Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Mudik napisał(a):
Powodzenia Asiu, ja zmykam z psami , bo od 10 zaczynam piesy obrabiać, spokojnej drogi i świetnej pogody!!!!

Spokojnych psów i miłego weekendu dla Was!

Pzdr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Asiaczku słoneczko już jest u Ciebie więc przychodzę z kwiatkiem ;)
m.

A kfffiatek z własnego ogrodu?

Melduję:
- juraski kupione
- baterie do aparatu - naładowane
- może juz zacznę się pakowac...? Zawsze to troche kupek i kupeczek mniej w pokoju...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Witamy wiosennie! Widzę, że się wyjazd szykuje. Trzymam kciuki za sukcesy na wystawie i dobrą pogodę! U mnie jak na razie śnieg jeszcze leży, ale zaraz wybywam szukać wiosny. ;)
Pzdr.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Witamy wiosennie! Widzę, że się wyjazd szykuje. Trzymam kciuki za sukcesy na wystawie i dobrą pogodę! U mnie jak na razie śnieg jeszcze leży, ale zaraz wybywam szukać wiosny. ;)
Pzdr.

Szukaj dowodów, że Ona istnieje!
Nie zapomnij aparatu:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A kfffiatek z własnego ogrodu?

Melduję:
- juraski kupione
- baterie do aparatu - naładowane
- może juz zacznę się pakowac...? Zawsze to troche kupek i kupeczek mniej w pokoju...:evil_lol:

Pzdr.

kwiatek osobisty;), a Ty już wszystko masz gotowe do drogi....bardzo zdyscyplinowana jesteś, podziwiam!!!!!

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
kwiatek osobisty;), a Ty już wszystko masz gotowe do drogi....bardzo zdyscyplinowana jesteś, podziwiam!!!!!
A.

A nie, nie, nie! Jeszcze nie jestem gotowa, bo... nie jestem spakowana.

Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
a ja z racji tego ze nie pojechalam do Katowic :placz::placz: pofocilam panne Magde na spacerze :loveu: cudowna wiosna u nas !!

A gdzie to Panna Madzialena wędruje...?

Pzdr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Jaka śliczna panienka:loveu:, a dlaczego nie ma Was w Katowicach:-o?

A.

mialam wystawiac swoja coreczke Dee Dee ale okazalo sie ze jej wlasciciele maja jakas niespodziewana uroczystosc rodzinna i nie moga byc na wystawie

droga cora Alba Astra tez nie jedzie bo jej wlasciciel mial jakas "awarie" reki i az antybiotyk bierze

w naszym imieniu bedzie walczyc tylko Delicja - to jej pierwsza wystawa i nie wiem ktos sie bardziej denerwuje czy ona czy jej pani ? dostalam smsa ze juz sa w Spodku i sa przerazone

Posted

Asiaczek napisał(a):
A gdzie to Panna Madzialena wędruje...?

Pzdr.

byla kupic slodkosci dla tatusia coby mu nie bylo smutno jak ja z Tess pojedziemy sobie balowac na Wegry :lol::lol:

Posted

Elitesse napisał(a):

w naszym imieniu bedzie walczyc tylko Delicja - to jej pierwsza wystawa i nie wiem ktos sie bardziej denerwuje czy ona czy jej pani ? dostalam smsa ze juz sa w Spodku i sa przerazone

Nie dziwię się...

Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
mialam wystawiac swoja coreczke Dee Dee ale okazalo sie ze jej wlasciciele maja jakas niespodziewana uroczystosc rodzinna i nie moga byc na wystawie

droga cora Alba Astra tez nie jedzie bo jej wlasciciel mial jakas "awarie" reki i az antybiotyk bierze

...same przeszkody, a nowicjuszom trzeba dać wsparcie przynajmniej mentalnie :lol:

A.

Posted

Elitesse napisał(a):
byla kupic slodkosci dla tatusia coby mu nie bylo smutno jak ja z Tess pojedziemy sobie balowac na Wegry :lol::lol:

...to Ty też na Węgry....fajnie :p

A.

Posted

AMIŚKA napisał(a):
ASIACZKU,
ja w sprawach organizacyjnych;);):lol::lol:
Kiedy/tzn,którego??/
i w jakich godzinach mam kciuki trzymać????

Jutro, od ok.10.00 do.... , nie wiem...

Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
Asiaczku - to cie powinno zainteresowac ;)

presov.slovakiadog.eu/index.htm

Nie otwiera mi sie ten link. Możesz go inaczej skopiowac albo zapisac? I co tam było ciekawego?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie otwiera mi sie ten link. Możesz go inaczej skopiowac albo zapisac? I co tam było ciekawego?

Pzdr.

Asiu
[url=http://presov.slovakiadog.eu/index.htm]: : N