Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, to w Wilnie można od ręki dostać certyfikat? Nie wiedziałam...

Pzdr.

Jak widac
Bardzo mnie ta mozliwosc ucieszyla.
Ja mam jakiegos pecha do wysylanych dyplomow.:shake:
Ukrainskiego nadal nie mam :angryy:, a na rosyjski czekalam 4 lata :evil_lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje dyplomu, zdjęcia wspominkowe SUUUPER, zwłaszcza ta niebieska kicia:loveu::loveu::loveu: i Basiunia of kors:cool3::cool3:

Ojojojojoj zapomniałam o najważniejszym GRATULACJE DLA MODESTA:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

gosiaja napisał(a):
Modest się ładnie prezentuje :)

jeśli chodzi o urlop to nie ma szans swój cały urlop spędzam w "pracy"
niestety obowiązki związane z harcerstwem
całe trzy tygodnie nad wodą :)

Ajajaj... no to trudno, czekamy na jakieś okienko w pracy... albo jakąś delegację do W-wy, co?:lol:

Pzdr.

Posted

PANGEA napisał(a):
Jak widac
Bardzo mnie ta mozliwosc ucieszyla.
Ja mam jakiegos pecha do wysylanych dyplomow.:shake:
Ukrainskiego nadal nie mam :angryy:, a na rosyjski czekalam 4 lata :evil_lol:

Słyszałam, że z ukraińskimi championatami to sporo osób miało i chyba nadal ma problemy...

Pzdr.

Posted

Poświata napisał(a):
Melduję, że jeden bazarek wyprodukowałam i serdecznie na niego WSZYSTKICH zapraszam :lol: :cool3:.
Jutro wstawię drugi, dzis już nie dam rady :oops:.

Zaraz zajrzę do Twój bazarek i przy okazji podniosę.:lol:

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Co tam u Was`?

Rano zaliczyłam II szczepienie p/ko żółtaczce, potem zaliczyłam cudna wizyte u mojej koleżanki. Mam fotki!, ale jeszcze trochę musicie na nie poczekać.

Teraz siedzę przy kompie i odpowiadam na zaległe posty i maile.:lol:

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
no no...jaki elegancik w prasie się prezentuje ;) fiu fiu ;)

Modest rzeczywiście sprawia wrażenie takiego eleganckiego psa. Mocno trzymam kciuki, aby Właściciele dobrze go wychowali i pięknie prezentował się na ringach!

Pzdr.

Posted

[quote name='betel']Zaglądamy i pozdrawiamy :loveu:w ten ponury , paskudny śniegowo-wietrzy dzień. Czy u Was też taka wredna pogoda? Marzę o słońcu!!!!!!:placz:
Taaaaak, u nas tez taka wtredota za oknem. Ale juz niedługo BĘDZIE słońce. Na pewno!!!!!
Takie, jak to:

Pzdr.

Posted

Boże.. ja chyba powinnam zacząć mniej pić :evil_lol:...
Widzę napis "basenji - Asiaczek" i czytam [w myślach] Basiaczek :diabloti:... było to ok. 5 minut po tym, kiedy na obiad zażyczyłam sobie wyżu z rarzywami :evil_lol:

Posted

u mnie dzis byla sniezyca :crazyeye::crazyeye: a pare minut pozniej piekne slonce - generalnie pogoda oszalala

a te Wegry w niedziele chyba na swiezym powietrzu :placz::placz: Tess bedzie wygladac jak mokra scierka :placz::placz:

Posted

Elitesse napisał(a):
u mnie dzis byla sniezyca :crazyeye::crazyeye: a pare minut pozniej piekne slonce - generalnie pogoda oszalala

a te Wegry w niedziele chyba na swiezym powietrzu :placz::placz: Tess bedzie wygladac jak mokra scierka :placz::placz:

Na świezym powietrzu?!?!?! Gdzie to wyczytałas?

Pzdr.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Boże.. ja chyba powinnam zacząć mniej pić :evil_lol:...
Widzę napis "basenji - Asiaczek" i czytam [w myślach] Basiaczek :diabloti:... było to ok. 5 minut po tym, kiedy na obiad zażyczyłam sobie wyżu z rarzywami :evil_lol:

Spox, możesz dalej pić!
Wiele osób tak mówiło, szczególnie wtedy, gdy jeszcze zyła nasza pierwsza basenka. Miała domowe imię - Baśka. A i teraz niektórym zdarza się tak zagadać...:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na świezym powietrzu?!?!?! Gdzie to wyczytałas?

Pzdr.

nie spotkalam sie jeszcze na Wegrzech z halowa krajowka, nawet wiekszosc miedzynarodowek jest na trawce :roll:

no i na stronce oddzialu robiacego wystawe jest zdjecie z satelity miejsca wystawy - sama zielen