Błyskotka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Elitesse napisał(a):CAC i Zwyc. Rasy a tym samym skonczony CHAMPIONAT WEGIER :multi::multi: Brawo !!!!!!!! Quote
gosiaja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Elitesse napisał(a):CAC i Zwyc. Rasy a tym samym skonczony CHAMPIONAT WEGIER :multi::multi: serdecznie gratuluje :multi::multi::multi: Quote
J.G Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Elitesse napisał(a):CAC i Zwyc. Rasy a tym samym skonczony CHAMPIONAT WEGIER :multi::multi: Super,gratuluję bardzo serdecznie.:multi::multi::multi: Quote
Mudik Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Gratulacje!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Piszę dopiero dziś , bo wczoraj nie mogłam z dogo się dogadać:angryy: Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 sylrwia napisał(a):Asiaczku a może zaznacz aby zapamiętywało hasło, albo może masz tak w komputerku ustawione aby nie zachowywało haseł. Alez ja zaznaczam zapamiętywanie i ... nadal jest tak, jak jest... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Korenia napisał(a):Ja mam nadzieję, że we Wrocławiu zawitacie! Hm, no właśnie nie jest to takie pewne... Jeszcze popatrzę sobie na sędziów we Wrocku i wtedy zdecyduję. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 betel napisał(a):No tak , oczywiście ,że nie to. Na tamtym zdjęciu jest cudny psiak naszej Ewelinki - Spaiki. A mnie chodziło o tą fotkę: http://img14.imageshack.us/img14/7918/resizeofimg0043.jpg Czasem taka gapa jestem:evil_lol:. Pozdrówka. Mnie się tez zdarzyło tak zrobić (2-3 razy)... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 J.G napisał(a):Trzymam za was kciuki i czekam na fotki z Wenger.;) Ja za każdym razem loguje się automatycznie. Asiaczku zobacz jak banerek twej hodowli pięknie się prezentuje na mej stronie hodowla szpica miniaturowego, pomeraniana, gro-mor fci, Byłam na www. i widziałam! Jest super! Z rewanżem musze, niestety, jeszcze poczekac... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Poświata napisał(a):Już jeden, Kaj pojechał dziś wieczorkiem do nowego domu:-(:multi:. Ale została Gerda, a jak nie jej to innej bidulce schroniskowej grosik sie przyda :cool3:. Ooooo, super!!! No to teraz lansujemy Gerdę:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 J.G Alicja Maks i Spark agaciaaa Błyskotka bety florka xyz deer_1987 Kaya Korenia Sylrwia KaskaSz gosiaja Agasia Poświata hanacek jbk Czoko Mudik - Dziekuję Wam wszystkim za dobre słowo! Jak widać sporo Was jest, tych życzliwych:lol: Maks i Spark - szczególne dzięki za obłsugę prasową wystawy. Agasia - bardzo się cieszę, że wracasz do nas, pełna nowej energii! Kaya - piękne nudy! Napracowałas się pewnie nieziemsko... Gdzie ja mogę wykorzystać ten collage? A może tam by Erkę dorzucić...? gosiaja - ja nie mam żadnej szczególnej szczotki dla basków. Ze "stałych fragmentów gry" to uzywam tylko ściereczki irchowej do przecierania basków przed wejściem na ring (a i to nie zawsze, bo nieraz z nerwów - zapominam...). Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Maks i Spark napisał(a):SUUUUPER, nasze GRATULACJE mamy kolejnego Węgierskiego ChAMPIONA:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A. Błyskotka napisał(a):Brawo !!!!!!!! J.G napisał(a):Super,gratuluję bardzo serdecznie.:multi::multi::multi: gosiaja napisał(a):serdecznie gratuluje :multi::multi::multi: dziekuje za gratulacje dla mnie :calus::calus: Asiaczku a ty wiesz ze ja sie wczoraj opalilam na twarzy ? :p najpierw myslalam ze to jakies rumience ale cos dlugo nie schodza ;) Quote
