Asiaczek Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Kaya napisał(a):Mam ciekawe wiesci, na Junior Hanling na Cruft do finałowej 10 załapał się Basenji z Japońskim reprezentantem! Niestety ani on, ani Ola nie staneli na pudle. :( Asiaczki wybieracie się może do Łodzi? :cool3: pzdr. To, że Ola nie stanęła na pudle , mnie wcale nie dziwi. Ale chętnie popatrzyłabym na Japończyka. Ciekawe, na jakim poziomie stoi i nich MP...? W Łodzi będę 2.5.2009 r., jeden dzień:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Iwa-R napisał(a):Asiu.... bardzo fajne kocie zdjęcia. Szczególnie to zdjęcie mi się podoba. ImageShack - Image Hosting :: unimage057.jpg U nas po osiedlu chodzi taki jeden kot, który dosłownie wybiera sobie ludzi i psy. Moje psy nie zwracają uwagi na koty, więc czasami na spacer idziemy w czwórkę, ja... moje trzy psiaki... a za nami kot, który czasem nawet zaczepia moje psiaki tuląc się do nich, bądź zachęcając do zabawy. Naprawdę wygląda to przeuroczo, może kiedyś uda mi się to ufocić. Pozdrawiam Iwa Hahaha, a czytałas komentarz do tej fotki...? Bardzo proszę, postaraj się zrobic takie foto 3 psiaki + kocio spacerujące po Poznaniu!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol:jak Ozzy http://img18.imageshack.us/img18/5471/unimage061.jpg Ozzulek - Księgowy!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Przed chwila dostałam piekne fotki z wystawy Championów w Lesznie by Tanana. Wstawię je, ale nie teraz. Na pewno dzisiaj! Dobranoc! Quote
jamnicze Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ależ miałam nadrabiania :crazyeye:, ale zdjęcia kociaste trochę mnie odprężyły. Pracę w końcu skończyłam (no prawie, ale i tak już odpadam) A jak to zobaczyłam, to o mało z krzesła nie spadłam :evil_lol: http://img24.imageshack.us/img24/747/unimage050.jpg Dobrej nocki. Quote
Kaya Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Asiaczek napisał(a):To, że Ola nie stanęła na pudle , mnie wcale nie dziwi. Ale chętnie popatrzyłabym na Japończyka. Ciekawe, na jakim poziomie stoi i nich MP...? W Łodzi będę 2.5.2009 r., jeden dzień:lol: Pzdr. Jak dla mnie był dobry, ale nie najlepszy dostał sie do finałowej 10 a to już cos znaczy ;) My planujemy właśnie jechać do Łodzi odrazu po wystawie w Manowie także 1 maja Manowo 2 Łódź kibicujemy i na MP i 3 Kaja na ringu i MP także mam nadzieje do zobaczenia :cool3: Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 jamnicze napisał(a):Ależ miałam nadrabiania :crazyeye:, ale zdjęcia kociaste trochę mnie odprężyły. Pracę w końcu skończyłam (no prawie, ale i tak już odpadam) A jak to zobaczyłam, to o mało z krzesła nie spadłam :evil_lol: http://img24.imageshack.us/img24/747/unimage050.jpg Dobrej nocki. Aaaa, czyli ta Twoje nieobecność w weekend na DGM to była dodatkowa praca, tak? No to mów tak od razu, a nie ja się denerwuję, że coś się stało... Kaya napisał(a):Jak dla mnie był dobry, ale nie najlepszy dostał sie do finałowej 10 a to już cos znaczy ;) My planujemy właśnie jechać do Łodzi odrazu po wystawie w Manowie także 1 maja Manowo 2 Łódź kibicujemy i na MP i 3 Kaja na ringu i MP także mam nadzieje do zobaczenia :cool3: O, i wychodzi nam, że nie tylko w W-wie się spotkamy, ale i w Łodzi. Super! Pzdr. Quote
M&S Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 witamy sie poniedziałkowo :multi: fotki kocio-zwierzakowe świetne...gdybym tylko znaął rosyjski :roll: fajnie że część przetłumaczyłąś :cool3: miłego dzionka...bo leje u nasz :placz: Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 U nasz, na wsi Mokotów tez leje tak mniej więcej od 6.00 ... Pzdr. Quote
