Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='AMIŚKA']Dawno mnie nie było:razz: a tu tyle do nadrobienia:lol::lol: uwielbiam wspominajki zdjęciowe biore sie do ogglląaddaanniaaa pozdrowionka SZCZECIN:loveu: ps.on jest cudny.. http://www.dogomania.pl/forum/f670/basenji-morek-jego-zdjecia-129061/index35.html#post11968841 Widze, że trafiłaś do Galerii Morka.:lol: Taaaak, Morek jest cudny i ma piękne foteczki! Dobrze mu w Nowym domku.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):jaki piękne zdjęcia !!!!!!! WSZYSTKIE i baski i olbrzymka "lodówkowa", a kiciuś:loveu::loveu::loveu::loveu:cudeńko, a Twoja Ciocia ma na ścianie taką samą makatkę jaką miała w swoim domu moja babcia, (teraz makatka jest schowana w mojej szafie). A. Jednak wspominajki są fajne, prawda? Pzdr. Quote
M&S Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Jednak wspominajki są fajne, prawda? Pzdr. suuper są :lol:, była kiedyś taka piosenka:"...jak cudne są wspomnienia dawnych dni, wspomnienia z dawnych lat" ;) A. Quote
J.G Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, tak. Bardzo dziękuję! Pzdr. To doskonale,bo myślałem już że coś sknociłem. Quote
Rybka_39 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Cześć Asiaczkowa, jak miło ogląda się taką gromadkę psio kocio ludzką:loveu::loveu:mm:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):suuper są :lol:, była kiedyś taka piosenka:"...jak cudne są wspomnienia dawnych dni, wspomnienia z dawnych lat" ;) A. Nie pamiętam... Ale pośpiewaj jeszcze, może sobie przypomnę...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 J.G napisał(a):To doskonale,bo myślałem już że coś sknociłem. No coś, Ty, wszystko jest OKE! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Rybka_39 napisał(a):Cześć Asiaczkowa, jak miło ogląda się taką gromadkę psio kocio ludzką:loveu::loveu:mm:loveu::loveu: Witaj, Rybko! Miło, że do nas zaglądnęłaś:multi: Pzdr. Quote
J.G Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Asiaczek napisał(a):No coś, Ty, wszystko jest OKE! Pzdr. Super, bo ja mam talent do złego wypełniania........;) Quote
M&S Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie pamiętam... Ale pośpiewaj jeszcze, może sobie przypomnę...:evil_lol: Pzdr. ...ja ją znam ze starych płyt mojej mamy:p A. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 J.G napisał(a):Super, bo ja mam talent do złego wypełniania........;) ... i przedmioty martwe Cię nie lubią...?;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):...ja ją znam ze starych płyt mojej mamy:p A. No, to jak dalej leciała ta piosenka? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Choroba, dopiero teraz zauważyłam, że z tej serii zostało mi jeszcze 5 foteczek. Wstawiam je tutaj szybko i musze zająć się inną pracą... Młodziak nadal wala się w kuwecie... Spójrzcie na pozę, w jakiej leży sobie kocio...:loveu: Który z obrazków nie pasuje do pozostałych?:evil_lol: W jedności siła! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Takie coś pięknego i baaaardzo wyczekiwanego było dzisiaj w skrzynce na listy:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 czuuudne kociszcza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='Maks i Spark'] czuuudne kociszcza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A. Fajnie by było, gdyby takie Maleństwa biegały po domu. Małe koty są naprawdę superowe...:loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Fajnie by było, gdyby takie Maleństwa biegały po domu. Małe koty są naprawdę superowe...:loveu: Pzdr. oj tak słodkie są kocie maluszki:p A. Quote
J.G Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Asiaczek']Takie coś pięknego i baaaardzo wyczekiwanego było dzisiaj w skrzynce na listy:lol: Pzdr. Super,bardzo ładny dyplom,gratuluję bardzo serdecznie.:loveu: Quote
Kaya Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Super! Gratuluje kolejnego dyplomu do kolekcji oby było ich więcej :cool3: Ciekawe kiedy my się doczekamy takiej niespodzianki w skrzynce :lol: Quote
Agappe Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Asiaczek']Takie coś pięknego i baaaardzo wyczekiwanego było dzisiaj w skrzynce na listy:lol: http://img410.imageshack.us/img410/9454/resizeofgusiochlt.jpg Pzdr. gratulujemy!!!! ile czekaliście? Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 jbk napisał(a):Dobry wieczór Baski :)) U Was też jesień? Tak, niestety... przez cały dzień... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 J.G napisał(a):Super,bardzo ładny dyplom,gratuluję bardzo serdecznie.:loveu: Dzięki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Kaya napisał(a):Super! Gratuluje kolejnego dyplomu do kolekcji oby było ich więcej :cool3: Ciekawe kiedy my się doczekamy takiej niespodzianki w skrzynce :lol: Wystarczy trochę pojeździć i... już. Myślę, że i z Kajką i z Fiolka masz duuuuze szanse nie tylko na taki dyplom, ale i ten najwazniejszy:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Agappe napisał(a):gratulujemy!!!! ile czekaliście? Wiesz, to az smieszne, bo wystawa była 22.02.2009 r., dyplom ma datę 9.3.3009 r., a ja dostała go dzisiaj (16.03.2009 r.). Czyli nawet miesiąc nie minął, wierzysz w to?:crazyeye: Pzdr. Quote
Recommended Posts