Asiaczek Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 AMIŚKA napisał(a):UFFF nareszcie jesteś!!!:cunao::cunao::cunao: :lol::lol::lol: GRATULACJE DLA ASIACZKÓW ZA MEDALE:lol::lol: a co za wystawa?? szkoda koteczka.. AMISKA - ja tez się za Wami stęskniłam... Wystawa to CAC-Panevezys/Litwa. Kicio - bez zmian, niestety...:placz: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Asiaczek wróciła do żywych :multi:... To ja też się przywitam :p Quote
Asiaczek Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 bonsai_88 napisał(a):Asiaczek wróciła do żywych :multi:... To ja też się przywitam :pWróciłam, wróciłam... Ale ja byłam tylko w połowie nieżywa... Druga połowa rwała na DGM, ale pierwsza nie pozwalała i robiła dziwne sztuki...:cool1: Pzdr. Quote
Mudik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Nie chciałam wcześniej pisać, czekałam,aż się lepiej poczujesz http://www.dogomania.pl/forum/f80/kartka-dla-sabinki-wrocilabym-do-caro-spolka-zal-16315/ Quote
PANGEA Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Rany, biedny kotek. A co mu?? Nerki......ehhh ja mam ostatnio pecha do kocich pacjentow :shake: a moze oni do mnie :-( Quote
Bewarka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ooo, Asiaczki :multi: Biedny kotek, proszę o pomizianie go ode mnie :( Quote
Asiaczek Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Mudik napisał(a):Nie chciałam wcześniej pisać, czekałam,aż się lepiej poczujesz http://www.dogomania.pl/forum/f80/kartka-dla-sabinki-wrocilabym-do-caro-spolka-zal-16315/ Juz poprosiłam o nr konta. Dzięki za link. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 PANGEA Justys95 - wyniki moczu i krwi - fatalne. I to praktycznie z dnia na dzień takie nagłe pogorszenie przyszło... eh... Ciesze się na każdy dzień z Rudym, choć wiem, że NIEUNIKNIONE i tak nadejdzie...:placz: Pzdr. Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Asiaczek napisał(a):PANGEA Justys95 - wyniki moczu i krwi - fatalne. I to praktycznie z dnia na dzień takie nagłe pogorszenie przyszło... eh... Ciesze się na każdy dzień z Rudym, choć wiem, że NIEUNIKNIONE i tak nadejdzie...:placz: Pzdr. Ech, dlaczego zwierzaki żyją tak krótko....... Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :-(smutno Mi że kiciuś chory :shake: ale cieszkam że jesteś :multi:... podziwiałam laptopka;) Quote
michal_unga Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Witaj Asiu ponownie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: No to juz wiem, że przy najbliższej okazji odwiedzimy Ciebie. M&U i Mudiki Quote
lady_m Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Czesc Asiu :multi: Zal koteczka :-( Mam nadzieje, ze jeszcze duuuuzo wspolnych chwil przezyjecie... Quote
M&S Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, byłam u nich, bo tam sytuacja była zupełnie ekstremalna! Pzdr. ha:bigcool:ha:bigcool: jestśmy extra!(malne) ;) m. Quote
M&S Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='asiaczek']poniewaz nie wiem, gdzie urwały się moje kontakty z dgm i z wami, to daję najświeższe info dla najwytrwalszych: modest as hell asiaczek fci - klasa szczeniąt - w.o., najlepsze szczenię (pierwsza wystawa modesta!) jazzy boy asiaczek fci - kl. Otwarta - dosk.1, cac abotere's adunbi - kl. Championów - dosk.1, cac, ndpwr (skończony championat litwy!) love is in the air asiaczek fci - kl. Mł. - dosk.2 muszę jeszcze dodać, że jazzy boy asiaczek fci był po raz pierwszy prezentowany w konkursie młody prezenter przez jolantę verreva (Łotwa) i....... Zajęli ii miejsce w gr. Starszej!!!!! zuchy!!!!! Pzdr. gratulacje!!!!!! Quote
Mudik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dawaj Asiu znac jak Rudy, Maniu, a może byśmy kiedy przt okazji do Was wpadli z laptopkiem? Mogłaby Mama nadrobić zaległości internetowe:cool3::cool3: Magda & Mudiki & U Quote
M&S Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 biedny kociak...a taki fanjy jest z niego futrzak..3mamy kciuki za Rudego!!!! a to cudo to tak myślałam, że necik bez kabelków...super! m. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja']:-(smutno Mi że kiciuś chory :shake: ale cieszkam że jesteś :multi:... podziwiałam laptopka;) Hejka, Rudy nadal jest wśród nas, ale ma spore trudności w oddychaniu, oprócz kroplówek nic nie je... Nic nie jest lepiej...:shake: To nie jest laptopek, to netbook... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 michal_unga napisał(a):Witaj Asiu ponownie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: No to juz wiem, że przy najbliższej okazji odwiedzimy Ciebie. M&U i Mudiki Witajcie! Z tymi odwiedzinami to trzeba trochę poczekac. Teraz mam problemy z kocurkiem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 lady_m napisał(a):Czesc Asiu :multi: Zal koteczka :-( Mam nadzieje, ze jeszcze duuuuzo wspolnych chwil przezyjecie... Choc bardzo bym chciała, nie jest to możliwe... Najgorszego spodziewam się lada dzień... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):ha:bigcool:ha:bigcool: jestśmy extra!(malne) ;) m. Oj, tak! :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):biedny kociak...a taki fanjy jest z niego futrzak..3mamy kciuki za Rudego!!!! a to cudo to tak myślałam, że necik bez kabelków...super! m. Rudy siedzi koło mnie na kocyku i jest podgrzewany lampą. Powiedziałam mu, że trzymacie za niego kciuki. Ale nie wiem, czy coś do niego dotarło... Przy okazji sama zobaczysz to cacko z dziurką.:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Oj,Rudy :( My rownież trzymamy za niego kciukasy;) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pozdrawiamy serdecznie, ukochaj Rudego.......... Quote
M&S Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Rudy siedzi koło mnie na kocyku i jest podgrzewany lampą. Powiedziałam mu, że trzymacie za niego kciuki. Ale nie wiem, czy coś do niego dotarło... Przy okazji sama zobaczysz to cacko z dziurką.:lol: Pzdr. myslę, że on wie..koty mądre są! Asiu jesteśmy obie z Tobą przesyłamy ciepłe myśli razy dwa :glaszcze: już się nie mogę doczekać ;) :p Quote
Kaya Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Oj trzymajcie się w tych trudnych chwilach :placz: Ja się wkońcu melduje w Marcu mam tylko ok. 4 dni wolne bez kartkówki/sprawdzianu i pewnie i tak nam dowalą coś jeszcze :shake: ta nauka człowieka kiedyś wykończy i już tęsnie za dogomanią :-( Wystawa widze jak najbardziej udana oby tak dalej Niech Jazzik szaleje na MP, a Modeścik podbija ringi :razz: Pzdr. Quote
Recommended Posts