Asiaczek Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 sylrwia napisał(a):Tak to było z boku głównego ringu. No ja taki piasek to na ringu miałam :angryy: Wiesz łapałam zdjęcie psiaka ale nie wiedziałam, że to Asiaczkowy. Tak to bym sie bardziej postarała. Ja swojego nie za bardzo mogłam zostawiac z kumplem aby swobodnie sie bawić w fotoreportera. Mój psiak chciał sie z każdym innym bawić i ciężko było kumplowi go utrzymać.:p Ale i tak dziękujemy za refleks! I za skojarzenie, że to może być jakiś Asiaczek!:lol: "Następną razą" będziemy pozować, OK? A propos, kiedy będzie ten następny raz? Na jaka wystawę wybierasz się? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Savannah napisał(a):Racja:angryy::roll: to chyba bylo jak czekalismy przy ringu glownym na Bog, bo tam taki piasek był. Trzeba było na pudle robić :roll: a nie jak czekamy i sie denerwujemy:lol::razz: Savannah - czy ta biała ringówka była dla Ciebie odpowiednia? Mnie ona nie pasuje, bo jest za śliska ... Ja mam swoje ulubione. Pokażę Ci we Wrocku. Pzdr. Quote
Savannah Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Asiaczek napisał(a):Savannah - czy ta biała ringówka była dla Ciebie odpowiednia? Mnie ona nie pasuje, bo jest za śliska ... Ja mam swoje ulubione. Pokażę Ci we Wrocku. Pzdr. Asiaczku - masz na myśli sliska w jakim sensie, ja myśle że jest sliska na szyji bo jej się zsuwa i czesto trzeba poprawiać by była w odpowiednim miejscu. A czy Twoje ringówki można w PL kupić? jak nie to postaram się Buszce coś nabyć w Hannoverze. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Ja lubię takie zaciskowe, ale z "żabką". Nie wiem, jak to wytłumaczyć... Pzdr. Quote
Savannah Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja lubię takie zaciskowe, ale z "żabką". Nie wiem, jak to wytłumaczyć... Pzdr. rozumiem , rozumiem przeciez obcowalam z Asiaczkowymi ringowkami, sa fajne! a mozna kupic w PL? ja tez nie lubie takich ringowek jak ma Buszka, dla mnie najlepsze lancuszki :evil_lol: ale to nie na basenji:lol: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Dwie z obecnie posiadanych kupiłam w sklepiku p. Świętoniowej (sędzina, hodowczyni i - jak się okazuje - właścicielka sklepu + salonu dla psów). Ale to były ostatnie 2 egzemplarze. I więcej ich nie było. Dwie następne kupiłam w Luksemburgu. W PL, na wystawach można kupic tylko te, których ja nie lubię... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Coś sobie upodobałam ostatnio florę z niewielką domieszka fauny. Dlatego wkleję dzisiejsze zdjęcia. A co tam! Cdn.Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 II cz. flory z domieszka fauny: A tutaj zaczyna się fauna...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Na miłe rozpoczecie dnia, dowcip: Brunetka mówi do blondyki: - Zobacz, jaki piekny las! Blondynka: - Nie widzę. Drzewa mi zasłaniają... Pzdr. Quote
Mi. Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Asiaczek'] Brunetka mówi do blondyki: - Zobacz, jaki piekny las! Blondynka: - Nie widzę. Drzewa mi zasłaniają... hehe, dobre:evil_lol::evil_lol::turn-l::turn-l::roflt: Quote
Savannah Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Asiaczku super fotki!! Mam nadzieje że bedzie ten aparat co nim robiłaś zdjęcia we Wrocku:cool3: Quote
Savannah Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Asiaczku wlaściciele chowa, mi napisali mailem, ze mają baaardzo dużo zdjec, muszą je obrobić, ale mają mało czasu w ciągu dnia. POstarają się jak najszybciej wysłac płytkę CD do mnie, jak ją dostane to wszystkie zdjęcia z tamtej płytki przegram na nową CD i wyśle do Ciebie, oraz Gosi. Myśle że będzie wam się podobać prezent:loveu: Quote
agabass Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 widzę Asiaczku, że szalejesz z naturą ale z ciebie żartowniś haha Quote
Agappe Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Asiaczku specjalnie dla Ciebie <sprawdzłam mozliwości aparatu i uwazam, ze calkiem nieźle mi poszło ;) > zdjęcia z "mojej" mokotowskiej wsi :) Quote
