Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Meldują się Buszki :lol:.
Co ja słyszę,Asiaczki w Lesznie były(gratulacje :multi:!!!),ale na kawusię nie wpadły! Oj nie ładnie,nie ładnie :mad:.

Posted

Florka xyz
Kaya
betel
Alicja
Błyskotka
gosiaja
Cambel&Megi
bonita
Anecioreczek
agaciaaa
deer_1987
dzasta

Buszki
- pięknie Wam dziękuję za gratulacje! Jestescie jak zawsze niezawodni w trzymaniu kciuków i w szybkiej reakcji na wydarzenia w tej Galerii!:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Pzdr.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Dogo-Dzień-Dobry [już popołudniowo..:lol:] Asiaczki!
jakiś czas nie miałam okazji nic napisać, ale już jestem..
Strasznie przykro mi z powodu Rudego..:( <*>

Gratuluję wyników z Panevezys i Leszna!
Modest jest przecudny :loveu:
i dziękuję za wstawienie moich zdjęć. :)

jeszcze takie pytanie, jak sprawuje się to urządzenie HP? ;)

pozdrawiam serdecznie
Kamila

Witaj, witaj!
Urządzenie HP sprawuje się po prostu super! Juz skanowałam, kopiowałam i drukowałam. A, i zainstalowałam je sama!!!:multi: Jak na takiego geniusza technicznego inaczej, uważam, że to był mój prywatny duuuuzy sukces!:lol:

Wszystkie te 3 funkcje działaja b.szybko, sprawnie i generalnie wydaje mi się, że "3 w 1" jest b.proste w obsłudze. No tak. Bo "zwierzę oswojone juz nigdy nie będzie dla nas dzikie", prawda?;)

Pzdr.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
nooo :) teraz znacznie wygodniej, najświeższe wieści prosto z wystawy, nie trzeba stukać sms-ów, można prosto na dogo wrzucać wyniki.:multi:

Czekamy na BiSy i kolejne wieści. :)

A tak. Po ocenie, nakarmieniu psiaków po prostu usiadłam sobie, rozłożyłam "gadżety" i zalogowałam się na DGM. Chwilkę trwało zanim znalazłam sieć, a potem to... sruuuuuuu i macie jeszcze cieplutkie wieści z wystawy. super sprawa!!!

A wiesz, że ja nie lubię pisać SMS'ów, zawsze za duzo chcę powiedziec, napisać, a musze się ograniczać... Oj, jak ja tego nie lubię (w szkołach zawsze moje wypracowania były najdłuższe...:evil_lol:).

Pzdr.

Posted

lady_m napisał(a):
Asiu przezde wszystkim przykro mi z powodu Rudego :-( Widac tak byc musialo...

A Modest - gdyby mial brode podobny by byl do Jacka :evil_lol:

Hahaha, powiem to Jackowi. Ciekawe, jaka będzie jego reakcja...:???:

Pzdr.

Posted

[quote name='Buszki']Meldują się Buszki :lol:.
Co ja słyszę,Asiaczki w Lesznie były(gratulacje :multi:!!!),ale na kawusię nie wpadły! Oj nie ładnie,nie ładnie :mad:.
Oooooooo, a kto to zalogował się wreszcie na DGM?!?!?! Buszki, nasze Kochane Buszki!!!!! Hurra!!!!!

Strrrraszliwie się cieszę, że logowanie na DGM powiodło się. Jest juz nas coraz więcej i... bardzo dobrze. Tak trzymać!

Od razu się tłumaczę. Aby do Was pojechać na kawę/herbate nawet nie było czasu. Nasze sędziowanie zaczęło się od 11.00 i do ok. 13.30 nasza busowa grupa miała pełne ręce roboty. Wysikiwanie, karmienie, plotki (jakże ważny element każdej wystawy:evil_lol:), zjedzenie czegoś ciepłego... I juz zaraz o 15.00 zaczęły się BIS'y...Nie było opcji, aby podjechać do Was, serio-serio.

Pzdr.

Posted

[quote name='bonsai_88']Bo mi to już nie podziękowała :placz:
bonsai, Kochana, naprawde Cię ominęłam? Jesoooo, sorki... Wiesz, że zawsze jesteś u nas miłym Gościem ze swoją cudna Birmą i jej koleżanką.

Widocznie pora iść spać, jednak wiek robi swoje:evil_lol: ... I chyba zaraz tak zrobię.:lol:

I bardzo dziękuję i za kciuki i za gratulacje!

Pzdr.

Posted

Hahaha, dzięki za wizytę i miłe słowa. Ale uciekaj do łóżka, bo... dzisiaj zaczyna się nowy tydzień, pewnie pracowity dla każdego z nas...

dobranocka!

Pzdr.

Posted

asiaczki GRATULACJE to poszaleliście :multi::multi:

zdjęcia sliczne a psy prezentują się świetnie. Kurcze fajna ta twoja rasa asiaczku

Posted

[quote name='Asiaczek']Oooooooo, a kto to zalogował się wreszcie na DGM?!?!?! Buszki, nasze Kochane Buszki!!!!! Hurra!!!!!

Strrrraszliwie się cieszę, że logowanie na DGM powiodło się. Jest juz nas coraz więcej i... bardzo dobrze. Tak trzymać!

Od razu się tłumaczę. Aby do Was pojechać na kawę/herbate nawet nie było czasu. Nasze sędziowanie zaczęło się od 11.00 i do ok. 13.30 nasza busowa grupa miała pełne ręce roboty. Wysikiwanie, karmienie, plotki (jakże ważny element każdej wystawy:evil_lol:), zjedzenie czegoś ciepłego... I juz zaraz o 15.00 zaczęły się BIS'y...Nie było opcji, aby podjechać do Was, serio-serio.

Pzdr.

No dobra,usprawiedliwienie przyjęte.Ale następnym razem nie daruję :cool3:!

Posted

[quote name='Korenia']Powoli uciekam... tylko coś wzięło mnie na sprzątanie :oops: nieważne, że muszę wstać o 6:30...Ja miałam bardzo powazny zamiar wstać o 5.00, ale... tak mi się dobrze spało, że wstałam dopiero o 7.00. Wahzirek przytulony pod kołderka, koty tez wtulone, a na dodatek pewnie w nocy nie domknełam balkonu i "się otworzył". To znaczy lekko uchylił i w pokoju było tak chłodno, a przy zwierzakach - tak cieplutko... eh, mogłabym tak leżeć i spać jeszcze przynajmniej ze 2 godziny...:lol:

[quote name='Kaya']A jak poszło na BiSach bo nie moge się doszukać relacji ;)
Kaya - na BIS'ach nie zostalismy zauważeni. Do pierwszej trójki wszedł SH, sziba i nie pamiętam, co tam było trzeciego...

Pzdr.

Posted

pati napisał(a):
asiaczki GRATULACJE to poszaleliście :multi::multi:

zdjęcia sliczne a psy prezentują się świetnie. Kurcze fajna ta twoja rasa asiaczku

Rasa jest rzeczywiście świetna i jaka fotogeniczna!:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Buszki']No dobra,usprawiedliwienie przyjęte.Ale następnym razem nie daruję :cool3:![/quote
Nastepny raz to może będzie pod koniec maja - Leszno-Prestige. Ale to jeszcze nic pewnego. zobaczymy...

Pzdr.

Posted

ewka i haker napisał(a):
my tez skaladamy spóźnione gratulacje:multi::multi::multi::multi:

Wystawa wczoraj, dzisiaj gratulacje, to żadne spóźnienie!
Witaj!

Pzdr.