Asiaczek Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Elitesse napisał(a):nie spotkalam sie jeszcze na Wegrzech z halowa krajowka, nawet wiekszosc miedzynarodowek jest na trawce :roll: no i na stronce oddzialu robiacego wystawe jest zdjecie z satelity miejsca wystawy - sama zielen O, rany! No nic. Wezmę ze 2 koce. A, będzie do Ciebie dzwoniła Iza w/s miejsca spotkania w K-cach. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 jamnicze napisał(a):wpadłam się przywitać :p No, wreszcie!:multi::lol: Pzdr. Quote
M&S Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Asiu czy moge u Ciebie wstawić link do ogłoszenia o zaginionym wilczym???:cool1: Quote
Mudik Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Jak chcesz to i u mnie wstaw, wprawdzie moja galeria nie tak czesto odwiedzana,ale zawsze . Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Maks i Spark napisał(a):Asiu czy moge u Ciebie wstawić link do ogłoszenia o zaginionym wilczym???:cool1: Jak najbardziej! Pzdr. Quote
M&S Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Mudik']Jak chcesz to i u mnie wstaw, wprawdzie moja galeria nie tak czesto odwiedzana,ale zawsze . dzięki Magda nie omieszkam zaraz skorzystać ;) [quote name='Asiaczek']Jak najbardziej! Pzdr. dzięki Asiaczku UWAGA ZAGINOINY SZPIC WILCZY, PROSIMY O POMOC W POSZUKIWANIACH SZCZEGÓLNIE OSOBY Z GÓRNEGO ŚLĄSKA!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-szpic-wilczy-gorny-slask-133911/#post11990474 m. Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Każdy zaginiony pies to tragedia... Oby jak najprędzej się znalazł... Pzdr. Quote
Rinuś Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Asiaczek']Każdy zaginiony pies to tragedia... Oby jak najprędzej się znalazł... Pzdr. się przejęłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Niby nie moje okolice, ale będę się rozglądać.. i to porządnie, bo do wilczych mam sentyment :loveu: Quote
M&S Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Każdy zaginiony pies to tragedia... Oby jak najprędzej się znalazł... Pzdr. tak Asiu, szkoda gluta, błąka się gdzieś, głupol jeden:shake: A. Quote
M&S Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 bonsai_88 napisał(a):Niby nie moje okolice, ale będę się rozglądać.. i to porządnie, bo do wilczych mam sentyment :loveu: Wieelkie dzięki!!!!!!! A. Quote
gosiaja Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ciekawe jak daleko już zawędrował i mam nadzieje że mu się nic nie stało będę trzymać kciuki żeby się jak najszybciej znalazł i wyślę informacje do znajomych z wrocławia Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='Rinuś']się przejęłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zawsze się przejmuję losem zaginionych psów. A jeszcze jak ktoś mnie prosi , to robię swoje: wysyłam informacje do znajomych z danej okolicy. Co więcej - wg Ciebie - mogę zrobić? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Tak jak pisałam wczoraj, byłam w gościach u młodziutkiego charta polskiego o imieniu PERO. PERO urodził się w niemieckiej hodowli "Pan Tadeusz" i jest pierwszym chartem polskim importowanym z Niemiec. To potomek URALA Resurgam, pierwszego w Polsce samca charta polskiego, który zdobył tytuł Interchampiona. URAL, jako jedyny chart polski posiada wszystkie dorosłe championaty węgierskie, rumuńskie i austriackie oraz championat Luksemburga i Chorwacji, a także dwa Zwycięstwa Europy oraz dwa zwycięstwa Polski. Oto ON! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 W tym samym domku mieszka sobie tez jeszcze inny chart - whippet Meradith NIE ZAWIEDŹ MNIE. Popatrzcie! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Cd. Meradith NIE ZAWIEDŹ MNIE:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Cd. Mieszka tam tez takie oto Maleństwo. Tez charcik, jakby się kto pytał:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Piekną ma główkę, ja nie przepadam za maluchami, ale ten ma łepek miodzio, polskie charcię też cudne, a jakie ma posłanko git!:loveu::loveu: http://img13.imageshack.us/img13/7850/resizeofimg0050.jpg Quote
M&S Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 to mnie rozwaliło, ślicznota mała, i te dłuuuuuuugie nogi:loveu::loveu::loveu::loveu: A. Quote
M&S Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 agnethka napisał(a):jakie to chude :evil_lol: pasowałby do mojej sylwetki :lol::lol::lol: ..a ja dążyłabym do ideału...:evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='Mudik']Piekną ma główkę, ja nie przepadam za maluchami, ale ten ma łepek miodzio, polskie charcię też cudne, a jakie ma posłanko git!:loveu::loveu: http://img13.imageshack.us/img13/7850/resizeofimg0050.jpg Pikolak tez jest utytułowanym malcem, ale ja nie pamiętam jego wszystkich tytułów.:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 agnethka napisał(a):jakie to chude :evil_lol: pasowałby do mojej sylwetki :lol::lol::lol: A tak szczerze mówiąc, to do którego z chartów się porównałaś?:evil_lol: pzdr. Quote
Recommended Posts