Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadłam na momencik żeby sprawdzić czy to w tym tygodniu przyda się intensywne myślenie o Was a przy okazji zobaczyłam śliczne charty!
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

agnethka napisał(a):
do charcika włoskiego się dzisiaj porównałam :lol: małe to i chude... :lol: jak ja :evil_lol:

Hm, musze Cie gdzieś na wystawach przyuważyć, to wtedy się wypowiem...

Pzdr.

Posted

Czoko napisał(a):
Wpadłam na momencik żeby sprawdzić czy to w tym tygodniu przyda się intensywne myślenie o Was a przy okazji zobaczyłam śliczne charty!
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie

Ewuniu,
pozytywne myślenie o Asiaczkach teraz się na pewno przyda, bo w sobotę wyjeżdżamy na wystawę na Węgry.

Tak więc, trzymaj kciuki!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ewuniu,
pozytywne myślenie o Asiaczkach teraz się na pewno przyda, bo w sobotę wyjeżdżamy na wystawę na Węgry.

Tak więc, trzymaj kciuki!

Pzdr.

Ty się jutro wybierasz, a ja właśnie wróciłam z wystawy w Katowicach i muszę Ci coś koniecznie ciekawego powiedzieć, ale to przy jakiejś okazji tylko mi przypomnij. ;):lol:

No to będziemy trzymać łapy, kciuki, ogony i co tam jeszcze za Was :lol::lol::lol:

Pzdr

Posted

Poświata napisał(a):
Asiu melduję, że przesyłka dotarła :multi:, zaczęłam im mieszać z poprzednią karmą, oby tylko nie było rewolucji :roll:.
Dziękuję raz jeszcze :loveu:.

Pamiętaj o kleiku ryżowym lub ryżance...

bety napisał(a):
Ty się jutro wybierasz, a ja właśnie wróciłam z wystawy w Katowicach i muszę Ci coś koniecznie ciekawego powiedzieć, ale to przy jakiejś okazji tylko mi przypomnij. ;):lol:
No to będziemy trzymać łapy, kciuki, ogony i co tam jeszcze za Was :lol::lol::lol:
Pzdr

Zaraz dzwonię! Nie wytrzymam do h najbliższego spotkania...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Hej:lol::lol:
ale pieknosciowe chrciki u Asiaczków:lol::lol::crazyeye:
juz myslałam że to asiaczkowe:razz:
Będziemy trzymać kciuki ,łapki
za węgierską wyprawe Asiaczków
:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

pozdrowionka z wiosennego Szczecina:Dog_run::Dog_run:

Posted

[quote name='agnethka']siłę w łapkach mam - potrafię utrzymać na wystawie dwa staffiki na smyczy bądź ringówkach :evil_lol:
to i odśnieżanie mi nie straszne ;) a 2 lata temu 16 taczek gruzu wywiozłam :evil_lol: bo remoncik w domu był ;)
Ja kiedys na wystawy jeżdziłam z 2 sznaucerkami olbrzymkami i tez dawałam radę. Teraz tez pewnie bym dała rade, ale... mam baski!;):lol:

[quote name='agaciaaa']Piękne te charty :)

http://img14.imageshack.us/img14/7831/resizeofimg0042.jpg :loveu:
Na pewno mają duuuuzo uroku i bardzo duuuuże grono sympatyków. W ruchu sa niesamowite!

Pzdr.

Posted

Cześć Asiu,

przyszłam przywitać się w sobotni ranek. a Ty pewnie spacerujesz

dobrze, że choć słoneczko wyszło, ale chyba zimno jest.....

jak przygotowania do wyjazdu?

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nieee, juz jestem po spacerach, które zaczęłam o 5.30, Wizyta w sklepie, śniadanie i, podcięcie pazurków u psiaków i... siedzę przed kompem.
Właściwie przygotowań jako takich, to nie robię. Jedyne co muszę jeszcze zrobić, to dokupić Euro i naładować baterie w aparacie. Mojego trzeciego dziecka nie będę brała (Mania wie, o co chodzi). Ale na pewno wezmę do L i do W:lol:.
Obawiam się, że jeżeli wystawa na otwartej przestrzeni, to i za bardzo pogody może nie być, aby usiąść sobie wygodnie i skrobnąć choć parę słó. A poza tym, ktoś musi robić foteczki dziewczynom. A na razie nie wiemy, jak nam się rozłożą godziny sędziowania.

Pzdr.

to zarobiona jesteś od samego rana, ale choć smsa skrobnij jutro, żeby było wiadomo co i jak. Trzymamy oczywiście kciuki za jutrzejsze sukcesy.

A.

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Hej:lol::lol:
ale pieknosciowe chrciki u Asiaczków:lol::lol::crazyeye:
juz myslałam że to asiaczkowe:razz:
Będziemy trzymać kciuki ,łapki
za węgierską wyprawe Asiaczków
:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:
pozdrowionka z wiosennego Szczecina:Dog_run::Dog_run:

Trzymajcie, trzymajcie! Jeszcze jedne kciuki na pewno się przydadzą, tym bardziej, że z pogoda to nadal nic nie wiadomo, godzin sędziowania nie znamy, stawek - też nie...
Wyjazd dzisiaj chyba ok.20.00.

Pzdr.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć Asiu,

przyszłam przywitać się w sobotni ranek. a Ty pewnie spacerujesz

dobrze, że choć słoneczko wyszło, ale chyba zimno jest.....

jak przygotowania do wyjazdu?
A.

Nieee, juz jestem po spacerach, które zaczęłam o 5.30, Wizyta w sklepie, śniadanie i, podcięcie pazurków u psiaków i... siedzę przed kompem.
Właściwie przygotowań jako takich, to nie robię. Jedyne co muszę jeszcze zrobić, to dokupić Euro i naładować baterie w aparacie. Mojego trzeciego dziecka nie będę brała (Mania wie, o co chodzi). Ale na pewno wezmę do L i do W:lol:.
Obawiam się, że jeżeli wystawa na otwartej przestrzeni, to i za bardzo pogody może nie być, aby usiąść sobie wygodnie i skrobnąć choć parę słó. A poza tym, ktoś musi robić foteczki dziewczynom. A na razie nie wiemy, jak nam się rozłożą godziny sędziowania.

Pzdr.