Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anecioreczek napisał(a):
bry wieczor,co słychac u mojej ulubionej hodolwi Basenji? :eviltong:

Hihihi, na razie dobrze!
A u Kocicy-Złośnicy? I teraz zastanów się o kogo mi chodzi...?:evil_lol:
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

No to na dobranoc - troszkę fotek z Panevezys.

Na początek - Modest w czasie ostatnich ćwiczeń przed oceną (stąd mój troche dziwny strój)...
MODEST AS HELL Asiaczek FCI

Na rękach u handlerki z Łotwy - Maria Ziemlanskaya:loveu:

Cdn.
Pzdr.

Posted

http://img18.imageshack.us/img18/6241/resizeofimg0091.jpg
Znam tą dziewczynę! :multi:
Poznałam ją w Trencinie, gdzie wystawiała Pinczery Miniaturowe :) Zgarnęła wszystko zarówno z psem jak i z suką :multi:
Jest przemiłą osóbką, rozmawiałam z nią później długo długo - no i pomogłam jej dogadać się z ludźmi i wyciągnąć pucharek za BOBa przed finałami :loveu:
Przesympatyczna dziewczyna!

Asiaczki - BRAWA ZA LESZNO!

Posted

[quote name='Asiaczek']O, nie! Modest wcale nie był przestraszony... Na pewno!

Pzdr.
;)
O nie ,nie przestraszony;)

z a i n t e r e s o w a n y
i to mocno psiakiem z naprzeciw:eviltong:

ImageShack - Image Hosting :: img5587.jpg

śliczny MODEST
a jak pięknie sie wystawia :biggrina:
jaki pewny siebie:biggrina:
taki szczylek:kiss_2::kiss_2:

GRATULUJE ASIACZKU:multi::multi:

Posted

[quote name='jbk']http://img237.imageshack.us/img237/2066/img5587.jpg - kochane maleństwo :)
Od Ainy i Marisa (właściciele Modesta) dostaje co kilka dni maile z informacjami. Dzisiaj np. dostałam info, że Modest gdy biega sobie po dworze, to gdy dooopka zmarznie - przychodzi pod drzwi i zaczyna śpiewac, że chce wejść. Fakt, był największa gadułą w porównaniu do pozostałych szczeniąt...
No i chyba zaczyna lub nawet zaczął wymieniać zęby, bo ostatnio zaczął podgryzać różne rzeczy w domu...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='panienkabubu']http://img18.imageshack.us/img18/6241/resizeofimg0091.jpg
Znam tą dziewczynę! :multi:
Poznałam ją w Trencinie, gdzie wystawiała Pinczery Miniaturowe :) Zgarnęła wszystko zarówno z psem jak i z suką :multi:
Jest przemiłą osóbką, rozmawiałam z nią później długo długo - no i pomogłam jej dogadać się z ludźmi i wyciągnąć pucharek za BOBa przed finałami :loveu:
Przesympatyczna dziewczyna!

Asiaczki - BRAWA ZA LESZNO!
Zgadza się. Marija ma pinczery min. i to bardzo dobre!
Oprócz tego, że Marija jest przesympatyczna, to równiez jest profesjonalną handlerką i w 2008 r. zajęła I miejsce w handlingu i chyba II w profesjonalnym rankingu. albo jakoś tak podobnie - nie pamiętam.
Zawsze jak się widzimy, jest pełna chęci do zaprezentowania baska, do pomocy na ringu i daje cenne uwagi. Jestem jej bardzo wdzięczna za pomoc i wskazówki.

Dzieki!

Pzdr.

Posted

[quote name='AMIŚKA'];)
O nie ,nie przestraszony;)

z a i n t e r e s o w a n y
i to mocno psiakiem z naprzeciw:eviltong:

ImageShack - Image Hosting :: img5587.jpg

śliczny MODEST
a jak pięknie sie wystawia :biggrina:
jaki pewny siebie:biggrina:
taki szczylek:kiss_2::kiss_2:

GRATULUJE ASIACZKU:multi::multi:
Zagdza się! A na tego psiaka to nawet nawarczał!
Modest już od "małego" był ćwiczony na stole, gorzej wyszło nam z bieganiem (mało czasu). Ale na ringu absolutnie nie był przestraszony. Wręcz przeciwnie - bardzo zainteresowany tabliczkami z lokatami, stołem, sędzią. Reagował spokojnie na inne psy na sąsiednich ringach. Myślę, że przy odpowiednim treningu to będzie "maszyna wystawowa":lol:. Poprawić bieganie, wyćwiczyć stójkę i... wio, na wystawy zbierać medale, pucharki. Lliczę, że i w Polsce się pojawi:lol:

Pzdr.

Posted

Zima ze stycznia i lutego bardzo mi się podobała. Dawno juz w W-wie nie było tyle śniegu i nie było tak czysto i biało na ulicach. Ale teraz, przy tej chlapie i szarych trawnikach i innych atrakcjach na nich - z niecierpliwością czekam na wiosnę. Juz chcę wyrzucić zimowe "martensy", pozostałe wyczyścić i pochowac do szafy. Pora na lżejsze obuwie:))

Wiosna, wiosna, gdzie-ześ, Ty...?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No to chyba mozna oficjalnie napisać, że wiosna juz nadchodzi...?

Pzdr.

Trochę się boję, bo zapowiadają w tv nawrót zimy.....