Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

Jest do oddania suczka basenji rudo-biała, 3-letnia, z rodowodem.

Zainteresowanych proszę o kontakt na PW/mail/telefon.

Pzdr.

mam nadzieję , ze długo na nowych zakochanych w baskach pańciów nie będzie czekać

powaliły :mdleje: mnie te foty ludzi pracujących inaczej :roll:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Pooglądajcie sobie różne ciekawe fotki, nadesłane przez Ingę.
Jak ktoś będzie zainteresowany tłumaczeniem - służę moją pomocą.

Dobry manikiur może ozdobić nie tylko ręce kobiety, ale także twarz mężczyzny!

Cdn.
Pzdr.

Pzdr.

Posted

Cd.
Oj, oj, wujku, puśćcie mie! Nie widzicie, że myszka źle się czuje i ja idę z nią do lekarza...?

Załóż czapeczkę! Jeszcze się przeziębisz, jesień na dworze!

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cd.
Wziąłem abonament na basen, myślałem, że poznam jakąś interesującą samiczkę... A trafiłem na zlot kobiet - "Komu za trzysta"...

Szanowny panie doktorze, pomocy! W pracy nakazano mi krzyczeć (szczekać). A ja nie umiem krzyczeć!

Proszę tylko powiedzieć swoim dzieciom, aby mnie marchewka nie karmili...

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cd.

U wszystki właścicielami sa ludzie, tylko u mnie - trener pływacki...

Szukam męża - jak znajdę - zabiję!

Słoneczko nie może wzejść. Czeka aż c Wasioka (imię kota) pomoże!

Oni siedzą sobie przy ognisku, ja się cichuteńko podkradnę i skromnie się spytam: Nie chcecie koteczka?

Pzdr.

Posted

:roflt::roflt::roflt: mój małżonek co i rusz uracza mnie podobnymi fotami.

Czy mogę załatwić prywatną sprawę???

Mogę??? Dziękuję.

Jutro przyjeżdżają moje tymczasiki - prosimy o wsparcie

Posted

Poświata napisał(a):
:roflt::roflt::roflt: mój małżonek co i rusz uracza mnie podobnymi fotami.

Czy mogę załatwić prywatną sprawę???

Mogę??? Dziękuję.

Jutro przyjeżdżają moje tymczasiki - prosimy o wsparcie

Co potrzebujesz?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Co potrzebujesz?

Pzdr.
Wsparcia psychicznego :loveu: i rozpytywania wszystkich i wszędzie czy nie chcą pokochać takiego biednego maluszka :cool3:.
No i żeby do naszego wąteczku wpadać i go podnosić, bo inaczej zginie w tłumie innych bid potrzebujących .
Mój kochany małżonek przyjął moje dziwactwo ze zrozumieniem, pewnie dlatego że jest daleko i na skutek różnych biurokratycznych zawirowań przyjedzie dopiero na święta :lol:

Posted

Poświata napisał(a):
Wsparcia psychicznego :loveu: i rozpytywania wszystkich i wszędzie czy nie chcą pokochać takiego biednego maluszka :cool3:.
No i żeby do naszego wąteczku wpadać i go podnosić, bo inaczej zginie w tłumie innych bid potrzebujących .
Mój kochany małżonek przyjął moje dziwactwo ze zrozumieniem, pewnie dlatego że jest daleko i na skutek różnych biurokratycznych zawirowań przyjedzie dopiero na święta :lol:

OK.
Popytam, dopytam, ale... będzie ciężko...
Sama będę miała do oddania sunię basenji i wiem, jak trudno znaleźć dla niej nowy domek...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, jak super!!!
Brakowało tutaj Ciebie, juz nie wspomnę, że w Lesznie tylko usłyszałam"... wyzły węgierskie..." , rozglądnęłam się po ringach i nikogo z Twoja rasa nie zobaczyłam. A jesteś w katalogu. To byłas czy nie?

Komputera nowego to Ci nie dam, ale mam sprawną drukarkę MITA DP 750 do oddania za symboliczną kwotę:lol:

Pzdr.