M&S Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Asiaczek napisał(a): Maks i Spark - szczególne dzięki za obłsugę prasową wystawy. Pzdr. Asiu!!!!, takie wystawy, to ja mogę obsługiwać nieustająco, to duża przyjemność:lol:, mam nadzieję, że będą zdjęcia:p A. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Co do samej wystawy w Kiskunfelegyhaza - teren bardzo ciekawy. Ogromna polana w środku lasu, o dziwo mój ring był nawet równy, ring honorowy - też. Dla sędziów namioty. Pogoda tez nam dopisała; świeciło słońce (oj, czuję to słońce na policzkach), tylko trochę zbyt silny i chłodny wiatr wiał. No, ale to było prawdziwe przedwiośnie.:lol: Nie podobało mi się to, że nie było żadnych tabliczek z lokatami, tablic przy wejściu na ring z wynikami itp. Do tej pory nie wiem, jakie oceny dostała moja konkurencja... Dzięki Elitesse (gratulacje wyniku!) miałam okazję posmakować tradycyjnego węgierskiego specjału o nazwie "langos" - smaczne, puchate ciasto (smażone chyba na oleju) na to sos czosnkowy + starty zółty ser. Przez trudności językowe zjadłyśmy langos'a w wersji full, tzn. w środku ciasta była szynka, grzybki i chyba jeszcze trochę sera. Było smaczne, ale trochę tłustawe. Po zjedzeniu tej smakowitości chciało mi się gorącej herbaty z cytryną...:lol: Niestety na grupie nie zostaliśmy zauwazone (tzn. Erka + ja), na pudło trafiły malamut, samoyed ihaski), a na BIS Juniorów - było nas sporo i był wybór w grupach; z V gr. wyszła tylko Akita amerykańska. Po przyjeździe do domu o 5.30 - spacerki z psami, małe sniadanko i... lulu... Spałam do 14.30. Nie słyszałam żadnych telefonów, pukania do drzwi. Tak więc, jeżeli ktoś miał do mnie pilna sprawę - przepraszam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Elitesse napisał(a):dziekuje za gratulacje dla mnie :calus::calus: Asiaczku a ty wiesz ze ja sie wczoraj opalilam na twarzy ? :p najpierw myslalam ze to jakies rumience ale cos dlugo nie schodza ;) Ja tez się opaliłam! Czuję to na policzkach... Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Wroclaw 2009: GRUPA V – Andrzej Szutkiewicz alaskan malamute siberian husky – Andrzej Kaźmierski akita amerykańska (American Akita) samoyed shiba szpice niemieckie (Deutscher Spitz) – Christen Lang (N-Norwegia) akita chow-chow pozostałe rasy z grupy V FCI (Andere Rassen) Quote
M&S Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Co do samej wystawy w Kiskunfelegyhaza - teren bardzo ciekawy. Ogromna polana w środku lasu, o dziwo mój ring był nawet równy, ring honorowy - też. Dla sędziów namioty. Pogoda tez nam dopisała; świeciło słońce (oj, czuję to słońce na policzkach), tylko trochę zbyt silny i chłodny wiatr wiał. No, ale to było prawdziwe przedwiośnie.:lol: Dzięki Elitesse (gratulacje wyniku!) miałam okazję posmakować tradycyjnego węgierskiego specjału o nazwie "langos" - smaczne, puchate ciasto (smażone chyba na oleju) na to sos czosnkowy + starty zółty ser. Przez trudności językowe zjadłyśmy langos'a w wersji full, tzn. w środku ciasta była szynka, grzybki i chyba jeszcze trochę sera. Było smaczne, ale trochę tłustawe. Po zjedzeniu tej smakowitości chciało mi się gorącej herbaty z cytryną...:lol: Niestety na grupie nie zostaliśmy zauwazone (tzn. Erka + ja), na pudło trafiły malamut, samoyed ihaski), a na BIS Juniorów - było nas sporo i był wybór w grupach; z V gr. wyszła tylko Akita amerykańska. Pzdr. to fajnie, że wystawa w ciekawych oklicznościach przyrody;), a nowe smaki też miło poznawać (głodna sie zrobiłam po Twoim opisie:evil_lol:). co do wyboru grupy....dlaczego mnie to już nie dziwi, albo zacznie mnie mocniej irytować, nie mam nic przeciw pociągowcom, ale V gr. ma duuużo innych fajnych psów, a takie wybory są nudne zwyczjnie:shake::shake::shake:. A. Quote
