Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mam 2 wersje:
1 - Anata, Koiska, Bimbo,
2 - Anata, Bimbo, Koiska.
A to jest strzelanie w ciemno. Kupcie chociaż inne obróżki:mad:
Pzdr.

niet ;) już coraz mniej mozliwości zostało ;)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Powoli trzeba porządkowac zdjęcia z wczorajszego spaceru
Dlatego najpierw daję Felkę i jej niezbyt ciekawe fotki. Bo, jak już wspominałam, albo siusianie albo wąchanie, albo stójka... Nie w głowie jej była zabawa i takie inne. Przeciez niedługo będzie ona najwazniejsza na świecie, bo... dostanie cieczkę!

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaaaa wybierasz sie jutro na ten festyn a polach??? Mozebyśmy sie umowiły??? Wziełabyś tym razem jakiś facecików <niech oni też mają troche z życia;) > co Ty na to?

Posted

Agappe napisał(a):
Asiaaaa wybierasz sie jutro na ten festyn a polach??? Mozebyśmy sie umowiły??? Wziełabyś tym razem jakiś facecików <niech oni też mają troche z życia;) > co Ty na to?

Nie, raczej się nie wyrobię.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Krucabomba, po czym Wy je rozpoznajecie?!
Pzdr.

ah to sie czuje ;) jak sie widzi te psiaki tak czesto to bardzo łatwo rozpoznać, po kolorze, po ogonie, po proporcja, po wielkości, po uszach, po kątach, po oczach, uśmiechu ;) a nawet zachowaniu.. np. to zdjecie w biegu..Bimbo jest na nim najbardziej rozpoznawalny ze wzgledu na kolor.. Anaty tam prawie nie widać, ale to ona rozgania całe towarzystwo i biega najcześciej pierwsza.. a Koi cóż widać ją z tylniego boku wiec widać kąty tylnich łapek a są one inne od kątów rodzeństwa ;) i uszy też ma bardzo specyficzne ;)

Posted

Cześć dziewczyny,
powiem Wam że chyba w każdej rasie psy najpiękniej wyglądają jak są w stadku. Tak jak na Waszych fotkach, stadko basków, stadko akit, miodzio. A i przypadkowi przechodnie są pod wrażeniem :loveu: .

Posted

To Ty, Poświatko, jesteś tym przypadkowym przechodniem? Słyszałam o "przypadkowym społeczeństwie". To jakaś pochodna od tego sformułowania?

Ale fakt, stadko wygląda zupelnie inaczej niż 1 sztuka, choćby największa, prawda?:lol:
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To Ty, Poświatko, jesteś tym przypadkowym przechodniem? Słyszałam o "przypadkowym społeczeństwie". To jakaś pochodna od tego sformułowania?
:shake: Nie to nie ja. A przypadkowy przechodzień, to taki co sobie szedł przez Pola i się zupełnie niespodziewanie natknął na wasze stadko psów :-o . Wiem jak ludzie reagują na ogary w większej liczbie, więc domyślam się że i Wasze psiaki robiły wrażenie :loveu: .
Asiaczek napisał(a):
Ale fakt, stadko wygląda zupelnie inaczej niż 1 sztuka, choćby największa, prawda?:lol:
:-D:-D:-D

Posted

Poświata napisał(a):
:shake: Nie to nie ja. A przypadkowy przechodzień, to taki co sobie szedł przez Pola i się zupełnie niespodziewanie natknął na wasze stadko psów :-o . Wiem jak ludzie reagują na ogary w większej liczbie, więc domyślam się że i Wasze psiaki robiły wrażenie :loveu: .
:-D:-D:-D

Ale myśmy starały się raczej schodzić z drogi ludkom, bo a to dziecko, a to wózek z dzieckiem, a to ... (wstaw, co chcesz). Ale pewnie i z daleka fajnie wyglądała nasza gromadka.:lol:
Pzdr.

Posted

Wyniki z dzisiejszej wystawy w Zielonej Górze, sędzia: Iwona URBANOWSKA:

SUKI
kl. p
ONLY Stellanova - dosk., CWC

kl. o
I
M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - dosk., CWC, NSwR, BOB (nie mam jeszcze wyników z BIS-ów).

Bardzo sie cieszę z wyniku i pięknie dziękuję Savannah, która podjęła się zadania zaprezentowania Buszki na ringu.

GRATULACJE!!!

[SIZE=2]pZDR.