Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, a jak sobie dasz radę z 5 jamniorkami? Masz jakąś pomoc na ringu?

Pzdr.

:pja wychodze z jedna czarną i z rudym..
KONWALIA z swoja Pańcia bedzie startować,
ale jeżdzić razem bedziemy:multi:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to super! Jest duża szansa, że się zobaczymy!
A dlaczego Tata pała taką miłością do czeskich sędziów...?:cool3:

Pzdr.

Twierdzi że czechom/słowakom Kaja się bardziej podoba :lol:

Posted

jbk napisał(a):
Kochana, teraz, jak się znamy z dogo, to dla mnie to też będzie o wiele milsze przeżycie :) Bo poprzednio to wszyscy na wystawie byli obcy i w stresie byliśmy ;) A teraz - znajomi i to jacy :) Sławne Asiaczki :))

No to Opole mamy umówione:lol:

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Jam Modest sie ładnie prezentuje w stójce :loveu: i kto by pomyślał, że to jeszcze taki małolat :p
A Twoje i Gusiowe tyły ..... :razz::lol::lol::lol::lol:

Młody absolutnie nie przejął się wystawą, gwarem, tłumem ludźmi, innymi psami. Był po prostu mocno zaciekawiony... Stąd i stójka w jego wykonaniu była OK. Co prawda do końca nie byłam jego pewna, no, ale jakoś poszło.
Z bieganiem, niestety, było trochę gorzej. Modest nie chciał ładnie biec, troszkę miał inne plany. Ale w sumie kilka metrów było OK.

A tyły, jak tyły:lol:

Pzdr.

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Nie nie jade na wycieczke na Ukraine i na Węgry:)wracam na weekend majowy i po wystawach bede jezdzic:lol:W Legionowie,Grudziadzu a potem dopiero Dobre Miasto i Łódz ;)A do 14.maja moge tylko wystwiac w JH :(

No to w Łodzi (maj) jeszcze masz sznasę...

Pzdr.

Posted

AMIŚKA napisał(a):
:pja wychodze z jedna czarną i z rudym..
KONWALIA z swoja Pańcia bedzie startować,
ale jeżdzić razem bedziemy:multi:

No to są 3 jamniorki, a pozostała dwójka...?

Kaya napisał(a):
Twierdzi że czechom/słowakom Kaja się bardziej podoba :lol:

Kaya czy Ola?:evil_lol:

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
E tam :D Po prostu na razie w miare luzy w szkole to jestem tu:evil_lol:

Ej, no, takich luzów to nie masz. Czytałam na innym watku o Twojej nauce na dystans... Szacunek!

Pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
Kaja, Kaja :evil_lol: Wkońcu to ona jest gwiazdą na ringu, a nie ja, ja jestem jak breloczek do ringówki :eviltong:

Kaja ładna sunia, ale ty - bardzo ładny ten breloczek do ringówki...:lol:

Pzdr.

Posted

AMIŚKA napisał(a):
[quote name='Asiaczek']No to są 3 jamniorki, a pozostała dwójka...?

Chcą tylko jezdzić na wystawy:eviltong:
ale nie wystawiac się:cool1:;)

Aaaa, to ja nie zrozumiałam Twojej poprzedniej wypowiedzi. Teraz juz kumam...:lol:

Pzdr.

Posted

gosiaja - witamy się również!
Coraz piękniejsze foteczki strzelasz swojemu Pupilowi. Piekna głowa, pieknie sfotografowana:loveu:
Fotkę juz ukradłam i wstawiłam na moja www:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ej, no, takich luzów to nie masz. Czytałam na innym watku o Twojej nauce na dystans... Szacunek!

Pzdr.

Tylko zeby mi sie jeszcze chcialo ta matematyke robic :P Nic moze dzis mi sie zachce.

A beda jakies domowe fotki basenji?

Posted

Mam trochę fotek Gapuni-juz nie Gapuni, Jumci i Anjaro + Kibo. Powinnam dzisiaj zdążyc troszkę wstawić tych zaległości...
No i czekam na sliczne fotki z Leszna od hod. Tanana.

Pzdr.

Posted

Na prośbę jednego z naszych Kolegów z DGM wklejam informację. Jeżeli ktoś cos będzie wiedział - prosze o kontakt z sebb.

wawa- okęcie- znaleziono suczkę beagle

04.03 w okolicach Malowniczej/Muszkieterów przybłąkała się suczka beagel, wiek ok 4-5 lat. Nie ma tatuażu/chipa/obroży. Suczka jest zadbana i dobrze odżywiona ale była bardzo głodna więc musiała się trochę błąkać. Najprawdopodobniej lubi dzieci- wyprowadzona na spacer w okolice szkoły wyrywała się w stronę bawiących się dzieci. Jest przyjazna i dobrze wychowana, nie boi się jeździć samochodem, ma lekkie opory przed wsiadaniem do windy ale da się z nią negocjować. Księżniczka jest typem kanapowca, nie uznaje przebywania na podłodze dłużej niż 2 minuty- to akurat negocjacjom nie podlega. Wykopana* z łózka wraca drugą stroną. Najprawdopodobniej jest niemową- nie warczy i nie szczeka :smile: Sunia czeka na właścicieli na Mokotowie.Zdjęcia: [B][url=http://tinyurl.com/dyyuf6]sunia - Zwierz

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mam trochę fotek Gapuni-juz nie Gapuni, Jumci i Anjaro + Kibo. Powinnam dzisiaj zdążyc troszkę wstawić tych zaległości...
No i czekam na sliczne fotki z Leszna od hod. Tanana.

Pzdr.

To czekamy na fotki:p:p:p