Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

W imieniu Madzi Mudikowej i swoim wielkie gratulacje za championy.
Ja championy ze swoimi w tym roku odpuściłem z dwóch względów :
1. wiadomy
2. Unga po sterylce pod koniec stycznia - nie chciałem ryzykować

Posted

Tak rozmawiacie o wystawach, że chyba w końcu zajrzę na harmonogram, żeby się zorientować, co i kiedy ;)

Asiu, te piątki w Katowicach to porażka, musieliśmy zrezygnować z wystawy przez to, bo nas praca nie puszcza :(

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze jest Opole po drodze ;)w maju
Oj, Opole to chyba kwiecień...? I to w dzień moich urodzin:lol:

Do Opola psiaków jeszcze nie zgłosiłam, ale planuję. Może w tym, może w przyszłym tygodniu wyślę dokumenty.

Pzdr.

Posted

[quote name='michal_unga']W imieniu Madzi Mudikowej i swoim wielkie gratulacje za championy.
Ja championy ze swoimi w tym roku odpuściłem z dwóch względów :
1. wiadomy
2. Unga po sterylce pod koniec stycznia - nie chciałem ryzykować
Podziękowania dla Was!:lol:
Mudikowa pewnie mocno zajęta, bo ostatnio wcale tutaj nie zagląda...:cool3:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja w Katowicach była słownie raz i, oczywiście, w piątek. Ale wolę sobie zostawić ewent. wolne piatki na inne wystawy, jakieś zagraniczne...

Pzdr.

Namawiam teraz męża na Opole, wprawdzie to kawałek drogi jest, ale jeszcze nie na tyle daleko, żebyśmy nie dali rady obrócić w dwie strony jednego dnia ;)

Będziecie?

Posted

jbk napisał(a):
Tak rozmawiacie o wystawach, że chyba w końcu zajrzę na harmonogram, żeby się zorientować, co i kiedy ;)

Asiu, te piątki w Katowicach to porażka, musieliśmy zrezygnować z wystawy przez to, bo nas praca nie puszcza :(

Ja w Katowicach była słownie raz i, oczywiście, w piątek. Ale wolę sobie zostawić ewent. wolne piatki na inne wystawy, jakieś zagraniczne...

Pzdr.

Posted

jbk napisał(a):
Namawiam teraz męża na Opole, wprawdzie to kawałek drogi jest, ale jeszcze nie na tyle daleko, żebyśmy nie dali rady obrócić w dwie strony jednego dnia ;)

Będziecie?

W Opolu - na 99 % będziemy. Tego dnia mam urodziny:cool3:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']W Opolu - na 99 % będziemy. Tego dnia mam urodziny:cool3:

Pzdr.

jak mi się uda TZta namówić to może wpadnę z wizytą do siostry do Opola ...no chyba że sama z Qbą przyczłapię ;)

Posted

Ciąg dalszy fotek z Panevezys.

CRYSTAL JEVELIN FADIL
- synek JUMA MONGO Asiaczek FCI x CRYSTALJEVELIN COUMACHY

JAZZY BOY Asiaczek FCI

Abotere's ADUNBI - hm... tzn. jego tyły i moje tyły:evil_lol:

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']
jak mi się uda TZta namówić to może wpadnę z wizytą do siostry do Opola ...no chyba że sama z Qbą przyczłapię ;)

Ooooo, ale byłoby super!

Pzdr.

Posted

Cd.
AUTUMN LEGEND AFRIKATA - córka JUMA MONGO Asiaczek x DREAM OF AFRICA LIBERTY VICTGORIA

( jw.)

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']w Opolu spotkałam się z Agabaskiem kilka latek temu ;)teraz też by były baski - bobaski ;)

Agabass ma przyjechać do Polski właśnie w kwietniu. Ale nie wiem dokładnie, kiedy...

Pzdr.

Posted

Kochana, teraz, jak się znamy z dogo, to dla mnie to też będzie o wiele milsze przeżycie :) Bo poprzednio to wszyscy na wystawie byli obcy i w stresie byliśmy ;) A teraz - znajomi i to jacy :) Sławne Asiaczki :))

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Szkoda ze jak jest Opole to mnie nie ma w Pl :(

Śliczne zdjecia.... i Baski Asiaczka sa NAJLEPSZE I NAJKOCHAńSZE NA JH:loveu::loveu::loveu::lol:

Jedziesz tam, no... tam, gdzie byłas poprzednio?

Hahaha, Dżezik rzeczywiście się spisał super! A zdążysz jeszcze go kiedys pokazac na MP?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jedziesz tam, no... tam, gdzie byłas poprzednio?

Hahaha, Dżezik rzeczywiście się spisał super! A zdążysz jeszcze go kiedys pokazac na MP?

Pzdr.

Nie nie jade na wycieczke na Ukraine i na Węgry:)wracam na weekend majowy i po wystawach bede jezdzic:lol:W Legionowie,Grudziadzu a potem dopiero Dobre Miasto i Łódz ;)A do 14.maja moge tylko wystwiac w JH :(