Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Rudy właśnie został zabrany i będzie skremowany. Poryczałam się jak głupia... To była jedyna słuszna decyzja... Dziekuję Wam za słowa otuchy. Pzdr. Asiaczku ...wczoraj mnie nie było , dziś błąkam się i do siebie dojść nie mogę ... Bardzo Mi przykro .... :glaszcze: Quote
dzasta Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Rudy ['] Naprawdę mi bardzo przykro :( Ehhh a u mnie dzisiaj też smutny dzień rocznica śmierci mojej Kizi :( Quote
betel Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 http://img140.imageshack.us/img140/8747/resizeofdsc4183.jpg - Asiaczku , bardzo ładnie się prezentujecie , choć wolałabym Was widzieć na środku;) Quote
Asiaczek Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='betel']http://img140.imageshack.us/img140/8747/resizeofdsc4183.jpg - Asiaczku , bardzo ładnie się prezentujecie , choć wolałabym Was widzieć na środku;) Kilka dobrych razy juz się zdarzyło:multi:, super uczucie:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Dzieki Wam, Koffane! To wszystko jest jeszcze bardzo świeże... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Od 3.00 zaczynamy się zbierac na wystawę do Leszna (Championy). Trzymajcie kciukasy... A żebyscie tak bardzo za nami nie tęskniły, to parę fotek Modesta (MODEST AS HELL Asiaczek FCI) w ostatnim dniu w naszym domu... Pzdr. Quote
taxelina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja dopiero sie wpisac moge ale bylam tu wczesniej tez... Rudy ['] Quote
Florka_xyz Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Modeścik ma cudowna główke:loveu:Trzymamy kcuki za Leszno;) Quote
Kaya Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Przykro mi z powodu Rudaska (*) :-( Modeścik jak zwykle piekny ;) Trzymam kciuki za Leszno i czekam na wyniki (ale napewno będą świetne :cool3:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Florka_xyz napisał(a):Modeścik ma cudowna główke:loveu:Trzymamy kcuki za Leszno;) Mnie też bardzo podoba się jego główka:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 No to się chwalimy wynikami z Leszna: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOB!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, rozpoczęty dorosły Championat Polski!!! Pozdrawiam z Leszna:lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Asiaczek']No to się chwalimy wynikami z Leszna: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOB!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, rozpoczęty dorosły Championat Polski!!! Pozdrawiam z Leszna:lol: :klacz: brawo Asiaczki górą :multi: Quote
Błyskotka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Asiaczek']No to się chwalimy wynikami z Leszna: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOB!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, rozpoczęty dorosły Championat Polski!!! Pozdrawiam z Leszna:lol: Gratki :multi::multi::multi: Quote
gosiaja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Asiaczek']No to się chwalimy wynikami z Leszna: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOB!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, rozpoczęty dorosły Championat Polski!!! Pozdrawiam z Leszna:lol: Gratuluje :multi::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dogo-Dzień-Dobry [już popołudniowo..:lol:] Asiaczki! jakiś czas nie miałam okazji nic napisać, ale już jestem.. Strasznie przykro mi z powodu Rudego..:( <*> Gratuluję wyników z Panevezys i Leszna! Modest jest przecudny :loveu: i dziękuję za wstawienie moich zdjęć. :) jeszcze takie pytanie, jak sprawuje się to urządzenie HP? ;) pozdrawiam serdecznie Kamila Quote
bonita Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Asiaczek']No to się chwalimy wynikami z Leszna: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOB!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, rozpoczęty dorosły Championat Polski!!! Pozdrawiam z Leszna:lol: GRATULACJE:multi::multi::multi: Quote
bonita Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dla Rudaska (*) Bardzo mi przykro, no ale co zrobić...takie to zycie juz jest:-( Quote
Florka_xyz Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No No "Moj" Jazzik szaleje :loveu:No to czekamy na finały:lol: Quote
Cambel&Megi Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Asiaczek napisał(a):Pozdrawiam z Leszna:lol: nooo :) teraz znacznie wygodniej, najświeższe wieści prosto z wystawy, nie trzeba stukać sms-ów, można prosto na dogo wrzucać wyniki.:multi: Czekamy na BiSy i kolejne wieści. :) Quote
agaciaaa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Rudy ['] Przykro mi... :( Gratuluje kolejnych sukcesów :multi: Quote
Recommended Posts