Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylrwia napisał(a):
Tak to było z boku głównego ringu. No ja taki piasek to na ringu miałam :angryy: Wiesz łapałam zdjęcie psiaka ale nie wiedziałam, że to Asiaczkowy. Tak to bym sie bardziej postarała. Ja swojego nie za bardzo mogłam zostawiac z kumplem aby swobodnie sie bawić w fotoreportera. Mój psiak chciał sie z każdym innym bawić i ciężko było kumplowi go utrzymać.:p

Ale i tak dziękujemy za refleks! I za skojarzenie, że to może być jakiś Asiaczek!:lol:
"Następną razą" będziemy pozować, OK? A propos, kiedy będzie ten następny raz? Na jaka wystawę wybierasz się?
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
Racja:angryy::roll:
to chyba bylo jak czekalismy przy ringu glownym na Bog, bo tam taki piasek był. Trzeba było na pudle robić :roll: a nie jak czekamy i sie denerwujemy:lol::razz:

Savannah - czy ta biała ringówka była dla Ciebie odpowiednia? Mnie ona nie pasuje, bo jest za śliska ... Ja mam swoje ulubione. Pokażę Ci we Wrocku.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Savannah - czy ta biała ringówka była dla Ciebie odpowiednia? Mnie ona nie pasuje, bo jest za śliska ... Ja mam swoje ulubione. Pokażę Ci we Wrocku.
Pzdr.

Asiaczku - masz na myśli sliska w jakim sensie, ja myśle że jest sliska na szyji bo jej się zsuwa i czesto trzeba poprawiać by była w odpowiednim miejscu. A czy Twoje ringówki można w PL kupić? jak nie to postaram się Buszce coś nabyć w Hannoverze.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja lubię takie zaciskowe, ale z "żabką". Nie wiem, jak to wytłumaczyć...
Pzdr.

rozumiem , rozumiem przeciez obcowalam z Asiaczkowymi ringowkami, sa fajne! a mozna kupic w PL? ja tez nie lubie takich ringowek jak ma Buszka, dla mnie najlepsze lancuszki :evil_lol: ale to nie na basenji:lol:

Posted

Dwie z obecnie posiadanych kupiłam w sklepiku p. Świętoniowej (sędzina, hodowczyni i - jak się okazuje - właścicielka sklepu + salonu dla psów). Ale to były ostatnie 2 egzemplarze. I więcej ich nie było. Dwie następne kupiłam w Luksemburgu.
W PL, na wystawach można kupic tylko te, których ja nie lubię...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Brunetka mówi do blondyki:
- Zobacz, jaki piekny las!
Blondynka:
- Nie widzę. Drzewa mi zasłaniają...

hehe, dobre:evil_lol::evil_lol::turn-l::turn-l::roflt:

Posted

Asiaczku wlaściciele chowa, mi napisali mailem, ze mają baaardzo dużo zdjec, muszą je obrobić, ale mają mało czasu w ciągu dnia. POstarają się jak najszybciej wysłac płytkę CD do mnie, jak ją dostane to wszystkie zdjęcia z tamtej płytki przegram na nową CD i wyśle do Ciebie, oraz Gosi. Myśle że będzie wam się podobać prezent:loveu:

Posted

Zdjęcia suuuperowe :multi: , ja planuję weekendowe szaleństwo zdjęciowe na powitanie jesieni, zobaczymy może coś z tego wyjdzie. No to teraz po tej porcji natury poproszę o baski :lol: .

Posted

Savannah napisał(a):
Asiaczku super fotki!! Mam nadzieje że bedzie ten aparat co nim robiłaś zdjęcia we Wrocku:cool3:

Będę miała ten, co zawsze. Ale na pewno nie ten, który robił zdjęcia w Chorzowie, bo... on nie mój.:lol:
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
Asiaczku wlaściciele chowa, mi napisali mailem, ze mają baaardzo dużo zdjec, muszą je obrobić, ale mają mało czasu w ciągu dnia. POstarają się jak najszybciej wysłac płytkę CD do mnie, jak ją dostane to wszystkie zdjęcia z tamtej płytki przegram na nową CD i wyśle do Ciebie, oraz Gosi. Myśle że będzie wam się podobać prezent:loveu:

Niech ten Twój kolega nie obrabia zdjęć, tylko posegreguje: moje - twoje. I już. Ja sama sobie obrobię zdjęcia.
A prezent będzie superowy!!! Juz teraz serdecznie dziękuję Tobie i Jemu.:multi:
Pzdr.

Posted

[quote name='Poświata']Zdjęcia suuuperowe :multi: , ja planuję weekendowe szaleństwo zdjęciowe na powitanie jesieni, zobaczymy może coś z tego wyjdzie. No to teraz po tej porcji natury poproszę o baski :lol: .
A mogą byc baski + kotaski? Bo innych zdjęć nie mam...

Wahzirek chciał pobawić się z kotami. ale one nie bardzo... No więc zdecydowa, że chociaż połozy się koło nich. Ale Rudej coś się nie spodobało i pokazała pazurki...

... potem zrobiła odwrót i udawała, że ona nie, nie, ależ absolutnie... A wsparcia szukała u Rudego, który na to wszystko patrzyl ze stoickim spokojem...

Skończyło się to tym, że koty zmieniły "miejsce postoju" a Wahzirek zwinął się w kłębuszek i... poszedł spać.

A co na to wszystko Rudy? Sami popatrzcie:
Tak a propos, to Rudy jest ostrzyzony i odrasta.

Ruda, czując się winna - zwiała i nie udało mi się zrobić jej zdjęcia... ale nic straconego. Jeszcze ją dorwę...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A mogą byc baski + kotaski? Bo innych zdjęć nie mam...:multi: mogą, jasne że mogą :multi:

co na to wszystko Rudy? Sami popatrzcie:
Tak a propos, to Rudy jest ostrzyzony i odrasta.

Pzdr.
A Rudy to ten co siedział za kaloryferem i za cholerkę nie chciał się pokazać mojej Gabrysi :hmmmm:???

Posted

[quote name='Asiaczek']Agappe, qurde, to gdzie Ty mieszkasz?! Takie widoki nad ranem...?!
A florka - całkiem, całkiem...
Pzdr.

mówiłam Ci, ze na wsi ;) pola uprawne, traktory, kury <jedna Anacie bardzo smakowała:evil_lol: >, bażanty, jakies łasicowate stworzenia ;) i kupa dzikich zarośli i łąk, gdzie roślinki/trawy są mojej wysokości w niektórych miejscach ;)

a to wszystko to starorzecze wisły na Warszawskim mokotowie, które do tej pory na szczescie nie zostało zagospodarowane..
powstała kiedyś wieś pod Warszawą - Szopy Polskie.. ale Warszawa robiła sie coraz większa i większa.. i w końcu wies została obudowana miastem ;) wieś jest pod skarpą i jest terenem dość podmokłym, wiec mgły są czesto, a ja mieszkam na 12 piętrze na skarpie i tak oto powstaje widok ;) nawet kościół na Marysinie widać jak jest normalna widoczność ;)