Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 michal_unga napisał(a):A ja zrobię Asiu drobny OFF Topic - po niecałym miesiącu mam nostryfikowany rodowód Yankees'a - czyli zaczynam planować jemu wystawy. Debiut zapewnie nastąpi w Legionowie / Nowy Dwór MAz. I mnie tam nie będzie...:placz::placz::placz: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 http://img84.imageshack.us/img84/1452/resizeofimg0003nr7.jpg Gratulacje! :sweetCyb::sweetCyb: Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Asiaczek napisał(a):I mnie tam nie będzie...:placz::placz::placz: Pzdr. Lecz możemy spotkać się przed, lub po wystawie w dany weekend. Yankees zapewnie będzie nocował ( ze swoją Pancią - moją siostrą ) u Ani i Mani, a ja u Mudikowej, więc ................... Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Cambel&Megi']http://img84.imageshack.us/img84/1452/resizeofimg0003nr7.jpg Gratulacje! :sweetCyb::sweetCyb: Tez się cieszę!:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 michal_unga napisał(a):Lecz możemy spotkać się przed, lub po wystawie w dany weekend. Yankees zapewnie będzie nocował ( ze swoją Pancią - moją siostrą ) u Ani i Mani, a ja u Mudikowej, więc ................... Nieeeee, tez nie da rady, bo ja w ten weekend będę w Austrii. Pzdr. Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Nieeeee, tez nie da rady, bo ja w ten weekend będę w Austrii. Pzdr. Yankeesa będziesz jeszcze miała okazję zobaczyć, bo na pewno się spotkamy na wystawie - on dopiero zaczyna karierę, więc wszystko jeszcze przed nami Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Też tak myslę! Mam nadzieję, że będziesz duuuużo pokazywał tego chłopaka ze Stanów!:lol: Chociaz to nie wolf a kees...:evil_lol: Pzdr. Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Asiu !! Ale to Twoja galeria, a nie Yankeesa - więc pisz o swoich baskach i wstawiaj nadal dużo fotek Quote
M&S Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Asiaczek napisał(a):I mnie tam nie będzie...:placz::placz::placz: Pzdr. mnie też :evil_lol: ;)...może mama z Maksem jako dwa weterany :diabloti: michal_unga napisał(a):Lecz możemy spotkać się przed, lub po wystawie w dany weekend. Yankees zapewnie będzie nocował ( ze swoją Pancią - moją siostrą ) u Ani i Mani, a ja u Mudikowej, więc ................... cieekaawe....że ja nic o tym nie wiem 8) Asiaczek napisał(a): Też tak myslę! Mam nadzieję, że będziesz duuuużo pokazywał tego chłopaka ze Stanów!:lol: Chociaz to nie wolf a kees...:evil_lol: Pzdr. no Asiu szybko się uczysz!!! pięknie!!!!:evil_lol: jak błyskawica :p Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):no Asiu szybko się uczysz!!! pięknie!!!!:evil_lol: jak błyskawica :p Widzisz Mania jaki pojęty uczeń z tej naszej Asi:lol::lol: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):mnie też :evil_lol: ;)...może mama z Maksem jako dwa weterany :diabloti: no Asiu szybko się uczysz!!! pięknie!!!!:evil_lol: jak błyskawica :p Mama i Maks = 2 weterany?!?!? No, coś TY! Ania pewnie by się obraziła za takie porównanie... Ja bym się obraziła... Pzdr. Quote
M&S Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Asiu i najważniejsze GRATULACJE!!!!!:Rose::Rose::Rose: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :laola::laola: PS: trzeba to oblać ;) Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 michal_unga napisał(a):Widzisz Mania jaki pojęty uczeń z tej naszej Asi:lol::lol: Hahaha, to skutek przebywania w towarzystwie innych, mądrzejszych ode mnie osób!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Maks i Spark']Asiu i najważniejsze GRATULACJE!!!!!:Rose::Rose::Rose: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :laola::laola: PS: trzeba to oblać ;) Dzieki! Może w Rzeszowie? No, ale tam z kolei nie będzie Ani... Pzdr. Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Hahaha, to skutek przebywania w towarzystwie innych, mądrzejszych ode mnie osób!:lol: Pzdr. A o kim mówisz ??:razz::razz: Quote
taxelina Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Asiaczek napisał(a):A oto takie coś dzisiaj listonosz nam dostarczył:lol: Jeeeeeee!!!:multi: Pzdr. Ogromne gratulacje!!!! :multi::multi::multi::multi: A gdzie fotki basenji? Quote
M&S Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Mama i Maks = 2 weterany?!?!? No, coś TY! Ania pewnie by się obraziła za takie porównanie... Ja bym się obraziła... Pzdr. no weteranem wystaw...w końcu ponad 20 lat wystawiania (z małą przerwą)...to ja tyle nie mam...aż strach się przyzanwać :-o Aisiaczek napisał(a): Hahaha, to skutek przebywania w towarzystwie innych, mądrzejszych ode mnie osób!:lol: Pzdr. Asiu nie bądź taka skromna...to kwestia szybkości uczenia się ;) Quote
M&S Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Dzieki! Może w Rzeszowie? No, ale tam z kolei nie będzie Ani... Pzdr. której Ani...bo ta moja będzie :evil_lol: (2+2) Quote
M&S Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 michal_unga napisał(a):A o kim mówisz ??:razz::razz: a jak myślisz??? :diabloti: Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):a jak myślisz??? :diabloti: Przez skromność nie śmiem głośno mówić:eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):której Ani...bo ta moja będzie :evil_lol: (2+2) Oj, pomyliło mi sie...:oops: Pzdr. Quote
Kaya Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja również gratuluje nowego certyfikatu :razz: Pzdr. Quote
filonek_bezogonek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jaaaakieeeee gaduły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... więcej gadania niż pisania ....:mad::mad::mad: Ania , Mania Michał siooooo do wilczych :mad::mad::angryy::angryy: Asiaczek dawaj zdjęcia bo będziesz musiała zmienić tytuł z galerii na "luźne gadki" :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 filonek_bezogonek napisał(a):jaaaakieeeee gaduły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... więcej gadania niż pisania ....:mad::mad::mad: Ania , Mania Michał siooooo do wilczych :mad::mad::angryy::angryy: Asiaczek dawaj zdjęcia bo będziesz musiała zmienić tytuł z galerii na "luźne gadki" :eviltong::eviltong::eviltong: Ok, ok, nie nerwujsia!;) Juz daję! Jeszcze tylko rozpiszę sobie numerki i... wstawiam.:lol: Aaaaa, i witaj w mojej Galerii! Masz mocne wejście, Kobitko!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Trochę fotek Wahzirka... I Wahzi + koty... Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts