Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AMIŚKA napisał(a):
UFFF nareszcie jesteś!!!:cunao::cunao::cunao:

:lol::lol::lol: GRATULACJE DLA ASIACZKÓW ZA MEDALE:lol::lol:
a co za wystawa??

szkoda koteczka..

AMISKA - ja tez się za Wami stęskniłam...

Wystawa to CAC-Panevezys/Litwa.

Kicio - bez zmian, niestety...:placz:

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Asiaczek wróciła do żywych :multi:... To ja też się przywitam :p
Wróciłam, wróciłam...
Ale ja byłam tylko w połowie nieżywa...
Druga połowa rwała na DGM, ale pierwsza nie pozwalała i robiła dziwne sztuki...:cool1:

Pzdr.

Posted

PANGEA
Justys95
- wyniki moczu i krwi - fatalne. I to praktycznie z dnia na dzień takie nagłe pogorszenie przyszło... eh...
Ciesze się na każdy dzień z Rudym, choć wiem, że NIEUNIKNIONE i tak nadejdzie...:placz:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
PANGEA
Justys95
- wyniki moczu i krwi - fatalne. I to praktycznie z dnia na dzień takie nagłe pogorszenie przyszło... eh...
Ciesze się na każdy dzień z Rudym, choć wiem, że NIEUNIKNIONE i tak nadejdzie...:placz:

Pzdr.

Ech, dlaczego zwierzaki żyją tak krótko.......

Posted

[quote name='asiaczek']poniewaz nie wiem, gdzie urwały się moje kontakty z dgm i z wami, to daję najświeższe info dla najwytrwalszych:

modest as hell asiaczek fci - klasa szczeniąt - w.o., najlepsze szczenię (pierwsza wystawa modesta!)

jazzy boy asiaczek fci - kl. Otwarta - dosk.1, cac

abotere's adunbi - kl. Championów - dosk.1, cac, ndpwr (skończony championat litwy!)

love is in the air asiaczek fci - kl. Mł. - dosk.2

muszę jeszcze dodać, że jazzy boy asiaczek fci był po raz pierwszy prezentowany w konkursie młody prezenter przez jolantę verreva (Łotwa) i....... Zajęli ii miejsce w gr. Starszej!!!!! zuchy!!!!!

Pzdr.

gratulacje!!!!!!

Posted

Dawaj Asiu znac jak Rudy,

Maniu, a może byśmy kiedy przt okazji do Was wpadli z laptopkiem? Mogłaby Mama nadrobić zaległości internetowe:cool3::cool3:

Magda & Mudiki & U

Posted

[quote name='Alicja']:-(smutno Mi że kiciuś chory :shake: ale cieszkam że jesteś :multi:... podziwiałam laptopka;)
Hejka, Rudy nadal jest wśród nas, ale ma spore trudności w oddychaniu, oprócz kroplówek nic nie je...
Nic nie jest lepiej...:shake:

To nie jest laptopek, to netbook...

Pzdr.

Posted

michal_unga napisał(a):
Witaj Asiu ponownie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
No to juz wiem, że przy najbliższej okazji odwiedzimy Ciebie.

M&U i Mudiki

Witajcie!
Z tymi odwiedzinami to trzeba trochę poczekac. Teraz mam problemy z kocurkiem...

Pzdr.

Posted

lady_m napisał(a):
Czesc Asiu :multi:

Zal koteczka :-( Mam nadzieje, ze jeszcze duuuuzo wspolnych chwil przezyjecie...

Choc bardzo bym chciała, nie jest to możliwe...
Najgorszego spodziewam się lada dzień...

Pzdr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
biedny kociak...a taki fanjy jest z niego futrzak..3mamy kciuki za Rudego!!!!

a to cudo to tak myślałam, że necik bez kabelków...super!

m.

Rudy siedzi koło mnie na kocyku i jest podgrzewany lampą. Powiedziałam mu, że trzymacie za niego kciuki. Ale nie wiem, czy coś do niego dotarło...

Przy okazji sama zobaczysz to cacko z dziurką.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rudy siedzi koło mnie na kocyku i jest podgrzewany lampą. Powiedziałam mu, że trzymacie za niego kciuki. Ale nie wiem, czy coś do niego dotarło...

Przy okazji sama zobaczysz to cacko z dziurką.:lol:

Pzdr.

myslę, że on wie..koty mądre są! Asiu jesteśmy obie z Tobą przesyłamy ciepłe myśli razy dwa :glaszcze:

już się nie mogę doczekać ;) :p

Posted

Oj trzymajcie się w tych trudnych chwilach :placz:

Ja się wkońcu melduje w Marcu mam tylko ok. 4 dni wolne bez kartkówki/sprawdzianu i pewnie i tak nam dowalą coś jeszcze :shake: ta nauka człowieka kiedyś wykończy i już tęsnie za dogomanią :-(

Wystawa widze jak najbardziej udana oby tak dalej Niech Jazzik szaleje na MP, a Modeścik podbija ringi :razz:

Pzdr.