PANGEA Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Asiaczek napisał(a):A, to w Wilnie można od ręki dostać certyfikat? Nie wiedziałam... Pzdr. Jak widac Bardzo mnie ta mozliwosc ucieszyla. Ja mam jakiegos pecha do wysylanych dyplomow.:shake: Ukrainskiego nadal nie mam :angryy:, a na rosyjski czekalam 4 lata :evil_lol: Quote
Mudik Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Gratulacje dyplomu, zdjęcia wspominkowe SUUUPER, zwłaszcza ta niebieska kicia:loveu::loveu::loveu: i Basiunia of kors:cool3::cool3: Ojojojojoj zapomniałam o najważniejszym GRATULACJE DLA MODESTA:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Helga&Ares Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Witam Serdecznie Asiaczki:loveu::loveu: Gratuluję artykułu :cool3: Quote
agaciaaa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/6421/resizeofskanowanie0001.jpg oooo Asiaczki są już nawet w gazetach! :lol: Gratuluje :) Quote
Poświata Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Melduję, że jeden bazarek wyprodukowałam i serdecznie na niego WSZYSTKICH zapraszam :lol: :cool3:. Jutro wstawię drugi, dzis już nie dam rady :oops:. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 bonsai 88 Mudik Helga&Ares - dziękuję za miłe słowa pod adresem Modesta. Przekażę je Ainie.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 sylrwia napisał(a):Ale błyskawica, taki młodzian a juz do gazety się wkręcił:lol: Trafił w dobre ręce, to i od razu do gazety go dali...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Poświata']Asiu, przesyłka doszła, fotki bazarkowe również - jeszcze raz Ci bardzo, bardzo dziękuję . Nie ma sprawy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 gosiaja napisał(a):Modest się ładnie prezentuje :) jeśli chodzi o urlop to nie ma szans swój cały urlop spędzam w "pracy" niestety obowiązki związane z harcerstwem całe trzy tygodnie nad wodą :) Ajajaj... no to trudno, czekamy na jakieś okienko w pracy... albo jakąś delegację do W-wy, co?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='betel']http://img27.imageshack.us/img27/6421/resizeofskanowanie0001.jpg - ale przystojniak z tego Modesta ( miła niespodzianka) Buziaki:lol: Prawda, dobrze się zapowiada, ale z pochwałami to poczekajmy aż dorośnie...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 PANGEA napisał(a):Jak widac Bardzo mnie ta mozliwosc ucieszyla. Ja mam jakiegos pecha do wysylanych dyplomow.:shake: Ukrainskiego nadal nie mam :angryy:, a na rosyjski czekalam 4 lata :evil_lol: Słyszałam, że z ukraińskimi championatami to sporo osób miało i chyba nadal ma problemy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='agaciaaa']http://img27.imageshack.us/img27/6421/resizeofskanowanie0001.jpg oooo Asiaczki są już nawet w gazetach! :lol: Gratuluje :) Oj, wizyt Asiaczkowych w gazetach to juz troche było...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Poświata napisał(a):Melduję, że jeden bazarek wyprodukowałam i serdecznie na niego WSZYSTKICH zapraszam :lol: :cool3:. Jutro wstawię drugi, dzis już nie dam rady :oops:. Zaraz zajrzę do Twój bazarek i przy okazji podniosę.:lol: Pzdr. Quote
betel Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Zaglądamy i pozdrawiamy :loveu:w ten ponury , paskudny śniegowo-wietrzy dzień. Czy u Was też taka wredna pogoda? Marzę o słońcu!!!!!!:placz: Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 deer_1987 napisał(a):Co tam u Was`? Rano zaliczyłam II szczepienie p/ko żółtaczce, potem zaliczyłam cudna wizyte u mojej koleżanki. Mam fotki!, ale jeszcze trochę musicie na nie poczekać. Teraz siedzę przy kompie i odpowiadam na zaległe posty i maile.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Mudik napisał(a):Dzień Dobry!:lol::lol: Witaj, witaj! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 agnethka napisał(a):no no...jaki elegancik w prasie się prezentuje ;) fiu fiu ;) Modest rzeczywiście sprawia wrażenie takiego eleganckiego psa. Mocno trzymam kciuki, aby Właściciele dobrze go wychowali i pięknie prezentował się na ringach! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='betel']Zaglądamy i pozdrawiamy :loveu:w ten ponury , paskudny śniegowo-wietrzy dzień. Czy u Was też taka wredna pogoda? Marzę o słońcu!!!!!!:placz: Taaaaak, u nas tez taka wtredota za oknem. Ale juz niedługo BĘDZIE słońce. Na pewno!!!!! Takie, jak to: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Boże.. ja chyba powinnam zacząć mniej pić :evil_lol:... Widzę napis "basenji - Asiaczek" i czytam [w myślach] Basiaczek :diabloti:... było to ok. 5 minut po tym, kiedy na obiad zażyczyłam sobie wyżu z rarzywami :evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 u mnie dzis byla sniezyca :crazyeye::crazyeye: a pare minut pozniej piekne slonce - generalnie pogoda oszalala a te Wegry w niedziele chyba na swiezym powietrzu :placz::placz: Tess bedzie wygladac jak mokra scierka :placz::placz: Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Elitesse napisał(a):u mnie dzis byla sniezyca :crazyeye::crazyeye: a pare minut pozniej piekne slonce - generalnie pogoda oszalala a te Wegry w niedziele chyba na swiezym powietrzu :placz::placz: Tess bedzie wygladac jak mokra scierka :placz::placz: Na świezym powietrzu?!?!?! Gdzie to wyczytałas? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 bonsai_88 napisał(a):Boże.. ja chyba powinnam zacząć mniej pić :evil_lol:... Widzę napis "basenji - Asiaczek" i czytam [w myślach] Basiaczek :diabloti:... było to ok. 5 minut po tym, kiedy na obiad zażyczyłam sobie wyżu z rarzywami :evil_lol: Spox, możesz dalej pić! Wiele osób tak mówiło, szczególnie wtedy, gdy jeszcze zyła nasza pierwsza basenka. Miała domowe imię - Baśka. A i teraz niektórym zdarza się tak zagadać...:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Na świezym powietrzu?!?!?! Gdzie to wyczytałas? Pzdr. nie spotkalam sie jeszcze na Wegrzech z halowa krajowka, nawet wiekszosc miedzynarodowek jest na trawce :roll: no i na stronce oddzialu robiacego wystawe jest zdjecie z satelity miejsca wystawy - sama zielen Quote
Recommended Posts