M&S Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Elitesse napisał(a):Wroclaw 2009: GRUPA V – Andrzej Szutkiewicz alaskan malamute siberian husky – Andrzej Kaźmierski akita amerykańska (American Akita) samoyed shiba szpice niemieckie (Deutscher Spitz) – Christen Lang (N-Norwegia) akita chow-chow pozostałe rasy z grupy V FCI (Andere Rassen) a który to Wrocław? A. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Maks i Spark napisał(a):to fajnie, że wystawa w ciekawych oklicznościach przyrody;), a nowe smaki też miło poznawać (głodna sie zrobiłam po Twoim opisie:evil_lol:). co do wyboru grupy....dlaczego mnie to już nie dziwi, albo zacznie mnie mocniej irytować, nie mam nic przeciw pociągowcom, ale V gr. ma duuużo innych fajnych psów, a takie wybory są nudne zwyczjnie:shake::shake::shake:. A. Na pudle te "włochacze" rzeczywiście wyglądały tak samo... Trochę szkoda, bo Erka ładnie poszła na grupie i na juniorach.Ale i tak się ciesze, bo mała juz drugi raz zaliczyła BOB'a i to w konkurencji, a nie sama w katalogu... Na dodatek była śmieszna sytuacja z tym wyborem BOB'ka. Erkę w porównaniu o BOB prezentował... nasz kierowca - Hubert. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że on nigdy nie był na psiej wystawie jako wystawca! Troche się motał z Erką, bo mała "nie dla każdego", ale koniec końców tytuł Zwyc. Rasy "poszedł; dla Erki z Hubertem. My się tu napinamy, A Ereczka po cichutku, rachu-ciachu i tytulik jej!:lol::multi: Pzdr. Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 no to zaliczyliście pierwsze słoneczko wiosenne ;) zgłodniałam po przeczytaniu opisu tej węgierskiej buły ;) Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Elitesse napisał(a):Wroclaw 2009: GRUPA V – Andrzej Szutkiewicz alaskan malamute siberian husky – Andrzej Kaźmierski akita amerykańska (American Akita) samoyed shiba szpice niemieckie (Deutscher Spitz) – Christen Lang (N-Norwegia) akita chow-chow pozostałe rasy z grupy V FCI (Andere Rassen) Dzięki za info. Trzeba pomysleć, gdzie pojechac.;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Maks i Spark napisał(a):a który to Wrocław? A. jesienny...wrześniowy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 bonsai_88 napisał(a):Przyszłam się przywitać :p Witaj,witaj! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Alicja napisał(a):no to zaliczyliście pierwsze słoneczko wiosenne ;) zgłodniałam po przeczytaniu opisu tej węgierskiej buły ;) Alicja, to węgierskie jedzonko nie było w formie buły, tylko placka. I wiesz co? Aż wstyd się przyzna,c ale bym jeszcze taki zjadła, dzisiaj, do ciepłej herbatki... mniam, mniam... pzdr. Quote
bety Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Asiaczek napisał(a):....... Dzięki Elitesse (gratulacje wyniku!) miałam okazję posmakować tradycyjnego węgierskiego specjału o nazwie "langos" - smaczne, puchate ciasto (smażone chyba na oleju) na to sos czosnkowy + starty zółty ser. Przez trudności językowe zjadłyśmy langos'a w wersji full, tzn. w środku ciasta była szynka, grzybki i chyba jeszcze trochę sera. Było smaczne, ale trochę tłustawe. Po zjedzeniu tej smakowitości chciało mi się gorącej herbaty z cytryną...:lol: Niestety na grupie nie zostaliśmy zauwazone (tzn. Erka + ja), na pudło trafiły malamut, samoyed ihaski), a na BIS Juniorów - było nas sporo i był wybór w grupach; z V gr. wyszła tylko Akita amerykańska. .......... Pzdr. Mniam, mniam zjadłabym takie cosik z grzybkami, szyneczką i zółtym serkiem. Powiadasz Akita Am. - hmmmmmmmm a wiesz może jaka? :cool3: Asiaczek napisał(a):............ Na dodatek była śmieszna sytuacja z tym wyborem BOB'ka. Erkę w porównaniu o BOB prezentował... nasz kierowca - Hubert. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że on nigdy nie był na psiej wystawie jako wystawca! Troche się motał z Erką, bo mała "nie dla każdego", ale koniec końców tytuł Zwyc. Rasy "poszedł; dla Erki z Hubertem. My się tu napinamy, A Ereczka po cichutku, rachu-ciachu i tytulik jej!:lol::multi: No to Ercia z debiutantem załatwiła Was bez mydła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Recommended Posts