Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zazdrościmy takiej imprezki :cool3: Widze że jest co świętować, a jakie były dokładne wyniki? :)

P.S U nas w galeri wstawiłam nasz plan wyjazdowo-wystawowy więc zapraszam :razz:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Maks i Spark napisał(a):

nie w Wesołej tylko na MARYSINIE :eviltong: i to jest prawie po drodze na Mokotów ;) , a Ty Kobietą upartą jesteś, ale wspólnymi siłami udało się i zostałaś odstawiona do domu..na szczęście
Było bardzo miło, spotkać się ze starymi i nowymi znajomymi :lol:, a 2 ludzkich samojedów to Wanilka(wpada czasem na dogo) i jej menżo
A.

Ok, ok,Maks i Spark mieszkają w Marysinie.

Ja juz kilkakrotnie gdzieś widziałam nick Wanilka, ale nie pamiętam, w jakim temacie. Teraz już będę wiedziała, o kogo chodzi:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Iwa-R']A mnie tam nie chodziło o polarek, choć potwierdzam oficjalnie, że jesteśmy zgłoszeni do Panevezys. Chodziło mi oczywiście o foteczki z Trenczyna :cool3:

Dużo zdrówka Asiu!

Pozdrawiam
Iwa
Iwa-R - dzisiaj zabiorę się za fotki i porozsyłam. Wcześniej, naprawdę nie miałam do tego sił...

Pzdr.

Posted

Mudik napisał(a):
No to spotkanie było super! :multi::multi:Szkoda,ze w pastuchach już nie ma takich oblewań, jak były za czasów Bagateli, oj stare dobre czasy, ehhh....

To kuruj się dalej Asiu ,żebyś wyzdrowiała jak najszybciej!

Jakoś to choróbsko nie chce mnie opuścić... Przez tę chrypę to jutro chyba zaniemówię...

Pzdr.

Posted

[quote name='Kaya']Zazdrościmy takiej imprezki :cool3: Widze że jest co świętować, a jakie były dokładne wyniki? :)

P.S U nas w galeri wstawiłam nasz plan wyjazdowo-wystawowy więc zapraszam :razz:
Kaya - moje wyniki podane były juz 24.1.2009 r. tu, w tej Galerii. Przyczyna świętowania podana została dzisiaj. Oj, chyba wogóle nie czytałaś postów...:mad:

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ooo wrocilas do zycia?

Wróciłam (a miałam inne wyjście?), ale samopoczucie nadal kiepskie: chrypa, w dudkach rzęzi, a jutro pewnie czeka mnie kompletna afonia... Już ja znam moje gardło...:lol:

Pzdr.

Posted

Czytałam grzecznie strona po stronie i musiało mi umknąć :oops: Już przeszukuje galerie ;)

E.: Już znalazłam musiało mi umknąć bardzo spóźnione graulacje tak wielkiego sukcesu :multi: :oops:

Posted

Asiaczek napisał(a):

pati - witaj, nowa Pati! Bedziesz wpadać częściej? Obiecuję sporo zaległych fotek...

witaj witaj tak bede wpadac częsciej jakos asiaczki pzrewijają sie cięgle na moejj dogomaniadzkiej drodze wiec w koncu uległam :evil_lol:

czekam wiec na fotki a co do zdrowia to ja od tygodna nie moge sobie poradzic z grypa. Boli nie wszyskto kości,zęby głowa, skora kaszel katar pogrom nawet przez moment chciałm wzywać księdza mysląc , ze to juz..:lol:

Posted

Czesc Asiu. Dobrze, ze zdrowiejesz. Baski ciche, to i pancie beda miec przez kilka dni cicha ....
No wiec u nas :shake:
Syn prawie zdrowy. Chodzi do przedszkola, choc nadal pokasluje.
Olusia niestety zapaleni oskrzeli :-( Dostala steryd wiec objawy ustaly ale nie widze, zeby zdrowiala. A ze katar robi sie "kolorowy" to mam przeczucie, ze od poniedzialku antybiotyk dostanie.
Ja podobnie jak Ty. Chrypa. Wczoraj i dzis rano juz mowila tylko szeptem. Czuje, ze przez kilka dni tak bedzie, ze rano bede dziwnie cicha :evil_lol:.

PS
Asiu czy my sie gdzies widzimy?? np w Brnie??

Posted

pati napisał(a):
witaj witaj tak bede wpadac częsciej jakos asiaczki pzrewijają sie cięgle na moejj dogomaniadzkiej drodze wiec w koncu uległam :evil_lol:

czekam wiec na fotki a co do zdrowia to ja od tygodna nie moge sobie poradzic z grypa. Boli nie wszyskto kości,zęby głowa, skora kaszel katar pogrom nawet przez moment chciałm wzywać księdza mysląc , ze to juz..:lol:

Z tym księdzem to chyba żart, co?:crazyeye:
Czy naprawdę było az tak źle...?

Pzdr.

