Elitesse Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [CENTER]i ja przylaczam sie do gratulacji !! :laola:[/CENTER] Quote
Agappe Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Cambel&Megi']Przychodzę z wynikami: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - V1, CAC, res.CACIB [przechodzi w pełny CACIB] JAZZY BOY Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG 3 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - V1, Zw.Mł, NJwR KALIMERA Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS Asiaczku, dziękuję za tak miło spędzony czas! Oby więcej takich spotkań! :loveu: Pozdrawiam wraz z liskiem i rodzicielką :) witamy i gratulujemy!!!!:multi::multi: Asiaczki jak zawsze wracają z sukcesami :)) a gdzie jakies zdjęcia?? przejrzałam kilka ostatnich stron a tam same gratki, a zdjęć brak :( Quote
taxelina Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Agappe napisał(a):a gdzie jakies zdjęcia?? przejrzałam kilka ostatnich stron a tam same gratki, a zdjęć brak :( bo pewnie jak innym dogo im nie dziala :( Quote
PANGEA Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Wlasnie Nie wiecie co sie dzieje z "dogo"?? Wam tez sie tak wiesza?? Jest jakis komunikat?? Quote
lady_m Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 PANGEA napisał(a):Wlasnie Nie wiecie co sie dzieje z "dogo"?? Wam tez sie tak wiesza?? Jest jakis komunikat?? Mi raz dziala, a raz nie... Wpisuje adres w przegladarce, enter i nic sie nie dzieje :razz: Quote
jamnicze Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A oto zabawa dwóch Asiaczków :loveu: Pozdrawiamy :) Quote
betel Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Pozdrówka dla Asiaczków, których wątek, jak widać, chwilowo zdominowało kolejne pokolenie baseczków:evil_lol: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/DSCF0676.jpg - fajne ujęcie , ale rozbójnik!!! http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/25-61.jpg- ta parkę juz znam z wątku Jamnicze. Szaleją , dokazują... :cool3::loveu: Quote
bety Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Spóźnione ale szczere gratulacje!!! :multi::multi::multi: Neta mnie wcięło na dwa tygodnie :-( i jestem mocno niedoinformowana, więc idę nadrabiać zaległości. :p Pzdr Quote
pusia2405 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A ja te ostatnie zdjęcia już gdzieś widziałam:evil_lol: Pozdrowienia!! Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Witajcie Asiaczki :) Mam nadzieję, że nie obraziliście się na dogo ;) Quote
Mudik Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Mam nadzieję,ze się Asia nie obrazi jak napiszę,że na razie jest zbyt osłabiona chorobą i jeszcze nie za dobrze się czuje, jak tylko odzyska siły na pewno się pojawi w galerii;) Asiu dla Ciebie Zdrówka i Szybkiego Powrotu do Pełni Sił!!:multi::multi::calus: Trzymaj się!:glaszcze::glaszcze::bye::bye: Quote
agaciaaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No to życzymy powrotu do zdrowia!!! :) Quote
bety Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Dużo, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo zdrówka Asiu. :lol: Pzdr Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
betel Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Tak , wracaj szybciutko do zdrowia. Smutno nam bez Ciebie. Buziaki:loveu: Quote
AMIŚKA Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Mudik napisał(a):Mam nadzieję,ze się Asia nie obrazi jak napiszę,że na razie jest zbyt osłabiona chorobą i jeszcze nie za dobrze się czuje, jak tylko odzyska siły na pewno się pojawi w galerii;) Asiu dla Ciebie Zdrówka i Szybkiego Powrotu do Pełni Sił!!:multi::multi::calus: Trzymaj się!:glaszcze::glaszcze::bye::bye: O zmartwiłam się.. Zdrowiej ASIACZKU bo brakuję tu CIEBIE i Twoich ogoniastych....:Dog_run::Dog_run: Życzę Tobie duzo zdrowia, i jeszcze raz zdrowia:lol::lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Arial]Asiaczku ...zdrowiej i wracaj :loveu:[/FONT] Quote
Bewarka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Witam po dłuższej nieobecności :oops: Zdrówka Asiaczki! Quote
Poświata Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Co ja czytam, Asia choreńka... Przytachałam kapke miodku , sok malinowy na rozgrzewkę zapas chusteczek i kosz witaminek Zdrowiej szybciutko !!! Quote
betel Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Oj, widzę ,że nadal choróbsko gnębi Asiaczka. Zdrowiej nam szybciutko. Trzymaj się i wracaj do zdrowia jak najprędzej!:loveu: Quote
anetta Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 :calus: Szybkiego powrotu do zdrówka życze :loveu: Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Był u nas kumpel w sobotę, gadaliśmy o pieskach i wyobraź sobie, nigdy nie słyszał o Basenji :) Zaraz mu wyślę linka do Waszej galerii, niech sie chłopak dokształci :) Quote
gosiaja Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 mało ludzi chyba słyszało o tej rasie mnie ostatnio pan w sklepie zoologicznym wypytywał co to za rasa i stwierdził że musi w necie poszukać miłego dzionka Quote
Recommended Posts