kaskaSz Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Witamy niedzielnie :) Widzę, że szczeniaczki już mają nowe domki i opuszczają asiaczkowe progi. Szkoda, ale jak mus to mus... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Za zgodą gosiaja kradnę z Jej Galerii 2 fotki Morka. Sami zobaczcie... do zakochania... "gdzie najlepiej sobie pogryść jak nie na pani" Zdolniacha z ten naszej Gosi, prawda?:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 gdzie tam wcale nie jestem zdolna jest taka fajna stronka gdzie można wstawić zdjęcie i takie fajne żeczy wychodza Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 gosiaja - ale ja nie jestem "techniczna" i nie umiem takich cudeniek robić...Dlatego jestem pełna podziwu dla Twoich umiejętności...:lol::multi: pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Kilka fotek z Trenczyna. Erka i jej konkurentka Porównanie o Zwyc. Rasy (BOB): Dżezik + Kika (Iwa-R całkiem dobrze poradziła sobie z prezentacją Kiki:lol::multi:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 trochę zwiedzania łazienki zdjęcie triochę nie wyszło Quote
M&S Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ...kota w umywalce widziałam ale psa :crazyeye:oż ;) ładne te zdjęcia z Trencina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Chyba Morek niezbyt pewnie czuł się w umywalce; ogonek rozprostowany i ta nieszczęśliwa minka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Maks i Spark'] ładne te zdjęcia z Trencina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ba! Miszczu robił, n'est-ce pas?:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 trochę mu nie pasowało ale sam chciał zwiedzać Quote
M&S Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Asiaczek']Ba! Miszczu robił, n'est-ce pas?:lol: Pzdr. oui ;) :p naturelmon Quote
Korenia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Gosiu, ja też bym się uśmiechnęła o adres stronki :cool3::loveu::oops: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Maks i Spark']oui ;) :p naturelmon No to żeśmy se pogadali... Naturellement... Pzdr. Quote
gosiaja Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 to ja w takim razie zamieszczam link i życzę wszystkim miłej zabawy :) Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Zauważyłam, że są tam polecenia w j. polskim. To myśle, że sobie poradzę, jakoś...;) Pzdr. Quote
gosiaja Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :) ja do dziś nie wiedziałam że tam jest po polsku :oops: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 A oto takie coś dzisiaj listonosz nam dostarczył:lol: Jeeeeeee!!!:multi: Pzdr. Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Gratuluję Asiu potwierdzonego tytułu Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 michal_unga napisał(a):Gratuluję Asiu potwierdzonego tytułu W sumie nie czekałam zbyt długo... Ostatnia wystawa - Wels 6 i 7 .12.2008 r., data wystawienia: 28.01.2009 r. Niecałe 2 miesiące. A cieszę się z tego tytułu baaaardzo! Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Gratulacje Asiaczku!!! To cenny prezent dla pradziwego hodowcy!:multi: Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A ja zrobię Asiu drobny OFF Topic - po niecałym miesiącu mam nostryfikowany rodowód Yankees'a - czyli zaczynam planować jemu wystawy. Debiut zapewnie nastąpi w Legionowie / Nowy Dwór MAz. Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Anna Rapp']Gratulacje Asiaczku!!! To cenny prezent dla pradziwego hodowcy!:multi: Zgadza się! Tym bardziej, że dla uzyskania Championatu Austrii potrzeba 4 wniosków w odstępie roku... Pzdr. Quote
Recommended Posts