jamnicze Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Nie ma jak własna buda :lol: http://img13.imageshack.us/img13/1831/resizeofskanowanie0011.jpg Quote
anetta Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Ale wtrafiłam! Wspominki :multi: uwielbiam je :loveu: Quote
kaskaSz Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Witamy popołudniowo! Takich wspominkowych fot to jeszcze nie widziałam tutaj :) Świetne! Pzdr. Quote
Mudik Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 WOW! Jeszcze więcej Basi:loveu::loveu::loveu:. a ja mam ją też na fotkach z jednej łódźkiej, jak z Anią i z Tobą oraz szczeniakiem Sikrą byłam;) Pozdrowienia z Łodzi:lol: Quote
Agappe Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Asiaczek']Cd. fotek. Basia jeszcze bardziej zakopana w swoim merynosowym domku:lol: http://img13.imageshack.us/img13/1831/resizeofskanowanie0011.jpg Pzdr. jaki słodziak!! :) Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Agappe Elitesse Alicja agaciaaa jamnicze anetta - ajajaj! Ile Gości! I wszystkim podobają się moje "wspominki-wypominki":lol: Żeby Was zbytnio nie martwić i nie trzymać w niepewności, to powiem, że z tej partii zeskanowanych fotek jeszcze trochę zostało:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='Poświata']Stuk-puk To Ja Przyszłam Ci życzyć miłego Dnia.. By zawsze słonko promyczki słało, a i powodów do smuteczków było mało. _-:¦:-_________◊________-:¦:-_ (¯♥♥¯) ¯¯-:¦:-¯¯¯¯-:¦:-¯¯(¯♥♥ ____________'♥$$$$$$$'♥ ___________'♥$$'♥___'♥$$'♥ ____________'♥$$'♥ ______________'♥$$$$'♥ _________________'♥$$'♥ _____________'♥$$$$'♥ ____________'♥$'♥ _____________'♥$$'♥ _________________________ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____$$$$$$$$(((('))))$$$$$$$ _____$$$$$$$(((((')))))$$$$$$$$$$ _____$$$$$$ (((((()))))) $$$$$$__$$ _____$$$$$$))).●¨●.((($$$$$$$$$ ______$$$$$ )(.¨ ♥ ¨.)($$$$$ _______$$$$$_)~~(_$$$$$ $$$$$$___$$$$$$$$$$$$$$___$$$$$$ $$$$$$$$________________$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Poświato, dzięki! Nawet nie wiedziałam, że mi wczoraj (przed naszym spotkaniem) takie cudo wysłałaś... ty to masz głowę do takich śmiesznostek Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='sylrwia']Może widziałaś już to Asiaczku mi wpadło w oko ostatnio. Banalne ale coś w tym jest :) YouTube - Where the Hell is Matt? (2008) I wcześniejszy jego filmik. Choć mi bardziej ten powyżej - najnowszy się podoba. YouTube - Where the Hell is Matt? Ale facet miał pomysł na filmiki... Rozumiem, że to jest cała seria, bo przecież miejsc na ziemi, na której można tańczyć jest od zarąbania:lol:. Dzieki, sylrwia, że do mnie wpadłaś z taka niespodzianką! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 J.G napisał(a):Dzień dobry. Cudowne zdjęcia.:loveu: Asiu,dotarło to coś co wysłałem (L i A) czy jeszcze nie sprawdzałaś. Tak, tak. Bardzo dziękuję! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 kaskaSz napisał(a):Witamy popołudniowo! Takich wspominkowych fot to jeszcze nie widziałam tutaj :) Świetne! Pzdr. Faktycznie, ale jestem usprawiedliwiona. Nie miałam skanera , no i nie miałam czasu... A teraz mam skaner i troszkę więcej czasu:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Mudik napisał(a):WOW! Jeszcze więcej Basi:loveu::loveu::loveu:. a ja mam ją też na fotkach z jednej łódźkiej, jak z Anią i z Tobą oraz szczeniakiem Sikrą byłam;) Pozdrowienia z Łodzi:lol: Naprawdę? A możesz wstawić tę fotkę w ramach wspominek? Pzdr. Quote
