Asiaczek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Jestem otwarta na propozycje... Pzdr. Quote
Agappe Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 donya napisał(a):A może u mnie :roll: tam gdzie jest pięknie to jest.. ale niestety jak jest cywilizacja to i śmietnik :/ wiec coniegdzie krajobraz szpecą dzikie śmietniska :-( i dla wrażliwych poduszeczek moze to nie być najlepsze ajdija..:shake: u Agnieszki na pewno jest lepiej.... tyle, że o wiele dalej:shake: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Jutro jeszcze obgadamy z Donya miejsce naszego najbliższego spacerku... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 I dowcip na rozpoczęcie dnia: 25 rocznica ślubu. Żona: 25 lat... może mi wreszcie kupi to futro z norek... Mąż: 25 lat... Jak bym ją zabił pierwszego dnia,to bym jutro wychodził. :evil_lol: Pzdr. Quote
agabass Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Asiaczek']I dowcip na rozpoczęcie dnia: 25 rocznica ślubu. Żona: 25 lat... może mi wreszcie kupi to futro z norek... Mąż: 25 lat... Jak bym ją zabił pierwszego dnia,to bym jutro wychodził. :evil_lol: Pzdr. Asiaczku może jeszcze komikiem zostaniesz :evil_lol: Quote
Czoko Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Agappe napisał(a): a to wszystko to starorzecze wisły na Warszawskim mokotowie, które do tej pory na szczescie nie zostało zagospodarowane.. Na wysokości jakich ulic są takie piękne miejsca - też jesteśmy z Mokotowa ale tak pięknego miejsca blisko jeszcze nie znamy. Pozdrawiam Ewa Quote
Elitesse Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 cudo !! to wyglada na zdjecia prawdziwej dzungli a nie miasta :) Quote
Agappe Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Czoko napisał(a):[quote name='Agappe'] a to wszystko to starorzecze wisły na Warszawskim mokotowie, które do tej pory na szczescie nie zostało zagospodarowane.. Na wysokości jakich ulic są takie piękne miejsca - też jesteśmy z Mokotowa ale tak pięknego miejsca blisko jeszcze nie znamy. Pozdrawiam Ewa Bloki, które widać na tych zdjeciach są przy Dolinie Służewieckiej.. a o miejsce znajduje się pomiedzy ulicami: Wilanowska, Dolina Służewiecka, Idzikowskiego, Puławska... oczywiście na duzym oddcinku miejesce to jest obudowane domami, blokami.. bezpośrednio przy ulicy odłsania się tylko na kawałku Wilanowskiej i Dolinki Służewieckiej.. kiedyś były tu podobno tylko łąki i konie chodziły..potem zrodziła sie moda na działki, ale jak to moda przeszła i teraz wiekszość to dzikie tereny.. po działkach zostały tylko owocowe drzewka, jakies malutkie domki i czasami ogrodzenia.. jest jeszcze kilka działek, na których coś sie robi, ale to można policzyć na palcach pewnie tylko 1 ręki.. jak ktoś spojrzy na mape to np znajdzie ulice Jaśminową - ulica ta wyglada jak polna droga ;) i to samo sie tyczy ul.Bocheńskiej:evil_lol: a domki ktore sa widosczne przy nich <przynajmniej na mojej mapie> to albo wiejskie domki 1 pietrowe lub miejsca, w których stały kiedys domki.. teraz tylko kawałki ścian zostały ;) Quote
Agappe Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ups własnie spojrzałam na mape i zauwazyłam mały bład w opisie.. wszedzie gdzie sie pojawiała ul.Dolina Służewiecka powinna być al.Gen.Wł.Sikorskiego... po co tyle nazw tworzyć dla ulicy, która jest swoim przedłużeniem??:roll: :roll: :roll: Quote
dbsst Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Asiaczek']OK. Lecą pierwsze ... [quote name='Asiaczek']II cz. flory... Cdn. Pzdr. [quote name='Asiaczek']III część flory.. Cdn. Pzdr. [quote name='Asiaczek']IV część... Cdn. Pzdr. [quote name='Asiaczek']V i ostatnia dzisiejszego obfotografowywania flory... I to koniec na dzisiaj. Pzdr. te zdjęcia mi sie podobuja Quote
donya Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Asiaczek napisał(a):Jutro jeszcze obgadamy z Donya miejsce naszego najbliższego spacerku... Pzdr. No to miejsce najbliższego spacerku obgadane :multi: zostaje tylko poczekać aż pewna osoba wróci z wakacji :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agappe Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 donya napisał(a):No to miejsce najbliższego spacerku obgadane :multi: zostaje tylko poczekać aż pewna osoba wróci z wakacji :evil_lol: :lol: :lol: :lol: tzn????:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: czemu ja o niczym nie wiem??:roll: :roll: :roll: Quote
