Agappe Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Mam 2 wersje: 1 - Anata, Koiska, Bimbo, 2 - Anata, Bimbo, Koiska. A to jest strzelanie w ciemno. Kupcie chociaż inne obróżki:mad: Pzdr. niet ;) już coraz mniej mozliwości zostało ;) Quote
Agappe Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Asiaczek napisał(a):No to B+A+K...? Pzdr. nie ;):evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 No to już została kombinacja: K+A+B... Pzdr. Quote
Agappe Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Asiaczek']No to już została kombinacja: K+A+B... Pzdr. alleluja ;) w końcu Pani wygrała:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 A co dla zwycięzcy? TV kolorowy czy samochód terenowy? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Powoli trzeba porządkowac zdjęcia z wczorajszego spaceru Dlatego najpierw daję Felkę i jej niezbyt ciekawe fotki. Bo, jak już wspominałam, albo siusianie albo wąchanie, albo stójka... Nie w głowie jej była zabawa i takie inne. Przeciez niedługo będzie ona najwazniejsza na świecie, bo... dostanie cieczkę! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 I troche Koiśki, która udawała, że jest zmęczona i dlatego najlepsze jej zdjęcia, to leżące:lol:. W takiej pozie pozowała naprawde super! Cdn. Pzdr. Quote
Agappe Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Asiaaaa wybierasz sie jutro na ten festyn a polach??? Mozebyśmy sie umowiły??? Wziełabyś tym razem jakiś facecików <niech oni też mają troche z życia;) > co Ty na to? Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Chyba pora na duuużą osobowość wczorajszego spacerku, tzn. BIMBO Yamamoto... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Agappe napisał(a):Asiaaaa wybierasz sie jutro na ten festyn a polach??? Mozebyśmy sie umowiły??? Wziełabyś tym razem jakiś facecików <niech oni też mają troche z życia;) > co Ty na to? Nie, raczej się nie wyrobię. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 I jeszcze trochę zabawy (nieliczne chwile!), grupowe i inne. Piekna Anata Będzie jeszcze trochę zdjęć. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Agappe + Donya - a czyje to sa zdjęcia? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Krucabomba, po czym Wy je rozpoznajecie?! Pzdr. Quote
Agappe Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Nie, raczej się nie wyrobię. Pzdr. szkoda :(( Quote
Agappe Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Krucabomba, po czym Wy je rozpoznajecie?! Pzdr. ah to sie czuje ;) jak sie widzi te psiaki tak czesto to bardzo łatwo rozpoznać, po kolorze, po ogonie, po proporcja, po wielkości, po uszach, po kątach, po oczach, uśmiechu ;) a nawet zachowaniu.. np. to zdjecie w biegu..Bimbo jest na nim najbardziej rozpoznawalny ze wzgledu na kolor.. Anaty tam prawie nie widać, ale to ona rozgania całe towarzystwo i biega najcześciej pierwsza.. a Koi cóż widać ją z tylniego boku wiec widać kąty tylnich łapek a są one inne od kątów rodzeństwa ;) i uszy też ma bardzo specyficzne ;) Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Ło matko! Ale wykład! A ja ich i tak (jeszcze) nie rozpoznaję! Na żywo - to jeszcze jakoś idzie, ale na zdjęciach, to już ciężej...:oops: Pzdr. Quote
Poświata Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Cześć dziewczyny, powiem Wam że chyba w każdej rasie psy najpiękniej wyglądają jak są w stadku. Tak jak na Waszych fotkach, stadko basków, stadko akit, miodzio. A i przypadkowi przechodnie są pod wrażeniem :loveu: . Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 To Ty, Poświatko, jesteś tym przypadkowym przechodniem? Słyszałam o "przypadkowym społeczeństwie". To jakaś pochodna od tego sformułowania? Ale fakt, stadko wygląda zupelnie inaczej niż 1 sztuka, choćby największa, prawda?:lol: pzdr. Quote
Poświata Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Asiaczek napisał(a):To Ty, Poświatko, jesteś tym przypadkowym przechodniem? Słyszałam o "przypadkowym społeczeństwie". To jakaś pochodna od tego sformułowania?:shake: Nie to nie ja. A przypadkowy przechodzień, to taki co sobie szedł przez Pola i się zupełnie niespodziewanie natknął na wasze stadko psów :-o . Wiem jak ludzie reagują na ogary w większej liczbie, więc domyślam się że i Wasze psiaki robiły wrażenie :loveu: . Asiaczek napisał(a):Ale fakt, stadko wygląda zupelnie inaczej niż 1 sztuka, choćby największa, prawda?:lol::-D:-D:-D Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Poświata napisał(a)::shake: Nie to nie ja. A przypadkowy przechodzień, to taki co sobie szedł przez Pola i się zupełnie niespodziewanie natknął na wasze stadko psów :-o . Wiem jak ludzie reagują na ogary w większej liczbie, więc domyślam się że i Wasze psiaki robiły wrażenie :loveu: . :-D:-D:-D Ale myśmy starały się raczej schodzić z drogi ludkom, bo a to dziecko, a to wózek z dzieckiem, a to ... (wstaw, co chcesz). Ale pewnie i z daleka fajnie wyglądała nasza gromadka.:lol: Pzdr. Quote
agabass Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 natrzaskałaś tych fotek Asiaczku i to ostro Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Dzisiaj też natrzaskałam, jak byłam poza W-wą... ale tylko flora. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Wyniki z dzisiejszej wystawy w Zielonej Górze, sędzia: Iwona URBANOWSKA: SUKI kl. p ONLY Stellanova - dosk., CWC kl. o I M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - dosk., CWC, NSwR, BOB (nie mam jeszcze wyników z BIS-ów). Bardzo sie cieszę z wyniku i pięknie dziękuję Savannah, która podjęła się zadania zaprezentowania Buszki na ringu. GRATULACJE!!! [SIZE=2]pZDR. Quote
Recommended Posts