Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Anecioreczek napisał(a):bry wieczor,co słychac u mojej ulubionej hodolwi Basenji? :eviltong: Hihihi, na razie dobrze! A u Kocicy-Złośnicy? I teraz zastanów się o kogo mi chodzi...?:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 No to na dobranoc - troszkę fotek z Panevezys. Na początek - Modest w czasie ostatnich ćwiczeń przed oceną (stąd mój troche dziwny strój)... MODEST AS HELL Asiaczek FCI Na rękach u handlerki z Łotwy - Maria Ziemlanskaya:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Cd. Modesta... I juz na ringu - sprawdzanie zębolków:loveu:. Modest zniósł to dzielnie... Stójka w wykonaniu Modesta... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Alicja']Przywitam się ślicznie i biegnę dalej :p Postaraj się jeszcze do nas wrócić, bo... sa ciepłe fotki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Tutaj nasz Bąbelek jest juz po ocenie, na rękach Właściciela - Marisa - cały szczęśliwy... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 O, nie! Modest wcale nie był przestraszony... Na pewno! Pzdr. Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://img237.imageshack.us/img237/2066/img5587.jpg - kochane maleństwo :) Quote
panienkabubu Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/6241/resizeofimg0091.jpg Znam tą dziewczynę! :multi: Poznałam ją w Trencinie, gdzie wystawiała Pinczery Miniaturowe :) Zgarnęła wszystko zarówno z psem jak i z suką :multi: Jest przemiłą osóbką, rozmawiałam z nią później długo długo - no i pomogłam jej dogadać się z ludźmi i wyciągnąć pucharek za BOBa przed finałami :loveu: Przesympatyczna dziewczyna! Asiaczki - BRAWA ZA LESZNO! Quote
pati Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 wszystkie asiaczki sliczne ale od dziś jestem fanką MOdesta CUDO w moich ukochanych kolorach Quote
AMIŚKA Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Asiaczek']O, nie! Modest wcale nie był przestraszony... Na pewno! Pzdr. ;) O nie ,nie przestraszony;) z a i n t e r e s o w a n y i to mocno psiakiem z naprzeciw:eviltong: ImageShack - Image Hosting :: img5587.jpg śliczny MODEST a jak pięknie sie wystawia :biggrina: jaki pewny siebie:biggrina: taki szczylek:kiss_2::kiss_2: GRATULUJE ASIACZKU:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='jbk']http://img237.imageshack.us/img237/2066/img5587.jpg - kochane maleństwo :) Od Ainy i Marisa (właściciele Modesta) dostaje co kilka dni maile z informacjami. Dzisiaj np. dostałam info, że Modest gdy biega sobie po dworze, to gdy dooopka zmarznie - przychodzi pod drzwi i zaczyna śpiewac, że chce wejść. Fakt, był największa gadułą w porównaniu do pozostałych szczeniąt... No i chyba zaczyna lub nawet zaczął wymieniać zęby, bo ostatnio zaczął podgryzać różne rzeczy w domu...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='panienkabubu']http://img18.imageshack.us/img18/6241/resizeofimg0091.jpg Znam tą dziewczynę! :multi: Poznałam ją w Trencinie, gdzie wystawiała Pinczery Miniaturowe :) Zgarnęła wszystko zarówno z psem jak i z suką :multi: Jest przemiłą osóbką, rozmawiałam z nią później długo długo - no i pomogłam jej dogadać się z ludźmi i wyciągnąć pucharek za BOBa przed finałami :loveu: Przesympatyczna dziewczyna! Asiaczki - BRAWA ZA LESZNO! Zgadza się. Marija ma pinczery min. i to bardzo dobre! Oprócz tego, że Marija jest przesympatyczna, to równiez jest profesjonalną handlerką i w 2008 r. zajęła I miejsce w handlingu i chyba II w profesjonalnym rankingu. albo jakoś tak podobnie - nie pamiętam. Zawsze jak się widzimy, jest pełna chęci do zaprezentowania baska, do pomocy na ringu i daje cenne uwagi. Jestem jej bardzo wdzięczna za pomoc i wskazówki. Dzieki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='AMIŚKA'];) O nie ,nie przestraszony;) z a i n t e r e s o w a n y i to mocno psiakiem z naprzeciw:eviltong: ImageShack - Image Hosting :: img5587.jpg śliczny MODEST a jak pięknie sie wystawia :biggrina: jaki pewny siebie:biggrina: taki szczylek:kiss_2::kiss_2: GRATULUJE ASIACZKU:multi::multi: Zagdza się! A na tego psiaka to nawet nawarczał! Modest już od "małego" był ćwiczony na stole, gorzej wyszło nam z bieganiem (mało czasu). Ale na ringu absolutnie nie był przestraszony. Wręcz przeciwnie - bardzo zainteresowany tabliczkami z lokatami, stołem, sędzią. Reagował spokojnie na inne psy na sąsiednich ringach. Myślę, że przy odpowiednim treningu to będzie "maszyna wystawowa":lol:. Poprawić bieganie, wyćwiczyć stójkę i... wio, na wystawy zbierać medale, pucharki. Lliczę, że i w Polsce się pojawi:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 A wiecie, co ja dzisiaj widziałam na porannym spacerku? PRZEBIŚNIEGI!!!:crazyeye: Pzdr. Quote
WinterGirl Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ...obwieszczacie dobre wieści, wiona jest już blisko? pozdrawiam Quote
Elitesse Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Asiaczek']A wiecie, co ja dzisiaj widziałam na porannym spacerku? PRZEBIŚNIEGI!!!:crazyeye: Pzdr. a ja tez widzialam - wczoraj :eviltong::lol: Quote
taxelina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ja juz w sobote widzialam, bez sniegu przebisniegi :D Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 No to chyba mozna oficjalnie napisać, że wiosna juz nadchodzi...? Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :sweetCyb::bigcool::Cool!:wychodzi na to ze tak:Cool!::bigcool::sweetCyb: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Zima ze stycznia i lutego bardzo mi się podobała. Dawno juz w W-wie nie było tyle śniegu i nie było tak czysto i biało na ulicach. Ale teraz, przy tej chlapie i szarych trawnikach i innych atrakcjach na nich - z niecierpliwością czekam na wiosnę. Juz chcę wyrzucić zimowe "martensy", pozostałe wyczyścić i pochowac do szafy. Pora na lżejsze obuwie:)) Wiosna, wiosna, gdzie-ześ, Ty...? Pzdr. Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Asiaczek']No to chyba mozna oficjalnie napisać, że wiosna juz nadchodzi...? Pzdr. Trochę się boję, bo zapowiadają w tv nawrót zimy..... Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Asiaczek']A wiecie, co ja dzisiaj widziałam na porannym spacerku? PRZEBIŚNIEGI!!!:crazyeye: Pzdr. trzeba będzie powęszyć w okolicy ;) Modeścik :loveu: http://img262.imageshack.us/img262/8887/resizeofimg0093.jpg Quote
Recommended Posts