Czoko Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Agappe dziękuję - nareszcie poznaję widok po prostu z naszej skarpy - czy to znaczy że mieszkasz gdzieś niedaleko stacji Metro Wilanowska? Asiu! ja też uwielbiam zdjęcia flory i robię takie przy każdej okazji. Pozdrawiam Ewa Quote
Agappe Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Czoko napisał(a):Agappe dziękuję - nareszcie poznaję widok po prostu z naszej skarpy - czy to znaczy że mieszkasz gdzieś niedaleko stacji Metro Wilanowska? Asiu! ja też uwielbiam zdjęcia flory i robię takie przy każdej okazji. Pozdrawiam Ewa 2 min spacerkiem do stacji metra ;) Quote
Agappe Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Asiuuuu kiedy będą Bobaski??:loveu: :loveu: Quote
Czoko Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote=Agappe:2 min spacerkiem do stacji metra ;) Czyli bardzo blisko od miejsca zamieszkania mojej Choculki - kundelka na rogu Puławskiej/Naruszewicza. Quote
bigos Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Piękne foteczki już prawie takie jesienne:lol::lol::lol: Wybrałam kilka, które naj...naj...naj... Quote
Asiaczek Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Ale się nazbierało odpowiedzi. Tak więc po kolei: Donya - zgadza się. Miejsce ugadane, teraz tylko termin. Agappe - a kiedy Ty wyjeżdżasz i kiedy wracasz? Bo ja cos się w tym pogubiłam... A bobaski będą "na dniach"; troche prywatnych zdjęć, troche Gomcia i Dablika... Dbsst - aż tyle zdjęc Ci się spodobało?! Niesamowite! Dla mnie najciekawsze ujęcie, to kiść jarzębiny na tle nieba... Czoko - między Tobą a Agappe są ok. 3-4 przystanki tramwajem. Niby nic, ale jednak troszkę odległości jest... A gdzie wstawiasz swoje zdjęcia flory? Bigos - podobują Ci się podobne zdjęcia jak Debe... Ale widoczek z n-tego piętra nie jest mój. Jego autorką jest Agappe. Rudy - rzeczywiście zapozował "na leniuszka"... Pzdr. Quote
Agappe Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 1. samolot mam o 9:10 w tą sobote.. powrót 7 października 18:50 2. wiec na baski " na dniach" chyba sie już nie załapie :/ 3. jakie miejsce wybrałyscie?? i czemu ja nic nie wiem??:mad: :mad: 4. dzis mam kolejne zdjecia przyrody.. no ale już nie bede baskowej galerii zaśmiecać ;) Quote
Asiaczek Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='Agappe']1. samolot mam o 9:10 w tą sobote.. powrót 7 października 18:50 2. wiec na baski " na dniach" chyba sie już nie załapie :/ 3. jakie miejsce wybrałyscie?? i czemu ja nic nie wiem??:mad: :mad: 4. dzis mam kolejne zdjecia przyrody.. no ale już nie bede baskowej galerii zaśmiecać ;) Z terminem czekamy na Ciebie. Za to jak wrócisz baski-babaski będą na Ciebie czekały! Miejsce - Podkowa. Zdjęciami przyrody możesz zaśmiecać moja Galerię do woli. No, chyba, że masz jakieś inne, z góry upatrzone miejsce...:placz: Może Czoko też coś wstawi? pzdr. Quote
dbsst Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Asiu to kiedy kolejne do krytyki wstawiasz :cool3: Quote
Agappe Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 chciałaś to masz :) nie wiem co to jest za drzewko ale wyglada na prawde imponująco!!!!! przepięknie kolorowe i rosną wzdłuż tej ulicy, którą widać na mapie : Jaśminowa ;) i fauna + flora / robiłam zdjęcie tej pasiastej.. ale wlasnie zauwazyłam, ze jeszcze jedno zwierzątko sie załapało ;) Quote
Asiaczek Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 dbsst napisał(a):Asiu to kiedy kolejne do krytyki wstawiasz :cool3: Może coś we Wrocku uda mi się złapać... Ale pewnie dopiero w tygodniu podejdę do tego poważniej.:lol: No i w tygodniu beda fotki z wystawy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Agappe - te mieszane, tzn. flora + fauna, cudniste! A te ładne drzewka, co to rosną wzdłuz ulicy - znam, ale zdjęcia nie oddaję ich uroku, prawda? pzdr. Quote
Recommended Posts