Agappe Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Asiaczek']Agappe - te mieszane, tzn. flora + fauna, cudniste! A te ładne drzewka, co to rosną wzdłuz ulicy - znam, ale zdjęcia nie oddaję ich uroku, prawda? pzdr. no niestety nie :/ ale ciężko robić zdjecia na tle nieba :/ dziekuje za słowa uznania :)) Quote
Savannah Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Asiaczku dzisiaj dostałam płytkę ze zdjeciami Buszki slicznuszki:cool3: od tego znajomego co ma chowka:loveu: płytka bedzie we Wrocku, mogłabym teraz wstawić zdjęcia ale po co niespodzianka bedzie, zdjecia są bardzo ładne:loveu: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Savannah - cieszę się ogromnie i nie mogę się już doczekać możliwości oglądnięcia zdjęć z Zielonej Góry!!!:lol: A to dopiero będzie możliwe dopiero w niedzielę w nocy, chyba... albo w poniedziałek... I ja też już "coś" dla Ciebie mam... Ale chyba wyslę Ci mailem, bo szkoda czasu, co nie? Pzdr. Quote
Savannah Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Asiaczek']Savannah - cieszę się ogromnie i nie mogę się już doczekać możliwości oglądnięcia zdjęć z Zielonej Góry!!!:lol: A to dopiero będzie możliwe dopiero w niedzielę w nocy, chyba... albo w poniedziałek... I ja też już "coś" dla Ciebie mam... Ale chyba wyslę Ci mailem, bo szkoda czasu, co nie? Pzdr. no to ja się bardzo cieszę i dziękuje!! poprosze na maila, racja szkoa czasu:evil_lol: a jeśli chodzi o zdjęcia jest ich tylko 20, ale maja duże rozmiary. naprawde niektóre są świetne:loveu: no i jeszcze Gosia da Ci płytkę:cool3: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Super, super, super!!!:lol: Będzie co uaktualniać!!! Pzdr. Quote
donya Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Agappe napisał(a):tzn????:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: czemu ja o niczym nie wiem??:roll: :roll: :roll: Jak to nie wiesz :roll: :roll: :roll: Czytaj uwaznie i nie będziesz miała takich problemów ;) :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Hihihi,,, czytaj, Agappe, czytaj... Pzdr. Quote
simbik Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A co tu tak cichutko :razz: ... myślałam że mi suskrypcje zeżarło :lol: . Asiaczek wybierasz się może do Kielc? Quote
Poświata Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Agappe napisał(a): Bloki, które widać na tych zdjeciach są przy Dolinie Służewieckiej.. a o miejsce znajduje się pomiedzy ulicami: Wilanowska, Dolina Służewiecka, Idzikowskiego, Puławska... oczywiście na duzym oddcinku miejesce to jest obudowane domami, blokami.. bezpośrednio przy ulicy odłsania się tylko na kawałku Wilanowskiej i Dolinki Służewieckiej.. kiedyś były tu podobno tylko łąki i konie chodziły.. Moje dawne okolice....... 30 lat mieszkałam na Mokotowie przy ul. Bryły, to kierunek bliżej Galerii Centrum. Ale pamiętam jak się tam sprowadzaliśmy, to się na łąkach owce pasły. W okolicach Asiaczka chodziłam do szkoły.... eeeeeh to były fajne czasy, bardzo lubię Mokotów, chyba najbardziej ze wszystkich dzielnic :loveu: . simbik napisał(a):A co tu tak cichutko :razz: ... Oj, Asia chyba do pracy wróciła i ją wciągnęło :roll: :lol: . Quote
Asiaczek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 simbik napisał(a):A co tu tak cichutko :razz: ... myślałam że mi suskrypcje zeżarło :lol: . Asiaczek wybierasz się może do Kielc? Nieeee, wszystko działa (choć ostatnio DGM nawala na całej linii). Do Kielc nie mam po co jechać; moje maluchy we Wrocku pokończyły Młodzieżowe championaty Polski! Ale: - po pierwsze primo - do Wrocławia na wystawę pojechałam już lekko podziębiona - po drugie primo - wróciłam już porządnie chora - po trzecie primo - po powrocie marzyłam tylko o jednym, tzn. o łóżku, - po czwarte primo - we wtorek dowiedziałam się, że moja koleżanka, z którą studiowałam i z którą miałam niezbyt częsty, ale systematyczny kontakt - odeszła (była chora na raka) - po piate primo - straciłam trocheę zapału do DGM - i po szóste primo - już powoli dochodzę do siebie i np. wczoraj wieczorem przy okropnie działającej DGM nadrobiłam trochę zaległości. Dzisiaj już będzie lepiej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Poświatko - tak, tak, pamiętam, jak mówiłaś, że z trafieniem do mnie nie będzie problemów, bo... niedaleko mieszkałaś. Ale z tym wciągnięciem mnie przez pracę, to troche przesadziłaś:crazyeye:. Praca - to praca, DGM - to DGM. Dzisiaj juz jestem dostępna. I mam nadzieję, że uporam się ze zdjęciami z Wrocławia, dodatkowymi zdjęciami Buszki itp., itd. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 O, i najważniejsze. Przecież ja jeszcze nie podałam Wam wyników z Wrocławia.Wystawa odbyła się na Stadionie Olimpijskim, pogoda - wspaniała. A oto wyniki: JAZZY BOY Asiaczek - Zwyc. Młodziezy (zakończony Młodziezowy Championat Polski); JELLY JOSHREEN Asiaczek - Zwyc. Młodziezy (zakończony Młodziezowy Championat Polski), Najlepszy Junior w Rasie; Żelka dostała się do najlepszej trójki juniorów grupy V, potem - niestety - juz nie znalazła uznania sedziego; I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - dosk.2 Abotere's WAHZIRI - dosk., CWC, r.CACIB= CACIB; Abotere's ADUNBI - dosk 2 (tylko). Przy prezentacji psiaków bardzo pomogły mi Agasia i Savannah, za co Im bardzo ciepło i serdecznie dziękuję. Dodatkowo dziękuję Nitor Nivalis za cenne uwagi podczas treningu. Chcę tutaj też pogratulować Nitor Nivalis (Ewa), która razem ze swoim "uskrzydlonym Pegazem" wywalczyła BIS-a!!! Ewuniu, brawo, brawo, brawo, idziecie jak burza! Muszę też wspomnieć o innym sukcesie naszych psiaków i ich prezenterów. Pewnie już domyślacie się, kogo i za co chcę pochwalić... Otóż Agasia razem z Wazirkiem wywalczyła Zwycięstwo Grupy Starszej i następnie - Zwycięstwo Dnia w konkurencji Młody Prezenter!!! Naprawdę pięknie się prezentowali!!! TRadycyjjnie, chcę podziękowac za - czasami - naprawde chwilke rozmowy: Halne Wzgórza, Chris, Kasia&Łukasz, Gosia i kropki, Kadziumia, AiMiN, zpr, Basia. Elitesse nie doatrła na ciasto , Zeliika też nie. Jeżeli kogoś pominęłam, przepraszam, ale - jak pisałam wczesniej - juz w niedzielę czułam się trochę chora. Pzdr. Quote
Poświata Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Ale z tym wciągnięciem mnie przez pracę, to troche przesadziłaś:crazyeye:. Praca - to praca, DGM - to DGM. Dzisiaj juz jestem dostępna. I mam nadzieję, że uporam się ze zdjęciami z Wrocławia, dodatkowymi zdjęciami Buszki itp., itd. Pzdr.Ooooooooooo, atrakcje się szykują :multi: !!! Mówisz przesadziłam ?? Wojtek ile razy wraca z urlopu do pracy, to wpada w sam środek tornada, że nie ma czasu się nawet podrapać :diabloti: . I taki młyn trwa koło tygodnia :roll: :mad: . Dobrze że masz spokojną pracę i czas na DGM. Poczekam spokojnie na foty :-D . Quote
Asiaczek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Tak jest. Atrakcje w postaci fotek będą. I muszę się pochwalić, że w drodze na wystawę z Pabianic wzięliśmy malutkiego mixa (sznaucerko-jamniczek) i zawieźliśmy go do Wrocławia. Tam znalazł juz nowy domek i ma się dobrze (takatfu, tfu, tfu, oby nie zapeszyć). Na przyszły tydzień mam obiecane zdjęcia malucha! Jestem jego matką chrzestną, czy nie?! A więc i taka dodatkowa atrakcja nas czeka. A w pracy, po powrocie z urlopu, to jeden dzień muszę zawsze przeznaczyć na poządkowanie spraw, układanie papierków, sortowanie spraw wg pilności itp. ale już następnego dnia - do roboty! pzdr. Quote
