Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PANGEA']:evil_lol:moja jest juz chyba przewlekla, bo to juz jakies 20 lat :evil_lol:
ale naszczescie postac lagodna:eviltong: bo ciagle mam jednego psa w domu, w szczycie choroby byly 3 ;)
Choc jesli przeliczac to na psiokologramy:cool3:, to mam jedna z najciezszych postaci
No to juz sama nie wiem :roll:
... ani wyleczyć... ani zaleczyć...

PANGEA - nie masz ŻADNEGO wyjścia...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Miałam na myśli nowy domek;), baski s.a piękne, słodkie lubie je podziwiać, ale nie zdradzę moich diabełków:lol:;)

A w ogóle to dziś mam świetny humor:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Maks i Spark']czytałam już wcześniej ten artykuł...zresztą tego typu praktyki są już od dawna znane
najgorsze, że cierpią przez to nie tylko ludzie ale przede wszystkim zwierzaki:shake:

powinno się moim zdaniem zaostrzyć związkowe przepisy dot. hodowlii, bo przecież hodowcy,stosujący takie metody. sami się nie naprawią, nie obudzą się pewnego dnia z myślą: 'tak! od dzisiaj będę uczciwy':razz:

m.
A ja to inaczej ujmę :

Poprawić egzekucję już istniejących przepisów, bo sama ich zmiana nic nie da.
( to dotyczy zresztą wszystkich polskich przepisów )

Posted

[quote name='Mudik']Miałam na myśli nowy domek;), baski s.a piękne, słodkie lubie je podziwiać, ale nie zdradzę moich diabełków:lol:;)

A w ogóle to dziś mam świetny humor:multi::multi::multi::multi:[/quote]
Oby jak najdłużej.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='michal_unga']A ja to inaczej ujmę :

Poprawić egzekucję już istniejących przepisów, bo sama ich zmiana nic nie da.
( to dotyczy zresztą wszystkich polskich przepisów )
Może od tego wogóle trzeba zacząć. Zobaczyć, które przepisy sa martwe, a które tylko trzeba lekko zmodyfikowac i zaadaptować do nowych czasów...

Pzdr.

Posted

[quote name='michal_unga']Jak Gapunia lubi takie zabawy, to może pomyśleć o jakichś sportach:lol::lol:[/quote]
E, tam. Zabawa z kurczakiem, myszka czy inna maskotka, to nie podstawa do treningów sportowych.
Gapunia, przy dwójce małych dzieci w Nowym Domku, tez będzie miała sporo ruchu...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']E, tam. Zabawa z kurczakiem, myszka czy inna maskotka, to nie podstawa do treningów sportowych.
Gapunia, przy dwójce małych dzieci w Nowym Domku, tez będzie miała sporo ruchu...:evil_lol:

Pzdr.[/quote]

Wiesz bo my mamy takie skrzywienie psio sportowe:lol::evil_lol::evil_lol:, ale serio jak lubi zabawki to sie fajnie może na nie nakręcić, a to fajna podstawa do każdego szkolenia, a agility to świetny sport, pies ma fun z biegania i ze współpracy z przewodnikiem, super sprawa, świetnie sie wzmacnia kontakt z właścicielem, po jakimś czasie bez słów sie rozumieją, na prawdę fajna rzecz, kto spróbował ten wie:evil_lol:. I byłaby pierwszym polskim baskiem biegającym agility:loveu: