bety Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):No to jak Ci się nie spieszy (chyba przesyt AA, co?:evil_lol:), to wyślę zwykłym listem, a nie priorytetem...:evil_lol: Pzdr. A w Rzeszowie AA byś mi nie cyknęła :cool3:??? :loveu: To wtedy obie wystawy na płytkę by poszły :cool3:;) Pzdr Quote
M&S Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Pamiętam, ale nie zastosowałam. Mam jeszcze tabletki Tymianek i podbiał i na razie jakoś daję radę. Jeżeli jutro będzie afonia, to wtedy sięgnę po cytrynkę, OK? Ale jak cytryna nie pomoże, to wtedy.... hm..... jedziecie z nami na jakąś wystawę zagraniczną! O, taka będzie kara!:diabloti: Pzdr. dobra taka karę przyjmę na siebie!...a narazie będziemy zalegały na sobie w Rzeszowie :lol: m. Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='Matusz']ale pomaga :eviltong::eviltong: i nawilża wspaniale gardło :) Dobra, dobra, jakby co - będę pamiętać o Twojej recepcie na zdrowe gardło:lol: [quote name='bety']A w Rzeszowie AA byś mi nie cyknęła :cool3:??? :loveu: To wtedy obie wystawy na płytkę by poszły :cool3:;) Pzdr Zaraz sprawdzę, na jakim ringu i o której są AA w Rzeszowie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Maks i Spark napisał(a):dobra taka karę przyjmę na siebie!...a narazie będziemy zalegały na sobie w Rzeszowie :lol: m. E, damy rade!:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Dobra, dobra, jakby co - będę pamiętać o Twojej recepcie na zdrowe gardło:lol: sprawdzone więc polecam :) z reguły zawsze tak jest, że coś co ma działać leczniczo nie za bardzo smakuje :eviltong: Quote
M&S Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Dobra, dobra, jakby co - będę pamiętać o Twojej recepcie na zdrowe gardło:lol: Zaraz sprawdzę, na jakim ringu i o której są AA w Rzeszowie. Pzdr. obok nasz :p i są chyba po 15 akitach ;) Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='Matusz'] sprawdzone więc polecam :) z reguły zawsze tak jest, że coś co ma działać leczniczo nie za bardzo smakuje :eviltong: Znam tę zasadę... i się z nią zgadzam.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Maks i Spark napisał(a):obok nasz :p i są chyba po 15 akitach ;) Tak, ring 12. Powinnam się wyrobić.:lol: Pzdr. Quote
bety Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, ring 12. Powinnam się wyrobić.:lol: Pzdr. Siuperaśnie :multi::multi::multi: się odwdzięczę przy okazji. :lol: Pzdr Quote
AMIŚKA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Wróciłam (a miałam inne wyjście?), ale samopoczucie nadal kiepskie: chrypa, w dudkach rzęzi, a jutro pewnie czeka mnie kompletna afonia... Już ja znam moje gardło...:lol: Pzdr. OOO jak dobrze ASIACZKU czytać Ciebie:lol::lol:, jezszcze troszke i całkiem wyzdowiejesz:lol::lol:. Zazdraszczam spotkań w oddziale,bardzo zazdraszczam:evillaug: takie spotkano jest super, fajniusio macie:lol: Quote
AneQ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Pani Asiu! Witam po mojej bardzo dlugiej nieobecnosci! Co słychać?, bo nie jestem w temacie:razz: Jak psiaczki? :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 AMIŚKA napisał(a):OOO jak dobrze ASIACZKU czytać Ciebie:lol::lol:, jezszcze troszke i całkiem wyzdowiejesz:lol::lol:. Zazdraszczam spotkań w oddziale,bardzo zazdraszczam:evillaug: takie spotkano jest super, fajniusio macie:lol: Szczerze mówiąc, ja na spotkaniach w Sekcji to bywam rzadko (brak czasu). A to ostatnie, to zostało zorganizowane przeze mnie ot, tak ad hoc. Bo jak tu nie usmiechnąć się, gdy BOG1 , BOG2 i BOG3 na zagranicznej wystawie przypadły Polakom, a na dodatek Warszawiakom...? Ale tym bardziej cieszy, że tyle osób przyszło na to nasze spotkanie i gratulowało i cieszyło się razem z nami. A nam było tak miło powspominać (bo to już przecież historia!) te miłe chwile:lol: AneQ napisał(a):Pani Asiu! Witam po mojej bardzo dlugiej nieobecnosci! Co słychać?, bo nie jestem w temacie:razz: Jak psiaczki? :loveu::loveu: Jest dobrze! Ja chora, psy zdrowe (tfu, tfu, tfu...), plany wystawowe że hej!, oby tylko finansów starczyło... Dużo by pisac... Pzdr. Quote
M&S Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ..bo najfajniejsze są takie spotkanie, organizaowane spontanicznie... Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Maks i Spark']..bo najfajniejsze są takie spotkanie, organizaowane spontanicznie... Witajcie, Dziewczyny! O 10.30 przychodzą Nowi Właściciele Guni-Pręguni-Gapuni-nieGapuni-Guguni...:lol: Musze troszkę ogarnąć chałupkę. Tak więc znikam. Odezwę się później.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Asiaczek']Witajcie, Dziewczyny! O 10.30 przychodzą Nowi Właściciele Guni-Pręguni-Gapuni-nieGapuni-Guguni...:lol: Musze troszkę ogarnąć chałupkę. Tak więc znikam. Odezwę się później.:lol: Pzdr. ucałuj śliczną Gapunię w ten pięękny nochalek od nas :loveu::loveu::loveu:, będziemy tęęęsknić :-( :placz::placz::placz: Quote
M&S Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, tak. Ale jeszcze zostaje Modeścik; jeszcze będzie u mnie prawie 2 tygodnie:lol: Pzdr. Modeścik pierwszy śpiewak :lol: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Kaya napisał(a):Żegnamy się już z Gunią? :placz: Tak, tak. Ale jeszcze zostaje Modeścik; jeszcze będzie u mnie prawie 2 tygodnie:lol: Pzdr. Quote
dzasta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 O qrcze szczeniorki stanowczo za szybko oddalają się do nowych domów :( Papapa Guniu-gapuniu :-( Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Asiaczek']Witajcie, Dziewczyny! O 10.30 przychodzą Nowi Właściciele Guni-Pręguni-Gapuni-nieGapuni-Guguni...:lol: Musze troszkę ogarnąć chałupkę. Tak więc znikam. Odezwę się później.:lol: Pzdr. Guni -Maluni :loveu::loveu::loveu: teraz do 14 masz jeszcze Modeścika :loveu: Asiaczku na krtań kup HOMEOVOX super działa ... ja byłam na progu niemówienia to mi pomogło ...ale naj stosować jak sie zaczyna dolegliwosć Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 dzasta napisał(a):O qrcze szczeniorki stanowczo za szybko oddalają się do nowych domów :( Papapa Guniu-gapuniu :-( Mnie tez będzie jej brakowało. Taka spokojna, naręczna i nakolankowa sunia.:lol::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Alicja'] Guni -Maluni :loveu::loveu::loveu: teraz do 14 masz jeszcze Modeścika :loveu: Asiaczku na krtań kup HOMEOVOX super działa ... ja byłam na progu niemówienia to mi pomogło ...ale naj stosować jak sie zaczyna dolegliwosć No to u mnie po ptokach, ale tez warto spróbowac. zobaczymy jutro, jak to będzie. Dzięki! [quote name='Frytela']Dzien dobry wszystkim :multi: Witaj, ja do Was zajrze raczej ppłd. Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wiatmy sie w południe ;) i czekamy na info jak tam nowi własciciele ;) Quote
Recommended Posts