Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Alicja, to węgierskie jedzonko nie było w formie buły, tylko placka. I wiesz co? Aż wstyd się przyzna,c ale bym jeszcze taki zjadła, dzisiaj, do ciepłej herbatki... mniam, mniam...

pzdr.

to musisz na Wegry jechac koniecznie znowu :eviltong::eviltong:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na pudle te "włochacze" rzeczywiście wyglądały tak samo... Trochę szkoda, bo Erka ładnie poszła na grupie i na juniorach.Ale i tak się ciesze, bo mała juz drugi raz zaliczyła BOB'a i to w konkurencji, a nie sama w katalogu...

Na dodatek była śmieszna sytuacja z tym wyborem BOB'ka.
Erkę w porównaniu o BOB prezentował... nasz kierowca - Hubert. Nie
byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że on nigdy nie był na psiej wystawie jako wystawca! Troche się motał z Erką, bo mała "nie dla każdego", ale koniec końców tytuł Zwyc. Rasy "poszedł; dla Erki z Hubertem. My się tu napinamy, A Ereczka po cichutku, rachu-ciachu i tytulik jej!:lol::multi:

Pzdr.

Zywczajnie, Ercia jest the best:multi::multi::multi:

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Alicja, to węgierskie jedzonko nie było w formie buły, tylko placka. I wiesz co? Aż wstyd się przyzna,c ale bym jeszcze taki zjadła, dzisiaj, do ciepłej herbatki... mniam, mniam...

pzdr.

no wystarczy już o tym jedzeniu:diabloti:......głodna przez was jestem

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Noooo, trzeba będzie wybrac się na Węgry... Mam jeszcze to i owo do skończenia. Może jesienią...?

Pzdr.

Asiu całkiem dobry pomysł, może Mania z malutkim zacznie coś robić na Węgrzech.....

A.

Posted

Elitesse napisał(a):
to musisz na Wegry jechac koniecznie znowu :eviltong::eviltong:

Noooo, trzeba będzie wybrac się na Węgry... Mam jeszcze to i owo do skończenia. Może jesienią...?

Pzdr.

Posted

bety napisał(a):

Powiadasz Akita Am. - hmmmmmmmm a wiesz może jaka? :cool3:
No to Ercia z debiutantem załatwiła Was bez mydła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

bety, zeskanuję Ci stawkę i wyślę na adres domowy. Niestety, nie wiem, jaka AA dostała Najlepszego Juniora, ale mam zaznaczone, która AA dostała BOB'a. Na ringach nie było żadnych tabliczek itp., która informowałyby o zaje tych miejscach. Po prostu sedzia podchodził do delikwenta i dawał mu jakąś karteczkę i ten schodził z ringu. I tak do wszystkich...
A, i mam trochę fotek. Moze z fotek wywnioskujesz, co i jak. Starałam się, aby wszystkie AA miały fotki z numerkami startowymi.:lol:
Fotki przegram na CD z Trencinem, OK?

Pzdr.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
znowu mam tyyyyle zaległości u Asiaczków :placz: idę nadrabiać... :lol:
gratulacje sukcesów na Węgrzech! :multi:

P.S. wrr, zgłodniałam przez Was! :lol:

Witaj, Cambel!
Dzięki za gratulacje i wizytę!
Sama bym zjadła takie "coś"...:oops:

Pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
A tam narobiła :cool3: Mogę oczywiście Erke dorzucić tylko proszę o zdjęce ;)

Pzdr.

Poszukam jakąs głókę Erkową...

I z góry dziękuję!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
bety, zeskanuję Ci stawkę i wyślę na adres domowy. Niestety, nie wiem, jaka AA dostała Najlepszego Juniora, ale mam zaznaczone, która AA dostała BOB'a. Na ringach nie było żadnych tabliczek itp., która informowałyby o zaje tych miejscach. Po prostu sedzia podchodził do delikwenta i dawał mu jakąś karteczkę i ten schodził z ringu. I tak do wszystkich...
A, i mam trochę fotek. Moze z fotek wywnioskujesz, co i jak. Starałam się, aby wszystkie AA miały fotki z numerkami startowymi.:lol:
Fotki przegram na CD z Trencinem, OK?

Pzdr.

O jej jak fajnie, jesteś cudowna.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ajajaj... no to trudno, czekamy na jakieś okienko w pracy... albo jakąś delegację do W-wy, co?:lol:

Pzdr.

jeśli chodzi o moje przybycie do W-wy będę 31 marca na spotkanie ale jeszcze nie wiem o której będę wracać do domu

pozdrawiam w śnieżno deszczowy dzionek

Posted

ten malezyjczyk z Opola mial mnie sedziowac kiedys w Debreczynie ale juz na wystawie zamienili go na Serba
malezyjczykowi przypadly wtedy w udziale ozdobki - sedzia ponoc ostry w werdyktach ale dobrze sedziowal

Posted

Asiu a ja myslalam, ze jadlysmy Langosze w Budapeszcie....
W kazdym razie sa pyszne.
W Krakowie mozna je kupic pod M1. Ma tam budke "prawdziwy" Wegier i robi Langosze i te slodkie "cos" takei zawiniete jak muszla slimaka :evil_lol:

Posted

PANGEA napisał(a):
Asiu a ja myslalam, ze jadlysmy Langosze w Budapeszcie....
W kazdym razie sa pyszne.
W Krakowie mozna je kupic pod M1. Ma tam budke "prawdziwy" Wegier i robi Langosze i te slodkie "cos" takei zawiniete jak muszla slimaka :evil_lol:

...no nie!!!! i znowu jedzenie:mad:, jak czytam opisy to robie się głodna:angryy::angryy:, to może jakiś wąterk kulinarny otworzymy.....

A.

Posted

gosiaja napisał(a):
jeśli chodzi o moje przybycie do W-wy będę 31 marca na spotkanie ale jeszcze nie wiem o której będę wracać do domu

pozdrawiam w śnieżno deszczowy dzionek

Jak juz będziesz coś bliżej wiedziała - daj znac. Może uda się skręcic 2-3 godzinki na jakies spotkanko...:lol:

Pzdr.