :evil_lol: Nieeee, ja langosze jadłam po raz pierwszy właśnie w Kiskunfelegyhaza. W Budapeszcie na pewno jadłam te słodkie, zwinięte jak slimaczek... Super sprawa! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 betel napisał(a):Przyłączam sie do gratulacji, ale czekam na foteczki:lol: Juz jedna fotka z ostatniej wystawy pojawiła się juz w tej Galerii. Dzisiaj nie za bardzo mam czas, aby zająć się fotkami, ale jutro to jeden z moich punktów do zrobienia.:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Asiaczek napisał(a):O, dzięki! Elitesse - jesteś juz II osobą, która ma te fotkę. Ską ja masz...? Pytam z ciekawości...:oops: Pzdr. wegrzy zawsze na stronie MEOE umieszczaja pelna fotorelacje i wyniki z BISow - to sie im chwali !! Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Elitesse napisał(a):wegrzy zawsze na stronie MEOE umieszczaja pelna fotorelacje i wyniki z BISow - to sie im chwali !! O, jaka chytra! I tam nas znalazła...:lol: Dzieki! Pzdr. Quote
Iwa-R Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Hej Asiaczki! Wszystkich zaległości nie jestem w stanie nadrobić, ale melduję, że jestem :) Oczywiście gratuluję wszystkich wystaw które przeoczyłam, i chciałam zapytać się co to za cudo? :) ImageShack - Image Hosting :: resizeofskanowanie0008.jpg Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Iwa-R napisał(a):Hej Asiaczki! Wszystkich zaległości nie jestem w stanie nadrobić, ale melduję, że jestem :) Oczywiście gratuluję wszystkich wystaw które przeoczyłam, i chciałam zapytać się co to za cudo? :) ImageShack - Image Hosting :: resizeofskanowanie0008.jpg Pozdrawiam Iwa Hahaha, to moja Baśka (FITRI Liwang), juz niestety za TM... Pzdr. Quote
J.G Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Byłam na www. i widziałam! Jest super! Z rewanżem musze, niestety, jeszcze poczekac... Pzdr. Nie ma problemu poczekam.;) Quote
J.G Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Noooo, trzeba będzie wybrac się na Węgry... Mam jeszcze to i owo do skończenia. Może jesienią...? Pzdr. Doskonały pomysł jestem za,wybierzemy się razem +......:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 J.G napisał(a):Doskonały pomysł jestem za,wybierzemy się razem +......:loveu: J.G - rozbrajasz mnie... Nie wiedziałam, że z Ciebie taki szybki Bill...:evil_lol: Ale może z ostateczna decyzja poczekaj na powrót z Luxa. Bo może ten skład nie za bardzo ci się spodoba...i co wtedy?:cool1: Pzdr. Quote
M&S Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 J.G napisał(a):No proszę cię,skład jest doskonały:multi: łał!!!!! jestem pod wrażeniem:-o:-o:-o A. Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Oj, oj, czuję się zażenowana...:oops: Zbiłeś mnie z tego, no, pantałyku...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Asiaczek napisał(a):E, taka jedna, nie znasz...;) Pzdr. chyba jednak znam:eviltong::eviltong::eviltong: A. Quote
J.G Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Asiaczek napisał(a):J.G - rozbrajasz mnie... Nie wiedziałam, że z Ciebie taki szybki Bill...:evil_lol: Ale może z ostateczna decyzja poczekaj na powrót z Luxa. Bo może ten skład nie za bardzo ci się spodoba...i co wtedy?:cool1: Pzdr. No proszę cię,skład jest doskonały:multi: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Ania i Mania - trzeba szybko wykorzystac dobry humor J.G i wybrac wystawę Węgierską! Coby nam się chłopak nie rozmyslił...:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 pozdrowionka w zimowy dzionek miłego dnia życzę Quote
M&S Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Ania i Mania - trzeba szybko wykorzystac dobry humor J.G i wybrac wystawę Węgierską! Coby nam się chłopak nie rozmyslił...:lol: Pzdr. tak, trzeba pomyśleć!!!!!, ale mam nadzieję, że się nie rozmyśli;) (z kim mu będzie tak dobrze, jak z nami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) A. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 gosiaja napisał(a):pozdrowionka w zimowy dzionek miłego dnia życzę Hahaha, u nas tez jest zimowy dzionek. I była zimowa noc nawet!!! Mam na to dowody i jak wrócę z poczty, to i Wam te dowodu pokaże!:evil_lol: Hejka, Moruski!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):tak, trzeba pomyśleć!!!!!, ale mam nadzieję, że się nie rozmyśli;) (z kim mu będzie tak dobrze, jak z nami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) A. Racja! Może dzisiaj poszperam w wystawach łotewskich i węgierskich. Dam Wam znac. A, Ania o szpicach możesz pisać. Jest zgoda!:multi::lol: Pzdr. Quote
M&S Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Racja! Może dzisiaj poszperam w wystawach łotewskich i węgierskich. Dam Wam znac. A, Ania o szpicach możesz pisać. Jest zgoda!:multi::lol: Pzdr. Szperaj Asiu:p, dobra będziemy tworzyć;) A. Quote
J.G Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Ania i Mania - trzeba szybko wykorzystac dobry humor J.G i wybrac wystawę Węgierską! Coby nam się chłopak nie rozmyslił...:lol: Pzdr. Nie martw się nie rozmyślę się.:evil_lol: Quote
Recommended Posts