Asiaczku nie było nas w Lesznie pomimo zgłoszenia, najpierw się wahałam bo po ringowym bieganiu w Brnie oskrzela załatwiłam - przed swietami BN zaczelam chorowac i nie moge sie kaszlu pozbyc i co mnie przewieje to mi dowala. Ale szale wszystkiego przeważył mały Forysiowy wypadeczek i teraz jesteśmy na etapie szukania psiego stomatologa aby kła zakleić - ułamał końcówke kła i ma odprysk szkliwa po jednej stronie prawie do dziąsła. A ze to zrobił w czwartek przed wystawą więc odpuściłam bo i kawałek fafla od środka rozwalne. :cool1:

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczku nie było nas w Lesznie pomimo zgłoszenia, najpierw się wahałam bo po ringowym bieganiu w Brnie oskrzela załatwiłam - przed swietami BN zaczelam chorowac i nie moge sie kaszlu pozbyc i co mnie przewieje to mi dowala. Ale szale wszystkiego przeważył mały Forysiowy wypadeczek i teraz jesteśmy na etapie szukania psiego stomatologa aby kła zakleić - ułamał końcówke kła i ma odprysk szkliwa po jednej stronie prawie do dziąsła. A ze to zrobił w czwartek przed wystawą więc odpuściłam bo i kawałek fafla od środka rozwalne. :cool1:

Aaaaa, jasne.
Trzymam kciuki za Twoje i Foryskowe zdrowie!

Pzdr.

Posted

Gunia zmężniała:lol:, aaa tyle do nadrabiania , ale dałam radę i jaki deserek miałam Modeścik:loveu::loveu::loveu::loveu:

A niektóre rosyjskie fotki kotów obłedne Witaj Asiu i GRATULACJE Kolejnych Zwycięstw!:multi::multi::multi:

Posted

Mudik napisał(a):
Gunia zmężniała:lol:, aaa tyle do nadrabiania , ale dałam radę i jaki deserek miałam Modeścik:loveu::loveu::loveu::loveu:

A niektóre rosyjskie fotki kotów obłedne Witaj Asiu i GRATULACJE Kolejnych Zwycięstw!:multi::multi::multi:

Witaj!
Widze, że tak, jak obiecałaś, masz już dostęp do Internetu. Super. Rozumiem, że w tygodniu tego dostepu nadal będzie brak?

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Witamy sie w niedziele!! Co tam u Was?

Jak to przy niedzieli wstałam o 5.00:lol:, psy juz po spacerach, nakarmione, ja tez juz po sniadaniu. Tak ok. 8.00 wychodze na cmentarz.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak to przy niedzieli wstałam o 5.00:lol:, psy juz po spacerach, nakarmione, ja tez juz po sniadaniu. Tak ok. 8.00 wychodze na cmentarz.

Pzdr.

Ja po 6 wstalam, jak sie nie rozpada - a ma padac - to sie wybierzemy szukac wiosny :diabloti:

Posted

Cd. śmiesznych fotek z komentarzami w j. rosyjskim:lol:

- Nawet nie podchodź!!! Tu nie ma nic dla dwóch, tylko dla mnie jednego: pierwsze i drugie dane..."

"-Powiedziałam, że w wolny dzień do MAMY jedziemy!!!
- Tak, moja droga, oczywiście, moja droga ..."

- Witaj, Zdobyczo!
_ Dzień dobry, Cenne Futro!"

- Kto ty jesteś?
- Twoje sumienie!
- A dlaczego takie białe?
- Bo jeszcze czyste!

- Otwórzcie, gady! Przecież słyszę, jak ryby oprawiacie...

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cd.

Pewnego razu anioł przyniósł mnie rodzicom. Oni długo się śmiali i z poczatku chcieli wziąć anioła...

Takimi własnie oczami będziecie na mnie patrzeć, gdy pojmiecie, że w butach macie coś mokrego, a w czapce - coś brudnego...

Firma "Nieprzyjemności" pracuje szybko, dokładnie i niedrogo.
Podwójna gwarancja!

Czy słyszysz, pańska maskotko, nie bądź chamem! Ja przeciez mogę powiedziec, że w fartuszku poleciałes...

To była nierówna walka między kaktusem i mną... Zwyciężyłam, oczywiście, ja! Cała rodzina będzie zadowolona!!!

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cd.
-... ja kochanego poznaję po chodzie...

Wydaje mi się, że mnie zamoczyli...

- Taaaak - biały...
- Taaaak - puszysty...
Ale to jeszcze o niczym nie świadczy!

I taka czarna tęsknota napada czasami...

Poczekaj, wnuczku! Nie opowiedziałem ci jeszcze o bitwie kurskiej...!

Cdn.
Pzdr.