Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze jest Opole po drodze ;)w maju Quote
michal_unga Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 W imieniu Madzi Mudikowej i swoim wielkie gratulacje za championy. Ja championy ze swoimi w tym roku odpuściłem z dwóch względów : 1. wiadomy 2. Unga po sterylce pod koniec stycznia - nie chciałem ryzykować Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Tak rozmawiacie o wystawach, że chyba w końcu zajrzę na harmonogram, żeby się zorientować, co i kiedy ;) Asiu, te piątki w Katowicach to porażka, musieliśmy zrezygnować z wystawy przez to, bo nas praca nie puszcza :( Quote
bonsai_88 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ech... to mam nadzieję, ze się pokażesz w Chorzowie... bo inaczej przez najbliższy rok twoich basków nie poznam :placz: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze jest Opole po drodze ;)w maju Oj, Opole to chyba kwiecień...? I to w dzień moich urodzin:lol: Do Opola psiaków jeszcze nie zgłosiłam, ale planuję. Może w tym, może w przyszłym tygodniu wyślę dokumenty. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='michal_unga']W imieniu Madzi Mudikowej i swoim wielkie gratulacje za championy. Ja championy ze swoimi w tym roku odpuściłem z dwóch względów : 1. wiadomy 2. Unga po sterylce pod koniec stycznia - nie chciałem ryzykować Podziękowania dla Was!:lol: Mudikowa pewnie mocno zajęta, bo ostatnio wcale tutaj nie zagląda...:cool3: Pzdr. Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja w Katowicach była słownie raz i, oczywiście, w piątek. Ale wolę sobie zostawić ewent. wolne piatki na inne wystawy, jakieś zagraniczne... Pzdr. Namawiam teraz męża na Opole, wprawdzie to kawałek drogi jest, ale jeszcze nie na tyle daleko, żebyśmy nie dali rady obrócić w dwie strony jednego dnia ;) Będziecie? Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jbk napisał(a):Tak rozmawiacie o wystawach, że chyba w końcu zajrzę na harmonogram, żeby się zorientować, co i kiedy ;) Asiu, te piątki w Katowicach to porażka, musieliśmy zrezygnować z wystawy przez to, bo nas praca nie puszcza :( Ja w Katowicach była słownie raz i, oczywiście, w piątek. Ale wolę sobie zostawić ewent. wolne piatki na inne wystawy, jakieś zagraniczne... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 AMIŚKA napisał(a):Chyba 5 bo Konwalię tez namówię:multi::multi: Ooooo, a jak sobie dasz radę z 5 jamniorkami? Masz jakąś pomoc na ringu? Pzdr. Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Asiaczek napisał(a):W Opolu - na 99 % będziemy. Tego dnia mam urodziny:cool3: Pzdr. Oooo :) To musimy nie zapomnieć :)) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jbk napisał(a):Namawiam teraz męża na Opole, wprawdzie to kawałek drogi jest, ale jeszcze nie na tyle daleko, żebyśmy nie dali rady obrócić w dwie strony jednego dnia ;) Będziecie? W Opolu - na 99 % będziemy. Tego dnia mam urodziny:cool3: Pzdr. Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Asiaczek']W Opolu - na 99 % będziemy. Tego dnia mam urodziny:cool3: Pzdr. jak mi się uda TZta namówić to może wpadnę z wizytą do siostry do Opola ...no chyba że sama z Qbą przyczłapię ;) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Ciąg dalszy fotek z Panevezys. CRYSTAL JEVELIN FADIL - synek JUMA MONGO Asiaczek FCI x CRYSTALJEVELIN COUMACHY JAZZY BOY Asiaczek FCI Abotere's ADUNBI - hm... tzn. jego tyły i moje tyły:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Alicja'] jak mi się uda TZta namówić to może wpadnę z wizytą do siostry do Opola ...no chyba że sama z Qbą przyczłapię ;) Ooooo, ale byłoby super! Pzdr. Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Asiaczek']Ooooo, ale byłoby super! Pzdr. w Opolu spotkałam się z Agabaskiem kilka latek temu ;)teraz też by były baski - bobaski ;) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Cd. AUTUMN LEGEND AFRIKATA - córka JUMA MONGO Asiaczek x DREAM OF AFRICA LIBERTY VICTGORIA AVATAR OF BEAUTY AFRIKATA ( jw.) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Konkurencja Młody Prezenter, Jolanta Verreva/LV Jolanta + Dżezik = II miejsce w gr. starszej!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jbk napisał(a):Oooo :) To musimy nie zapomnieć :)) Jak się spotkamy, to i tak będzie to dla mnie wspaniały dzień:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Alicja']w Opolu spotkałam się z Agabaskiem kilka latek temu ;)teraz też by były baski - bobaski ;) Agabass ma przyjechać do Polski właśnie w kwietniu. Ale nie wiem dokładnie, kiedy... Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Szkoda ze jak jest Opole to mnie nie ma w Pl :( Śliczne zdjecia.... i Baski Asiaczka sa NAJLEPSZE I NAJKOCHAńSZE NA JH:loveu::loveu::loveu::lol: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Kochana, teraz, jak się znamy z dogo, to dla mnie to też będzie o wiele milsze przeżycie :) Bo poprzednio to wszyscy na wystawie byli obcy i w stresie byliśmy ;) A teraz - znajomi i to jacy :) Sławne Asiaczki :)) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Florka_xyz napisał(a):Szkoda ze jak jest Opole to mnie nie ma w Pl :( Śliczne zdjecia.... i Baski Asiaczka sa NAJLEPSZE I NAJKOCHAńSZE NA JH:loveu::loveu::loveu::lol: Jedziesz tam, no... tam, gdzie byłas poprzednio? Hahaha, Dżezik rzeczywiście się spisał super! A zdążysz jeszcze go kiedys pokazac na MP? Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jam Modest sie ładnie prezentuje w stójce :loveu: i kto by pomyślał, że to jeszcze taki małolat :p A Twoje i Gusiowe tyły ..... :razz::lol::lol::lol::lol: Quote
Florka_xyz Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Jedziesz tam, no... tam, gdzie byłas poprzednio? Hahaha, Dżezik rzeczywiście się spisał super! A zdążysz jeszcze go kiedys pokazac na MP? Pzdr. Nie nie jade na wycieczke na Ukraine i na Węgry:)wracam na weekend majowy i po wystawach bede jezdzic:lol:W Legionowie,Grudziadzu a potem dopiero Dobre Miasto i Łódz ;)A do 14.maja moge tylko wystwiac w JH :( Quote
Recommended Posts