M&S Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :lol: Witaj Asiu, mam nadzieję, że weekend był udany...:p A. Quote
gosiaja Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Witam w poniedziałek Morek dziś rano trenował odgryzanie reki Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Cudny Potfffforek!:loveu: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/6-7.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='Maks i Spark']:lol: Witaj Asiu, mam nadzieję, że weekend był udany...:p A. Weekend był bardzo udany, chociaz stanowczo za krótki.:lol: - widziałam piekny samochodzik Ford Kuga, własnośc Buszki, pełna automatyka... kopnęłam lekuchno w oponkę, coby dobrze się nim jeździło:lol: - byłam u Poświaty i widziałam Jej 2 Tymczasy - Kaj i Gerda. Maluchy całkiem dobrze sobie radzą, mają apetyt. I jak na psiaki w tym wieku sa andzwyczaj grzeczne, spokojne i "mówią" gdy chca na dwór... - pozałatwiałam kilka innych spraw i jestem baaaardzo zadowolona z tego. -ten tydzień tez zapowiada się choroszo! No, a w sobotę - wyjazd na wystawę na Węgry:lol: Pzr. Quote
M&S Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Weekend był bardzo udany, chociaz stanowczo za krótki.:lol: Pzr. ..to fajnie :lol:, ale weekendy zazwyczaj są zbyt krótkie :cool3: A. Quote
Czoko Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Na chwilę Was odwiedziłam - zastanawiałam sieę gdzie jest taka śliczna wiosna... podziwiałam zdjęcia wspominkowe ale i tak nikogo nie znam. Pozdrawiamy Wszystkich serdecznie Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):..to fajnie :lol:, ale weekendy zazwyczaj są zbyt krótkie :cool3: A. No niestety... tylko do kogo składac te pretensje, co?;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Czoko napisał(a):Na chwilę Was odwiedziłam - zastanawiałam sieę gdzie jest taka śliczna wiosna... podziwiałam zdjęcia wspominkowe ale i tak nikogo nie znam. Pozdrawiamy Wszystkich serdecznie Ooooo, dawno nie widziana i nie słyszana Czoko! witaj!!! Duzo siły w walce z choroba Męża, wytrwałości i zdrowia. Musi byc dobrze! Pzr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Lecimy z dalszymi fotkami, czyli "wspominajek-wypominajek" ciąg dalszy... Ja z Baśką na ringu honorowym (to była chyba jakaś wystawa na Śląsku). Spójrzcie jaki gustowny spencerek miałam na sobie...:evil_lol: Baśka + Cygusia (BIERKA Maniak Lodówkowy). Zmęczeni wystawcy: Sonik (HARLEY DAVIDSON Tagri Edcher), Cyga (BIERKA Maniak Lodówkowy), Baśka (FITRI Liwang) i w środku ... ja:lol:. Tak było po wystawie w Gorzowie Wielkopolskim, a fotka została zrobiona w domu mojej Cioci. MKM, Baśka i Cyga. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Cd. Cyga + kicio Ja + małe kicio:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 jaki piękne zdjęcia !!!!!!! WSZYSTKIE i baski i olbrzymka "lodówkowa", a kiciuś:loveu::loveu::loveu::loveu:cudeńko, a Twoja Ciocia ma na ścianie taką samą makatkę jaką miała w swoim domu moja babcia, (teraz makatka jest schowana w mojej szafie). A. Quote
AMIŚKA Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Dawno mnie nie było:razz: a tu tyle do nadrobienia:lol::lol: uwielbiam wspominajki zdjęciowe biore sie do ogglląaddaanniaaa pozdrowionka SZCZECIN:loveu: ps.on jest cudny.. http://www.dogomania.pl/forum/f670/basenji-morek-jego-zdjecia-129061/index35.html#post11968841 Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Koleżanka Hania + Cyga["] + Teza["] + kicio Kiciaki: Teya ["] + jakies "małe"... Teya ["]... Małe w swojej kuwecie:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts