Czoko Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Wpadłam na momencik żeby sprawdzić czy to w tym tygodniu przyda się intensywne myślenie o Was a przy okazji zobaczyłam śliczne charty! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Niektóre rasy potrafią tak się "złożyć"... http://img14.imageshack.us/img14/3103/resizeofimg0062.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 agnethka napisał(a):do charcika włoskiego się dzisiaj porównałam :lol: małe to i chude... :lol: jak ja :evil_lol: Hm, musze Cie gdzieś na wystawach przyuważyć, to wtedy się wypowiem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Czoko napisał(a):Wpadłam na momencik żeby sprawdzić czy to w tym tygodniu przyda się intensywne myślenie o Was a przy okazji zobaczyłam śliczne charty! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewuniu, pozytywne myślenie o Asiaczkach teraz się na pewno przyda, bo w sobotę wyjeżdżamy na wystawę na Węgry. Tak więc, trzymaj kciuki! Pzdr. Quote
Poświata Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Asiu melduję, że przesyłka dotarła :multi:, zaczęłam im mieszać z poprzednią karmą, oby tylko nie było rewolucji :roll:. Dziękuję raz jeszcze :loveu:. Quote
bety Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Ewuniu, pozytywne myślenie o Asiaczkach teraz się na pewno przyda, bo w sobotę wyjeżdżamy na wystawę na Węgry. Tak więc, trzymaj kciuki! Pzdr. Ty się jutro wybierasz, a ja właśnie wróciłam z wystawy w Katowicach i muszę Ci coś koniecznie ciekawego powiedzieć, ale to przy jakiejś okazji tylko mi przypomnij. ;):lol: No to będziemy trzymać łapy, kciuki, ogony i co tam jeszcze za Was :lol::lol::lol: Pzdr Quote
betel Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/spaiki-zima%20wietrznia/DSC07090.jpg - ale słodziak z tego młodziutkiego charcika - jest tak cudnie "nieforemny":loveu: CUDO. Pozdrówka. Quote
M&S Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 agnethka napisał(a):tak...dokładniej...w jakim sensie? :razz: w sensie figury, talii osy itp...:evil_lol: A. Quote
M&S Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 agnethka napisał(a):już mi się znudziła ta talia osy :lol: szczęściara:p A. Quote
M&S Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 jamnicze napisał(a):Jak ja lubię polskie charty :loveu: (i saluki ;)) a mi najbardziej podobaja się azawakhi.....bosssskie są A. Quote
jamnicze Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Jak ja lubię polskie charty :loveu: (i saluki ;)) A tu złożył sie do sny jak basenji :evil_lol: http://img14.imageshack.us/img14/3103/resizeofimg0062.jpg Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 No tak. Szczuplutka z Ciebie kobitka... Weź ode mnie trochę ciałka, co? Będziesz miała siły odsnieżać te zwały sniegu...:evil_lol: http://img25.imageshack.us/img25/5567/arusia1.jpg pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Poświata napisał(a):Asiu melduję, że przesyłka dotarła :multi:, zaczęłam im mieszać z poprzednią karmą, oby tylko nie było rewolucji :roll:. Dziękuję raz jeszcze :loveu:. Pamiętaj o kleiku ryżowym lub ryżance... bety napisał(a):Ty się jutro wybierasz, a ja właśnie wróciłam z wystawy w Katowicach i muszę Ci coś koniecznie ciekawego powiedzieć, ale to przy jakiejś okazji tylko mi przypomnij. ;):lol: No to będziemy trzymać łapy, kciuki, ogony i co tam jeszcze za Was :lol::lol::lol: Pzdr Zaraz dzwonię! Nie wytrzymam do h najbliższego spotkania...:evil_lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Piękne te charty :) http://img14.imageshack.us/img14/7831/resizeofimg0042.jpg :loveu: Quote