Agappe Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 i jeszcze widoki z okna tego co było na dole ;) Quote
Poświata Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Zdjęcia suuuperowe :multi: , ja planuję weekendowe szaleństwo zdjęciowe na powitanie jesieni, zobaczymy może coś z tego wyjdzie. No to teraz po tej porcji natury poproszę o baski :lol: . Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Savannah napisał(a):Asiaczku super fotki!! Mam nadzieje że bedzie ten aparat co nim robiłaś zdjęcia we Wrocku:cool3: Będę miała ten, co zawsze. Ale na pewno nie ten, który robił zdjęcia w Chorzowie, bo... on nie mój.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Savannah napisał(a):Asiaczku wlaściciele chowa, mi napisali mailem, ze mają baaardzo dużo zdjec, muszą je obrobić, ale mają mało czasu w ciągu dnia. POstarają się jak najszybciej wysłac płytkę CD do mnie, jak ją dostane to wszystkie zdjęcia z tamtej płytki przegram na nową CD i wyśle do Ciebie, oraz Gosi. Myśle że będzie wam się podobać prezent:loveu: Niech ten Twój kolega nie obrabia zdjęć, tylko posegreguje: moje - twoje. I już. Ja sama sobie obrobię zdjęcia. A prezent będzie superowy!!! Juz teraz serdecznie dziękuję Tobie i Jemu.:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Agappe, qurde, to gdzie Ty mieszkasz?! Takie widoki nad ranem...?! A florka - całkiem, całkiem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='Poświata']Zdjęcia suuuperowe :multi: , ja planuję weekendowe szaleństwo zdjęciowe na powitanie jesieni, zobaczymy może coś z tego wyjdzie. No to teraz po tej porcji natury poproszę o baski :lol: . A mogą byc baski + kotaski? Bo innych zdjęć nie mam... Wahzirek chciał pobawić się z kotami. ale one nie bardzo... No więc zdecydowa, że chociaż połozy się koło nich. Ale Rudej coś się nie spodobało i pokazała pazurki... ... potem zrobiła odwrót i udawała, że ona nie, nie, ależ absolutnie... A wsparcia szukała u Rudego, który na to wszystko patrzyl ze stoickim spokojem... Skończyło się to tym, że koty zmieniły "miejsce postoju" a Wahzirek zwinął się w kłębuszek i... poszedł spać. A co na to wszystko Rudy? Sami popatrzcie: Tak a propos, to Rudy jest ostrzyzony i odrasta. Ruda, czując się winna - zwiała i nie udało mi się zrobić jej zdjęcia... ale nic straconego. Jeszcze ją dorwę...:evil_lol: Pzdr. Quote
agabass Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 ach ten słodki Fazi moj Fazi koteczki też piękne Quote
Poświata Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Asiaczek']A mogą byc baski + kotaski? Bo innych zdjęć nie mam...:multi: mogą, jasne że mogą :multi: co na to wszystko Rudy? Sami popatrzcie: Tak a propos, to Rudy jest ostrzyzony i odrasta. Pzdr.A Rudy to ten co siedział za kaloryferem i za cholerkę nie chciał się pokazać mojej Gabrysi :hmmmm:??? Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Nieee, to chyba byla Ruda. Rudy jest baaardzo towarzyski. Pzdr. Quote
Agappe Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Asiaczek']Agappe, qurde, to gdzie Ty mieszkasz?! Takie widoki nad ranem...?! A florka - całkiem, całkiem... Pzdr. mówiłam Ci, ze na wsi ;) pola uprawne, traktory, kury <jedna Anacie bardzo smakowała:evil_lol: >, bażanty, jakies łasicowate stworzenia ;) i kupa dzikich zarośli i łąk, gdzie roślinki/trawy są mojej wysokości w niektórych miejscach ;) a to wszystko to starorzecze wisły na Warszawskim mokotowie, które do tej pory na szczescie nie zostało zagospodarowane.. powstała kiedyś wieś pod Warszawą - Szopy Polskie.. ale Warszawa robiła sie coraz większa i większa.. i w końcu wies została obudowana miastem ;) wieś jest pod skarpą i jest terenem dość podmokłym, wiec mgły są czesto, a ja mieszkam na 12 piętrze na skarpie i tak oto powstaje widok ;) nawet kościół na Marysinie widać jak jest normalna widoczność ;) Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 No to pozazdrościć! Takie piękne tereny, a na spacery to umawiamy się na Polach. Może następnym razem tam, u Ciebie? pzdr. Quote
Recommended Posts