M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 bonsai_88 napisał(a):Dążyłybyśmy razem :evil_lol: chętnie :lol::lol::lol::lol: A. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Asiaczku słoneczko już jest u Ciebie więc przychodzę z kwiatkiem ;) m. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Mudik napisał(a):Powodzenia Asiu, ja zmykam z psami , bo od 10 zaczynam piesy obrabiać, spokojnej drogi i świetnej pogody!!!! Spokojnych psów i miłego weekendu dla Was! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):Asiaczku słoneczko już jest u Ciebie więc przychodzę z kwiatkiem ;) m. A kfffiatek z własnego ogrodu? Melduję: - juraski kupione - baterie do aparatu - naładowane - może juz zacznę się pakowac...? Zawsze to troche kupek i kupeczek mniej w pokoju...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Zajrzyjcie, proszę, na ten bazarek. U Poświaty sa 2 szczeniaczki na Dt... http://www.dogomania.pl/forum/f99/asiaczkowe-roznosci-na-moich-tymczasowych-gosci-133987/#post11998539 Pzdr. Quote
kaskaSz Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Witamy wiosennie! Widzę, że się wyjazd szykuje. Trzymam kciuki za sukcesy na wystawie i dobrą pogodę! U mnie jak na razie śnieg jeszcze leży, ale zaraz wybywam szukać wiosny. ;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 kaskaSz napisał(a):Witamy wiosennie! Widzę, że się wyjazd szykuje. Trzymam kciuki za sukcesy na wystawie i dobrą pogodę! U mnie jak na razie śnieg jeszcze leży, ale zaraz wybywam szukać wiosny. ;) Pzdr. Szukaj dowodów, że Ona istnieje! Nie zapomnij aparatu:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Asiaczek napisał(a):A kfffiatek z własnego ogrodu? Melduję: - juraski kupione - baterie do aparatu - naładowane - może juz zacznę się pakowac...? Zawsze to troche kupek i kupeczek mniej w pokoju...:evil_lol: Pzdr. kwiatek osobisty;), a Ty już wszystko masz gotowe do drogi....bardzo zdyscyplinowana jesteś, podziwiam!!!!! A. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jaka śliczna panienka:loveu:, a dlaczego nie ma Was w Katowicach:-o? A. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):kwiatek osobisty;), a Ty już wszystko masz gotowe do drogi....bardzo zdyscyplinowana jesteś, podziwiam!!!!! A. A nie, nie, nie! Jeszcze nie jestem gotowa, bo... nie jestem spakowana. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Elitesse napisał(a):a ja z racji tego ze nie pojechalam do Katowic :placz::placz: pofocilam panne Magde na spacerze :loveu: cudowna wiosna u nas !! A gdzie to Panna Madzialena wędruje...? Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 a ja z racji tego ze nie pojechalam do Katowic :placz::placz: pofocilam panne Magde na spacerze :loveu: cudowna wiosna u nas !! Quote
Elitesse Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):Jaka śliczna panienka:loveu:, a dlaczego nie ma Was w Katowicach:-o? A. mialam wystawiac swoja coreczke Dee Dee ale okazalo sie ze jej wlasciciele maja jakas niespodziewana uroczystosc rodzinna i nie moga byc na wystawie droga cora Alba Astra tez nie jedzie bo jej wlasciciel mial jakas "awarie" reki i az antybiotyk bierze w naszym imieniu bedzie walczyc tylko Delicja - to jej pierwsza wystawa i nie wiem ktos sie bardziej denerwuje czy ona czy jej pani ? dostalam smsa ze juz sa w Spodku i sa przerazone Quote
Elitesse Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Asiaczek napisał(a):A gdzie to Panna Madzialena wędruje...? Pzdr. byla kupic slodkosci dla tatusia coby mu nie bylo smutno jak ja z Tess pojedziemy sobie balowac na Wegry :lol::lol: Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Elitesse napisał(a): w naszym imieniu bedzie walczyc tylko Delicja - to jej pierwsza wystawa i nie wiem ktos sie bardziej denerwuje czy ona czy jej pani ? dostalam smsa ze juz sa w Spodku i sa przerazone Nie dziwię się... Pzdr. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Elitesse napisał(a):mialam wystawiac swoja coreczke Dee Dee ale okazalo sie ze jej wlasciciele maja jakas niespodziewana uroczystosc rodzinna i nie moga byc na wystawie droga cora Alba Astra tez nie jedzie bo jej wlasciciel mial jakas "awarie" reki i az antybiotyk bierze w naszym imieniu bedzie walczyc tylko Delicja - to jej pierwsza wystawa i nie wiem ktos sie bardziej denerwuje czy ona czy jej pani ? dostalam smsa ze juz sa w Spodku i sa przerazone ...same przeszkody, a nowicjuszom trzeba dać wsparcie przynajmniej mentalnie :lol: A. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Elitesse napisał(a):byla kupic slodkosci dla tatusia coby mu nie bylo smutno jak ja z Tess pojedziemy sobie balowac na Wegry :lol::lol: ...to Ty też na Węgry....fajnie :p A. Quote
AMIŚKA Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ASIACZKU, ja w sprawach organizacyjnych;);):lol::lol: Kiedy/tzn,którego??/ i w jakich godzinach mam kciuki trzymać???? Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 AMIŚKA napisał(a):ASIACZKU, ja w sprawach organizacyjnych;);):lol::lol: Kiedy/tzn,którego??/ i w jakich godzinach mam kciuki trzymać???? Jutro, od ok.10.00 do.... , nie wiem... Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):...to Ty też na Węgry....fajnie :p A. sie razem z basenjikami zabieram :p:p Quote
Elitesse Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Asiaczku - to cie powinno zainteresowac ;) presov.slovakiadog.eu/index.htm Quote
Błyskotka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Trzymam :kciuki: . Ja oglądałam info o Presov ale raczej wybiorę się do Wrocławia. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Elitesse napisał(a):Asiaczku - to cie powinno zainteresowac ;) presov.slovakiadog.eu/index.htm Nie otwiera mi sie ten link. Możesz go inaczej skopiowac albo zapisac? I co tam było ciekawego? Pzdr. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie otwiera mi sie ten link. Możesz go inaczej skopiowac albo zapisac? I co tam było ciekawego? Pzdr. Asiu [url=http://presov.slovakiadog.eu/index.htm]: : N Quote
jamnicze Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 razem z Sajdunią też będziemy trzymać kciuki :p Quote
Recommended Posts