Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:jak wspominkowo :multi:witaj Troszke zabrakło mi fotek, więc postanowiłam zrobic porzadek w szufladzie ze starymi zdjęciami...;) Oj, dużo tych fotek, a jaki bałagan w nich...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 bonsai_88 napisał(a):Świetne zdjęcia całej trójeczki :loveu: Tak, jak juz pisałam, cała Trójka jest juz, niestety, za TM ["] ["] ["] Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):Jakie urocze zdjęcia, cudnie wygląda maleńki basek przy olbrzymkach, taki okruszek. A Twoje sznaucerki łał.....piękne. A. Tak, na tych fotkach to Baska wygląda rzeczywiście jak kruszynka. A jeszcze przy sznaucerkach... Chwaląc się, obie czarne dziewczyny CYGA Skolimów po domowemu TEZA, BIERKA Maniak Lodówkowy po domowemu CYGA (po Babci Tezie) to były naprawdę ładne sunie. Obie były lekko wydłuzone, ale przez to były cudowne w ruchu. Teza była ciut lepsza w ruchu od swojej wnuczki, ale może wpływ na to miały nasze wspólne jazdy; ja na rowerze, Teza - obok. Cyga dołączyła do nas później... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 bety napisał(a):O jej ja tu wchodzę a tu jakieś dwa czarne olbrzymy :crazyeye: na usługach :cool3: rudej kruszynki. Cffffffana była Twoja pierwsza basenji. Pzdr Baśka była nie tylko cfffana, ale i baaaardzo kochana, rozpieszczona, ale znająca swoje miejsce w domu, w Rodzinie... Odeszła stanowczo za wcześnie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 J.G napisał(a):Śliczne fotki:loveu:. Fotki - może i śliczne,ale skany juz nie sa tak wyraźne. Lecz samo ważne jest to, że te fotki po prostu SĄ!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Korenia deer - od czasu do czasu kazdego z nas ogarnia nostalgia i tęskni do wspominek, prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):Dzień dobry Asiaczki!!!!!! co u Was słychać w ten prawie piękny poranek ?!:p A. Nie będę pisała, co u nas słychać. Juz wszystko obgadałyśmy przez telefon:evil_lol: Pzdr. Quote
Kaya Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ach ale kruszynka, a jak doskonale sięczuje z takimi olbrzymami :cool3: A sznaucery czarne, szczerze mówiąc strasznie mi się podobają są poprostu świetnie, moja ciocia ma takiego olbrzyma, mieszka pod Warszawą cudn stworzenia :) P.S A ja w domku sobie siedze i jutro chyba też będę także nareszcie jest czas na dgm ;P Quote
taxelina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Korenia deer - od czasu do czasu kazdego z nas ogarnia nostalgia i tęskni do wspominek, prawda? Pzdr. Niom... ja sobie mysle czesto co sie dzieje z moimi maluchami swinek morskich ktore mialam.. czy im dobrze u nowych ludzi.. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Kaya napisał(a):Ach ale kruszynka, a jak doskonale sięczuje z takimi olbrzymami :cool3: A sznaucery czarne, szczerze mówiąc strasznie mi się podobają są poprostu świetnie, moja ciocia ma takiego olbrzyma, mieszka pod Warszawą cudn stworzenia :) P.S A ja w domku sobie siedze i jutro chyba też będę także nareszcie jest czas na dgm ;P Uczciwie mówiąc, Baśka, Włoszka, sonik bardzo dobrze dogadywali się ze sznaucerami. Z tej wymienionej Tróji został nam się tylko Sonik... Baski będące obecnie w domu, juz nie znają sznaucerów z tak bliska:shake: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Niom... ja sobie mysle czesto co sie dzieje z moimi maluchami swinek morskich ktore mialam.. czy im dobrze u nowych ludzi.. Wiesz, ja z większością nowych Właścicieli basków mam kontakt. Ale np. z Właścicielami sznaucerów czy kotów perskich - to juz jest trudniejsza sprawa. Tyle czasu juz minęło i wiele zwierzaków jest już za TM... Pzdr. Quote