agabass Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Tak jest. Atrakcje w postaci fotek będą. I muszę się pochwalić, że w drodze na wystawę z Pabianic wzięliśmy malutkiego mixa (sznaucerko-jamniczek) i zawieźliśmy go do Wrocławia. Tam znalazł juz nowy domek i ma się dobrze (takatfu, tfu, tfu, oby nie zapeszyć). Na przyszły tydzień mam obiecane zdjęcia malucha! Jestem jego matką chrzestną, czy nie?! A więc i taka dodatkowa atrakcja nas czeka. A w pracy, po powrocie z urlopu, to jeden dzień muszę zawsze przeznaczyć na poządkowanie spraw, układanie papierków, sortowanie spraw wg pilności itp. ale już następnego dnia - do roboty! pzdr. no to niezła z ciebie matulka chrzestna super ze psiak znalazł nowy domek Quote
Asiaczek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Agabassku Koffany, może jednak uda mi się być na wystawie w L. Dam znać. Ale dowiedz się, o której wchodzą baski lub np. ile psiaków jest przed baskami, OK? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 No, zdjęcia z Wrocławia posegregowane. Teraz tylko wybrać i wstawiać... Pzdr. Quote
Savannah Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Asiaczek napisał(a):No, zdjęcia z Wrocławia posegregowane. Teraz tylko wybrać i wstawiać... Pzdr. Asiaczku wrzuc też te z ZG Buszki...sama bym je wrzuciła, ale ponieważ one sa dużego rozmaru a nie mam programu zmniejszajacego to poproszę Ciebie o wrzucenie:razz: Aha czy mogłabym prosić może o nagranie zdjęc z Wrocławia (basenji) na płytę ? Quote
Poświata Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Asiaczek napisał(a):Teraz tylko wybrać i wstawiać... Pzdr.Tak za dokładnie nie wybieraj, wszyscy zdjęć spragnieni . Quote
Elitesse Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Asiaczek napisał(a):, Elitesse nie doatrła na ciasto w ktoryms topicu cie przepraszalam ale po naszych perypeiach z dojazdem i powrotem nie mialam juz ochoty totalnie na nic :shake: moze w Nitrze uda nam sie spotkac ? :roll: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Savannah napisał(a):Asiaczku wrzuc też te z ZG Buszki...sama bym je wrzuciła, ale ponieważ one sa dużego rozmaru a nie mam programu zmniejszajacego to poproszę Ciebie o wrzucenie:razz: Aha czy mogłabym prosić może o nagranie zdjęc z Wrocławia (basenji) na płytę ?Pewnie, że wstawię i te z ZG. A płytę ze zdjęciami z Wrocka - na kiedy mam przygotować? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Poświata napisał(a):Tak za dokładnie nie wybieraj, wszyscy zdjęć spragnieni . Poświatko - mam naprawdę sporo zdjęć, ale nie dam rady wszystkich wstawić. trzeba trochę je posegregować... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Elitesse napisał(a):w ktoryms topicu cie przepraszalam ale po naszych perypeiach z dojazdem i powrotem nie mialam juz ochoty totalnie na nic :shake: moze w Nitrze uda nam sie spotkac ? :roll: Elitesse - nie martw się i tak macie u mnie żółtą kartkę!:evil_lol: A w Nitrze jestem w sobotę, a Wy? Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Asiaczek napisał(a):Elitesse - nie martw się i tak macie u mnie żółtą kartkę!:evil_lol: A w Nitrze jestem w sobotę, a Wy? Pzdr. w sobote mamy klubowke a w niedziele miedzynarodowke :) Quote
aga1215 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Asiaczku - czytałam wywiad!!!!!!!!!!!!:p Quote
Recommended Posts