AMIŚKA Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Hej:lol::lol: ale pieknosciowe chrciki u Asiaczków:lol::lol::crazyeye: juz myslałam że to asiaczkowe:razz: Będziemy trzymać kciuki ,łapki za węgierską wyprawe Asiaczków :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: pozdrowionka z wiosennego Szczecina:Dog_run::Dog_run: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='betel']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/spaiki-zima%20wietrznia/DSC07090.jpg - ale słodziak z tego młodziutkiego charcika - jest tak cudnie "nieforemny":loveu: CUDO. Pozdrówka. betel, to zdjęcie, które zacytowałas, to chyba nie charcik...:cool3::lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='jamnicze']Jak ja lubię polskie charty :loveu: (i saluki ;)) A tu złożył sie do sny jak basenji :evil_lol: http://img14.imageshack.us/img14/3103/resizeofimg0062.jpg Cudowne sa takie powyginane pozycje, prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='agnethka']siłę w łapkach mam - potrafię utrzymać na wystawie dwa staffiki na smyczy bądź ringówkach :evil_lol: to i odśnieżanie mi nie straszne ;) a 2 lata temu 16 taczek gruzu wywiozłam :evil_lol: bo remoncik w domu był ;) Ja kiedys na wystawy jeżdziłam z 2 sznaucerkami olbrzymkami i tez dawałam radę. Teraz tez pewnie bym dała rade, ale... mam baski!;):lol: [quote name='agaciaaa']Piękne te charty :) http://img14.imageshack.us/img14/7831/resizeofimg0042.jpg :loveu: Na pewno mają duuuuzo uroku i bardzo duuuuże grono sympatyków. W ruchu sa niesamowite! Pzdr. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Cześć Asiu, przyszłam przywitać się w sobotni ranek. a Ty pewnie spacerujesz dobrze, że choć słoneczko wyszło, ale chyba zimno jest..... jak przygotowania do wyjazdu? A. Quote
bonsai_88 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):..a ja dążyłabym do ideału...:evil_lol: Dążyłybyśmy razem :evil_lol: Quote
M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Nieee, juz jestem po spacerach, które zaczęłam o 5.30, Wizyta w sklepie, śniadanie i, podcięcie pazurków u psiaków i... siedzę przed kompem. Właściwie przygotowań jako takich, to nie robię. Jedyne co muszę jeszcze zrobić, to dokupić Euro i naładować baterie w aparacie. Mojego trzeciego dziecka nie będę brała (Mania wie, o co chodzi). Ale na pewno wezmę do L i do W:lol:. Obawiam się, że jeżeli wystawa na otwartej przestrzeni, to i za bardzo pogody może nie być, aby usiąść sobie wygodnie i skrobnąć choć parę słó. A poza tym, ktoś musi robić foteczki dziewczynom. A na razie nie wiemy, jak nam się rozłożą godziny sędziowania. Pzdr. to zarobiona jesteś od samego rana, ale choć smsa skrobnij jutro, żeby było wiadomo co i jak. Trzymamy oczywiście kciuki za jutrzejsze sukcesy. A. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 AMIŚKA napisał(a):Hej:lol::lol: ale pieknosciowe chrciki u Asiaczków:lol::lol::crazyeye: juz myslałam że to asiaczkowe:razz: Będziemy trzymać kciuki ,łapki za węgierską wyprawe Asiaczków :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: pozdrowionka z wiosennego Szczecina:Dog_run::Dog_run: Trzymajcie, trzymajcie! Jeszcze jedne kciuki na pewno się przydadzą, tym bardziej, że z pogoda to nadal nic nie wiadomo, godzin sędziowania nie znamy, stawek - też nie... Wyjazd dzisiaj chyba ok.20.00. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć Asiu, przyszłam przywitać się w sobotni ranek. a Ty pewnie spacerujesz dobrze, że choć słoneczko wyszło, ale chyba zimno jest..... jak przygotowania do wyjazdu? A. Nieee, juz jestem po spacerach, które zaczęłam o 5.30, Wizyta w sklepie, śniadanie i, podcięcie pazurków u psiaków i... siedzę przed kompem. Właściwie przygotowań jako takich, to nie robię. Jedyne co muszę jeszcze zrobić, to dokupić Euro i naładować baterie w aparacie. Mojego trzeciego dziecka nie będę brała (Mania wie, o co chodzi). Ale na pewno wezmę do L i do W:lol:. Obawiam się, że jeżeli wystawa na otwartej przestrzeni, to i za bardzo pogody może nie być, aby usiąść sobie wygodnie i skrobnąć choć parę słó. A poza tym, ktoś musi robić foteczki dziewczynom. A na razie nie wiemy, jak nam się rozłożą godziny sędziowania. Pzdr. Quote
Mudik Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Powodzenia Asiu, ja zmykam z psami , bo od 10 zaczynam piesy obrabiać, spokojnej drogi i świetnej pogody!!!! Quote
Recommended Posts