M&S Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Asiaczek napisał(a): BIERKA Maniak Lodówkowy :roflt: Asiaczek napisał(a): Nie będę pisała, co u nas słychać. Juz wszystko obgadałyśmy przez telefon:evil_lol: Pzdr. niom wszystko a nawet więcej :evil_lol: ;) m. i A. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Nie ma się co śmiac z przydomka! Naprawde taki był i nie bez przyczyny taki przydomek został wybrany. :evil_lol:Dodatkowo mogę napisac, ze spotkałam się z przydomkiem "Smakosz kotletów" i chyba chodziło o damtyśki, ale nie jestem pewna... pzdr. Quote
M&S Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 wiem ale nie mogłam sie powstrzymać :p przydomki czasam są naprawdę smieszna...np. ''Apokalipsa'' brzmi dość dwuznacznie ;) m. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Cd. zeskanowanych fotek. Teraz będzie kilka fotek z wystawy, chyba Opole albo Kraków...Chyba jednak Kraków:lol: I po ocenie... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Pierwsze próby ustawiania Baśki...:evil_lol: Cyga + kicia (juz tez za TM) Ruda Lisica czyli ruda. Nadal jest z nami a ma już 12 lat! Pzdr. Quote
jbk Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ale fajoskie te sznaucerki.... I jaka różnica między nimi a Baśką :) Quote
M&S Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 piękna podróż sentymentalna.... olbrzymki miodzio, a fotka małej Baśki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A. Quote
panienkabubu Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Asiaczku, miałam 18 stron do nadrabiania!!! Ale zobaczyłam mnóstwo pięknych basków (imion niestety nie spamiętam:oops:), te zawody przeróżne powaliły mnie na kolana :mdleje: Marcin lubi oglądać takie rzeczy - zapisałam sobie i jak wróci do domku to Mu pokażę, uśmieje się chłopak :evil_lol: Ja co prawda rosyjskiego nie znam i nawet czytać nie umiem :oops: ale niektóre zdjęcia są po prostu świetne! Uśmiałam się do łeż z tego kotka, który odsuwał drugiego od miski :evil_lol::evil_lol: Swoją drogą ludzie muszą miec głowy pełne pomysłów, żeby tak dobierać opisy do zdjęć :evil_lol::evil_lol: I widzę, że Ciebie też wzięło na wspomnienia.... Ja wczoraj oglądałam sobie zdjęcia moich poprzednich zwierzaczków, albo jak Beniutek był mały.. I wreszcie widzę jak wyglądał Twój sznaucer, czy to ten, o którym opowiadałaś mi w Krakowie? :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 jbk napisał(a):Ale fajoskie te sznaucerki.... I jaka różnica między nimi a Baśką :) Oj, fajoskie były, fakt:lol: Ale mówimy o olbrzymach. Średniaki i miniatury - to juz nie moja bajka...:cool1: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 panienkabubu napisał(a):Asiaczku, miałam 18 stron do nadrabiania!!! Ale zobaczyłam mnóstwo pięknych basków (imion niestety nie spamiętam:oops:), te zawody przeróżne powaliły mnie na kolana :mdleje: Marcin lubi oglądać takie rzeczy - zapisałam sobie i jak wróci do domku to Mu pokażę, uśmieje się chłopak :evil_lol: Ja co prawda rosyjskiego nie znam i nawet czytać nie umiem :oops: ale niektóre zdjęcia są po prostu świetne! Uśmiałam się do łeż z tego kotka, który odsuwał drugiego od miski :evil_lol::evil_lol: Swoją drogą ludzie muszą miec głowy pełne pomysłów, żeby tak dobierać opisy do zdjęć :evil_lol::evil_lol: I widzę, że Ciebie też wzięło na wspomnienia.... Ja wczoraj oglądałam sobie zdjęcia moich poprzednich zwierzaczków, albo jak Beniutek był mały.. I wreszcie widzę jak wyglądał Twój sznaucer, czy to ten, o którym opowiadałaś mi w Krakowie? :loveu: A nie pamiętam, o której suni rozmawiałysmy... Albo o ezie albo o Cydze... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Agappe napisał(a):co Cie tak Asiu wzięło na wspomnienia?? Przyczyna jest prozaiczna - zabrakło mi fotek do wstawiania do DGM. A że już dawno obiecywałam sobie, że poskanuję wszystkie fotki sznaucerek i pierwszych moich basków - to i się za to zabrałam. Jeszcze prawie cała szuflada przede mną... Pzdr. Quote
Recommended Posts