Florka_xyz Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 I My sie Witamy z Asiaczkami:cool3: Niech sie Rudy trzyma. No i GRATULACJE dla Jazzika :loveu: Ja w tym momencie jestem chora:-(i ledwo zyje:placz: Quote
McDzik Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Życzenia zdrowia dla kocurka :-( ... Gratulacje pieknych wyników na Litwie!!! :multi: Quote
lady_m Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Choc bardzo bym chciała, nie jest to możliwe... Najgorszego spodziewam się lada dzień... Pzdr. To bardzo smutne... :-( Quote
betel Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ASIACZKU, trzymaj się, też przesyłam ciepłe myśli Rudaskowi. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Kochane, dzięki w imieniu Rudego. Jest juz b.słaby i przymierzam się psychicznie do uśpienia go... Pzdr. Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Kochane, dzięki w imieniu Rudego. Jest juz b.słaby i przymierzam się psychicznie do uśpienia go... Pzdr. Biedny....... Ale Ty też, bo on wtedy przestanie cierpieć, a Ty nie...... :placz: Quote
jamnicze Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jbk napisał(a):Biedny....... Ale Ty też, bo on wtedy przestanie cierpieć, a Ty nie...... :placz: Głaski dla Rudego, on ma tyle cierpliwości :p Niestety czasami musimy podejmować trudne i bolesne decyzje :-( Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Taaaaak, takie decyzje sa nieuniknione, gdy ma się w domu zwierzątko... W moim przypadku to juz kolejna taka decyzja i wiem, że na moim serduchu jest juz kilka rys, a ta (po Rudym) - będzie następna... eh... Pzdr. Quote
Poświata Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Trzymaj się Asiu :calus:, napewno podejmiesz dobrą decyzję. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 No i stało się. Jak wróciłam do domu - Rudy juz był za TM ["] Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ojej współczuje:-( Trzymaj sie Asiaczku :-( Quote
Mudik Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Bardzo mi przykro Asiu:-(, a:-(le odszedł pomiędzy swoimi innyni kotami i w kochającym domku. Trzymaj się! Rudy [`] [`] Quote
AMIŚKA Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Asiaczek']No i stało się. Jak wróciłam do domu - Rudy juz był za TM ["] Pzdr. Zadecydował sam,odszedł w kochającym go domku... Dla Rudego['][']['] ' Quote
betel Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Trzymaj się!!! Na pewno jest Ci bardzo ciężko , ale dobrze ,że Rudy już nie cierpi- najgorsze jest w takich wypadkach poczucie bezradności .:calus: Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Rudy właśnie został zabrany i będzie skremowany. Poryczałam się jak głupia... To była jedyna słuszna decyzja... Dziekuję Wam za słowa otuchy. Pzdr. Quote
M&S Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Rudy sam wybrał czas i miejsce....:-( ['] Asiu :glaszcze: Quote
jenis Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witaj Asiu Przykro mi bardzo z powodu rudego :( Pozdrawiam Quote
michal_unga Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Asiaczek napisał(a):No i stało się. Jak wróciłam do domu - Rudy juz był za TM ["] Pzdr. Asiaczek napisał(a):Rudy właśnie został zabrany i będzie skremowany. Poryczałam się jak głupia... To była jedyna słuszna decyzja... Dziekuję Wam za słowa otuchy. Pzdr. Asiu !! Przyjmij wyrazy współczucia także ode mnie. Myślami jestem przy Tobie Quote
kaskaSz Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przyszłamw odwiedziny, a tu taka smutna wiadomość. Szkoda Rudaska [*] Pzdr. Quote
jbk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ['][']['][']['] Strasznie mi przykro.................. Trzymaj się Asiu. Quote
Asiaczek Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Mam trochę zaległości we wstawiania fotek. Tak więc musze trzymać się chronologii, bo inaczej zginę... Zaczynam od Rzeszowa. Fotki od Cambel&Megi Bardzo nastrojowe te fotki. Cambel - jeszcze raz dziękuję! Pzdr. Quote
Recommended Posts