M&S Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Asiaczek napisał(a):U nasz, na wsi Mokotów tez leje tak mniej więcej od 6.00 ... Pzdr. ja tam nie wiem o co było o 6, bo spałam jeszcze ;) Quote
gosiaja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 U mnie jest nawet bez deszczowo jeszcze pozdrowionka Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 W TVP pokazują, że w całej PL ma lać. O, takie pożegnanie zimy;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Asiaczek napisał(a):W TVP pokazują, że w całej PL ma lać. O, takie pożegnanie zimy;) Pzdr. U nas już leje od wczoraj :angryy: Quote
AMIŚKA Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 A u nas słonko:shiny: cały dzień swieci:shiny: Idziemy na trening agility.. A wczoraj byłam w Drzonkowie, tak wycieczkowo , zrobiłam troszke fotek... Ale fajne fotki ASIACZKU wstawiłaś z kotkami :grin::grin: naśmiałam sie bardzo:D:D:D:D pozdrowienia ze słonecznego SZCZECINA i życzę WAM SŁONKA;);) Quote
gosiaja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 widok na see tower dowód na to że słoneczko świeci i kawałek parkingu przed pracą Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 jamnicze napisał(a):U nas już leje od wczoraj :angryy: Spox. Kiedys przestanie!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 gosiaja napisał(a):widok na see tower dowód na to że słoneczko świeci i kawałek parkingu przed pracą Ooooo, jak ładnie! Człowiek juz zapomniał, jak to jest miło, gdy słońce zaświeci, prawda? chyba bym nie mogła zyc za zorzą polarna... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 AMIŚKA napisał(a):A u nas słonko:shiny: cały dzień swieci:shiny: Idziemy na trening agility.. A wczoraj byłam w Drzonkowie, tak wycieczkowo , zrobiłam troszke fotek... Ale fajne fotki ASIACZKU wstawiłaś z kotkami :grin::grin: naśmiałam sie bardzo:D:D:D:D pozdrowienia ze słonecznego SZCZECINA i życzę WAM SŁONKA;);) Ale Ty ruchliwa jestes! Wszędzie Was pełno:lol: No to czekamy na to obiecane słonko... Pzdr. Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Ale kiedys będziesz miała, wierze w to!:lol: Pzdr. Quote
Kaya Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Z moich informacji wynika że to będzie nie tylko Łódź i Warszawa ;) Ale wybieramy sie najprawdopodobnie do Leszna, Szczecina, napewno Sopot i może jeszcze załapiemy się do Opola :) Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Ohoho, wiwiad działa;) Ja też będę w Lesznie, Opolu, Szczecinie. W Sopocie - chyba nie... Pzdr. Quote
M&S Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Hej, hej, to ja Ania:lol:....chyba udało mi się nadrobić zaległości...ufff ale tego duuużo. Gapunia śliczna malutka...no nie już nie taka malutka :loveu:. Modest fantastyczny :multi:. Asiu, a co to za sunia do oddania? Ania Quote
AMIŚKA Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Ohoho, wiwiad działa;) Ja też będę w Lesznie, Opolu, Szczecinie. W Sopocie - chyba nie... Pzdr. OOO Asiaczku fajnie że w SZCZECINIE będziesz;);):mdrmed::mdrmed: Quote
J.G Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Ohoho, wiwiad działa;) Ja też będę w Lesznie, Opolu, Szczecinie. W Sopocie - chyba nie... Pzdr. Cudownie widzimy się w Opolu i Szczecinie.:loveu: Quote
Recommended Posts