Posted

PANGEA napisał(a):
Czesc Asiu. Dobrze, ze zdrowiejesz. Baski ciche, to i pancie beda miec przez kilka dni cicha ....
No wiec u nas :shake:
Syn prawie zdrowy. Chodzi do przedszkola, choc nadal pokasluje.
Olusia niestety zapaleni oskrzeli :-( Dostala steryd wiec objawy ustaly ale nie widze, zeby zdrowiala. A ze katar robi sie "kolorowy" to mam przeczucie, ze od poniedzialku antybiotyk dostanie.
Ja podobnie jak Ty. Chrypa. Wczoraj i dzis rano juz mowila tylko szeptem. Czuje, ze przez kilka dni tak bedzie, ze rano bede dziwnie cicha :evil_lol:.

PS
Asiu czy my sie gdzies widzimy?? np w Brnie??

Uh, to u Was rzeczywiście nieciekawie.
Sterydy a potem antybiotyk? I to tak można?

Mój katar też jest "kolorowy", ale prawie od początku tej dziwnej grypo-chrypo-przeziębienia... To pewnie od zainfekowanych zatok... Eh, nic to. W Rzeszowie powinno juz byc OK (taką mam nadzieję).

A gdzie się widzimy? Hm... nie mam pojęcia. Gdzie będziesz oprócz Brna? Mnie w Brnie nie bedzie.

Pzdr.

Posted

Cześć! :lol:

Po długiej przerwie ;) wracam na dogo - przynajmniej przez najbliższy miesiąc (robię se wolne od "rękodzieła" ;):evil_lol:).

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim zakatarzonym, zachrypiałym, zakaszlanym i wogóle chorowitym. Mnie też coś tam próbowało łamać ale się nie dałam :diabloti: Także duuuuuuużo zdrówka!!!!!

A teraz lecem nadrobić trochę zaległości :lol:

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Z tym księdzem to chyba żart, co?:crazyeye:
Czy naprawdę było az tak źle...?

Pzdr.

:lol: jasne ze tak mam nadzieje jeszcze troche pozyć :lol:

asiaczku a co to ja widze bedziecie w Rzeszowie ja też a ktorego dnia?

Posted

Asiaczek napisał(a):

A gdzie się widzimy? Hm... nie mam pojęcia. Gdzie będziesz oprócz Brna? Mnie w Brnie nie bedzie.

Pzdr.

Wiesz Olcia ma 9 mies wiec jest tak jak jest.
A bede.
W Brnie, Wilnie, Katowicach ( ale tam Ciebie niet ) i Dreznie, pewnie w Opolu.

Posted

bety napisał(a):
Cześć! :lol:
Po długiej przerwie ;) wracam na dogo - przynajmniej przez najbliższy miesiąc (robię se wolne od "rękodzieła" ;):evil_lol:).
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim zakatarzonym, zachrypiałym, zakaszlanym i wogóle chorowitym. Mnie też coś tam próbowało łamać ale się nie dałam :diabloti: Także duuuuuuużo zdrówka!!!!!
A teraz lecem nadrobić trochę zaległości :lol:
Pzdr

Hej, witaj!
A wiesz, że o Tobie jakoś tak od godziny myślę? Bo mam fotki i wyniki AA z Trenczyna i musze to zgrać na CD. A w poniedziałek będę na poczcie to nadam, OK?
No, chyba, że będziecie w Rzeszowie...?

Pzdr.

Posted

[quote name='pati']:lol: jasne ze tak mam nadzieje jeszcze troche pozyć :lol:

asiaczku a co to ja widze bedziecie w Rzeszowie ja też a ktorego dnia?
Tylko sobota!

[quote name='Matusz']Szybkiego powrotu do zdrówka Asiaczku ! ;)
na chrypę pij oliwę z oliwek :) lub dostępne bez recepty tabletki z porostu islandzkiego Isla Moos :)

Ale to chyba ohydne w smaku, co?

Pzdr.

Posted

PANGEA napisał(a):
Wiesz Olcia ma 9 mies wiec jest tak jak jest.
A bede.
W Brnie, Wilnie, Katowicach ( ale tam Ciebie niet ) i Dreznie, pewnie w Opolu.

No to w Opolu, ale nie pamiętam czy V gr. jest w sobote czy w niedzielę...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, witaj!
A wiesz, że o Tobie jakoś tak od godziny myślę? Bo mam fotki i wyniki AA z Trenczyna i musze to zgrać na CD. A w poniedziałek będę na poczcie to nadam, OK?
No, chyba, że będziecie w Rzeszowie...?

Pzdr.

Jak wolisz, mnie się nie pali. DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKI :loveu::loveu::loveu:

Do Rzeszowa się nie wybieram, zbyt leniwa jestem na taka podróż ;)
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Jak wolisz, mnie się nie pali. DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKI :loveu::loveu::loveu:

Do Rzeszowa się nie wybieram, zbyt leniwa jestem na taka podróż ;)
Pzdr
No to jak Ci się nie spieszy (chyba przesyt AA, co?:evil_lol:), to wyślę zwykłym listem, a nie priorytetem...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Asiu a czy co cytrynie pamiętasz:cool3:?

Pamiętam, ale nie zastosowałam. Mam jeszcze tabletki Tymianek i podbiał i na razie jakoś daję radę. Jeżeli jutro będzie afonia, to wtedy sięgnę po cytrynkę, OK?

Ale jak cytryna nie pomoże, to wtedy.... hm..... jedziecie z nami na jakąś wystawę zagraniczną! O, taka będzie kara!:diabloti:

Pzdr.