Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='sylrwia']Właśnie Asiaczku widziałam w temacie lipcowej Warszawy, że wybierasz się na lokalną wystawkę. A nie jedziesz do Kosic :-( A ja tak liczyłam, że w tym roku pojadę z Tobą i Twoją ekipą tam. chlip chlip :-( i kto mnie teraz przygarnie? Radosnego dnia życze :p Sylrwia - rzeczywiście, w tym roku nie jadę do Kosic, bo... w Warszawie V gr. jest o dziwo! w niedzielę!!! A w poprzednich latach była w piątek i dlatego jeździłam do Kosic. Oj, oj,oj chlipię razem z Tobą... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Błyskotka napisał(a):Gratuluję przysłanego dyplomu :). Dzięki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 U ns od rana wieje bardzo silny wiatr i od ok. 6.50 do ok. 10.00 nie było prądu... Jak głupio w domu, gdy nie ma prądu... Kontakty radia, telewizor, komputery nic nie działa... Sklep tuż obok bloku - zamknięty, bo.. nie ma prądu... Prawie jak w zimę stulecia się czułam. ;) Pzdr. Quote
Czoko Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Jestem jestem codziennie i regularnie dopóki dam radę i komputer mi zadziała. Pozdrawiam serdecznie Ewa Quote
Błyskotka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 U mnie od rana też okropnie wieje i strasznie zimno :roll:. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Czoko napisał(a):Jestem jestem codziennie i regularnie dopóki dam radę i komputer mi zadziała. Pozdrawiam serdecznie Ewa Jak dobrze! Cieszymy się bardzo!:multi: Błyskotka napisał(a):U mnie od rana też okropnie wieje i strasznie zimno :roll:. Fakty, zapomniałam napisać, że z tego wiatru jakby zimniej się zrobiło... pzdr. Quote
Inkaa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Błyskotka napisał(a):U mnie od rana też okropnie wieje i strasznie zimno :roll:. U nas tak samo, w drodze do weta zwiewało nas z chodnika. :lol: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Kinga&Wenka']U nas tak samo, w drodze do weta zwiewało nas z chodnika. :lol: Mnie też rano wiatr usiłował zwiać z chodnika, ale stawiałam duuuuzy opór!;):lol: Za to głowy to mało nie straciłam, tak wiało... Pzdr. Quote
PANGEA Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Brawo PANGEA!!!:multi: A tak z ciekawości - na jakiej wystawie kończyłaś ten Championat? Pzdr. Asiu Teraz w niedziele w Wilnie skonczylam. Znaczy moj Fatum Pangea skonczyl :loveu: A dyplomik dostalam "od reki" :cool3: jeszcze przed BISami PS U nas tez wichura ale juz od wczorajszego wieczora. Prad naszczescie mamy Quote
gosiaja Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 fajnie jak tak czasem powieje można zrobić fajne fotki jak fale rozbryzgują się o falochron ale ja nie mam dziś niestety czasu jechać robić zdjęcia :( Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 PANGEA napisał(a):Asiu Teraz w niedziele w Wilnie skonczylam. Znaczy moj Fatum Pangea skonczyl :loveu: A dyplomik dostalam "od reki" :cool3: jeszcze przed BISami PS U nas tez wichura ale juz od wczorajszego wieczora. Prad naszczescie mamy A, to w Wilnie można od ręki dostać certyfikat? Nie wiedziałam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='gosiaja']fajnie jak tak czasem powieje można zrobić fajne fotki jak fale rozbryzgują się o falochron ale ja nie mam dziś niestety czasu jechać robić zdjęcia :( gosiaja - ja tez nie mam czasu pojechac nad morze i zrobić fotki falom...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 bonsai_88 napisał(a):Witam w ten wietrzny dzień :eviltong:... Witamy, witamy! Oby ten pech wreszcie Was opuścił!:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Asiaczek']gosiaja - ja tez nie mam czasu pojechac nad morze i zrobić fotki falom...:evil_lol: Pzdr., :evil_lol: no tak od was jest kawałek Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 A kiedy Ty wybierzesz się do W-wy? Planujesz jakiś wypad do nas? Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Na razie nie mam nic w planach. Chyba że będzie taka potrzeba to w tedy przyjadę. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 A może w czasie urlopu zawadzisz o W-wę? pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Dzisiaj w poczcie dostałam przesyłkę, a w niej - gazetę z wywiadem o basenji (niestety w jęz. łotewskim) i... zdjęciem MODEST AS HELL Asiaczek FCI. Proszę, oto "nasz" młodzieniec, nawet obróżkę ma jeszcze "polską"... Pzdr. Quote
sylrwia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ale błyskawica, taki młodzian a juz do gazety się wkręcił:lol: Quote
Poświata Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Asiu, przesyłka doszła, fotki bazarkowe również - jeszcze raz Ci bardzo, bardzo dziękuję . Quote
gosiaja Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Modest się ładnie prezentuje :) jeśli chodzi o urlop to nie ma szans swój cały urlop spędzam w "pracy" niestety obowiązki związane z harcerstwem całe trzy tygodnie nad wodą :) Quote
betel Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/6421/resizeofskanowanie0001.jpg - ale przystojniak z tego Modesta ( miła niespodzianka) Buziaki:lol: Quote
Recommended Posts